- 18 Mart 2018
- 29.955
- 117.929
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah ailelerine sabır versin çok zor haberi izlerken benim boğazım düğümleniyor onlar neler yaşıyor kimbilir mekanları cennet olsun24 saatte 12 şehit var ya çok üzüldüm
Süper irade tebrikler canım ben olsan ucundan kıyısından yer durmazdım hele ki ısrar varsa ayıp olmasın derdim eksiler böyle geliyor.isteDoğum günü evde değil bir mekandaydi canim. Hatta d.g.nu yapan hanim yanıma kadar gelip bak bunların hepsini ben ve annem yaptı eğer şüphen varsa olmasın ye dedi. Ben de mahcup oldum yok ben yiyip geldim dedim yanlış anlamasın diye ama gerçekten sucuk ekmek çok tok tuttu. Hiç yiyesim gelmedi. Eskiden olsa o tabak biterdi belki de kadına ayıp olmasın diye. Ama artık duygusal açlık yok
Aa yine ağzıma acı biber surulmemis
Günaydın bitanecimGünaydın kızlar kacamaksiz güzel haberler alacagimiz bir pazar olsun
Çok şükür bitanem Allah yüzünüzü güldürsün yavrun iyileşecek onun güzel gunlerini göreceksin. Korkulacak bir şey olsaydı değerleri öyle hemen yukselmezdi. Yüreğini ferah tut. Gözün aydın.Çok şükür abla yatışı yapıldı bazı vitamin ve kan degerleri yükseldi eve taburcu olduk ve bir hafta sonra tekrar tahlil vercz inşallah allahın izni ile oda temiz çıkar daha çok gripal bir enfeksiyon yüzünden degerleri düşmüş dediler inşallah iyi bugün ama ama anne yüreği tekrar tahlil yaptırmadan içim rahat etmyck
Yediğimiz sağlıklı gıdalar bedenimizi iyilestirip guzellestirdigi gibi psikolojimizi de ihya ediyor. yaşadığın üzüntüler bağışıklığını düşürüp seni hasta eder o zaman yavrularına bakamazsin bunu düşün her anlamda güçlü kal. Ağlamakla mutsuz bir anne kimliği üzerine yapışır kalır.Önüme gelmezse meyve yiyen biri değilim canım
Bugün teyzem aradı tanıdığı bı kadın vefat etmiş. Epilepsini çocuğu varmış kadın 49 yaşındaymış çocuğun arkada bıraktı gitti diye üzülüyor bir alınganlık gösterdim bende çocuğumu arkada bırakacağım diye oturdum ağladım
Biraz kaju yedim su ve şimdi de yeşil çay u uykum geldi iyi geceler
Günaydın Halecim.Günaydın.
Afiyet olsun sidoşum.
Solotürk’ün gösterisine gitmek yerine temizlik yapıp akşamına misafir ağırlayacağım bir pazar günü olacak.Günaydın Halecim.
Güzel bir pazar günü gecirmeni diliyorum.
Afiyet olsun bademim.
Allah kolaylık versin canım. Korkmaya başladım.15 ocağa kadar serbest günüm, öğünüm yok
Kolay gelsin canım Bugüne denk gelmesi iyi olmamış. Çok heyecanlı bir gösteri kaciracagina üzüldüm.Solotürk’ün gösterisine gitmek yerine temizlik yapıp akşamına misafir ağırlayacağım bir pazar günü olacak.
Afiyet olsun bitanem İradeni kutluyorum.Sabah
1 Kk tulum peyniri ve şekilli peynirlerden
1 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Biraz salatalık ve domates
2 çatal vişne receli
Öğlen yok
Saat 16.00
(Bir davetteydim buz gibi havada mangalda sucuk ekmek yapıldı hem aciktim hem de üşüdüm dayanamadım yedim.) 5 parmak büyüklüğünde ekmek arası sucuk.
Akşam
Çocukların arkadaşının dogumgunune gittik
Önüme bir sürü hamur işi, türlü türlü mezeler geldi, hiçbirine elime surmedim
Sadece çay ve sade Türk kahvemi içtim ve ciktim
Elhan @Busra196
Afiyet olsun Aysenurcum. Menun çok güzel. Evinde sağlıkla yaşayın ellerine sağlık. Temizliğin verdiği huzurunu hissediyorum.Günlük menüm
Sabah 1yumurta mantar kavurması 1dilim peynir 2 zeytin 1dilim tb ekmek
Ara sütlü kahve 2parça bitter çikolata
Akşam 1rabak susuz kuru fasulye 3 4 yk pirinç pilavı 1ikase cacık 2lt su spor ev temizliği
Afiyet olsun Leylacim. Sabah iyi ki eliptik yapmışsın profiterol buharlaşıp gitmiştir. Kahvaltı da çok güzel. Gozlemenin iyi niyetinden emin değilim. Ceyrek miktarda çıtırlara pek zarar veremiyormuş diye bir söylenti varGünaydın mutlu pazarlar
Dün liseden arkadasim geldi tüm gün benimleydi size eslik edemedim
Arkadasim gelmeden sabah 1 saat eliptik yaptim Cordelia 420 puan :)
İlk ogun 13 te iki haslanmis yumurta,roka,zeytin,ajvar,labne,1 wasa
İkinci öğün saat 16 da ceyrek ispanakli gozleme ve 2 yk yalanci profiterol
2 lt su ictim
Midem guruldayarak uyudum o tatliyi sindirmeliydim Elhan Wilma11
Eki Görüntüle 3357346 Eki Görüntüle 3357348
Canım wasa istedi Afiyet olsunGünaydın mutlu pazarlar
Dün liseden arkadasim geldi tüm gün benimleydi size eslik edemedim
Arkadasim gelmeden sabah 1 saat eliptik yaptim Cordelia 420 puan :)
İlk ogun 13 te iki haslanmis yumurta,roka,zeytin,ajvar,labne,1 wasa
İkinci öğün saat 16 da ceyrek ispanakli gozleme ve 2 yk yalanci profiterol
2 lt su ictim
Midem guruldayarak uyudum o tatliyi sindirmeliydim Elhan Wilma11
Eki Görüntüle 3357346 Eki Görüntüle 3357348