Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok iyi yaptın canım Günaydın ❤️
Sağol canım 😍
Ohlar olsun...:sinirli:
Kim olduğumuzu unutuyorlar bazen. :KK59:
İtinayla hatırlatıriz. :KK62:
Şuraya elinde tava olan bir imoci koymak niye kimsenin aklına gelmez. Hep merdane sıkıcı oluyor ama :sopa:
İkimiz harici iki bacimiz daha var :süslü:haber uçur yeter ki :rolleyes:
Hep beraberiz bu yolda anında iletirim size biz birlikte olduktan sonra onlar korksun🤨🤨
Benim de bi tekme atmam lazım 🙈 Elhan Elhan
Al.iste bu da bizden
Eger evin yolunu bulursa söz 😼
Ayy bende bi evden çıksın diye bakıyorum ev kuşu benimki emekli evden çıkmaz olaki çıkarsa da beraber cikariz🤣
Bana güvenip kocişlerle kötü olmayın ama canlarına okuyun, arkanızdayım 😂😂(önünüze geçemem tırsarım)
Hanım ablamıza söyleyin, keleşini alır gelir😂😂
Tamamdir gezom hanım ablamiz yerine refakat eder

sporthealth-1-20231223-154456.jpg

Bugünkü yürüyüşüm canım Cordelia Cordelia

Kizlar bu hastalık yapıştı sanki üstüme 1 haftadır . Bir türlü toparlanamadim . Çok halsizim . Pek ugrayamadim bugün. Gözüm üstünüzde ama🙈 güzel menüler bekliyorum❤️ bana da dua edin ,iki küçük bakıma ilgiye muhtaç yavrum var ve bir an önce iyileşmem lazım🥺 eşim evde bugün biraz dinlenecem .Çocuklari uyuttuktan sonra uğrarım inşallah❤️
Tartismaya sebebiyet vermek istemem kuzum ama açlık oruçlarını biraz ertelesen mi 🥺 Allah nimetlerimden yiyin için ama israf etmeyin diyor. :KK51:Kahvaltin bol proteinli olsun. Akşam da her vitamini içeren bir sebze veya çorba kendine gelirsin hem kilo vermeye de devam edersin. :dua:

Kizlar bu hastalık yapıştı sanki üstüme 1 haftadır . Bir türlü toparlanamadim . Çok halsizim . Pek ugrayamadim bugün. Gözüm üstünüzde ama🙈 güzel menüler bekliyorum❤️ bana da dua edin ,iki küçük bakıma ilgiye muhtaç yavrum var ve bir an önce iyileşmem lazım🥺 eşim evde bugün biraz dinlenecem .Çocuklari uyuttuktan sonra uğrarım inşallah❤️
Rabbim yardımcınız olsun, şifa versin canım 🤲🏼

Ben onu 60 kilo sanıyordum hep. Daha geçen haftalarda öğrendim öyle olmadığını sjdkdkdk abla ben şimdi ne yapacağım? Günlük ne yediğimi akşam olunca mı paylaşıyorum? 😁
60 kilo hedefli bir kardeşimiz :KK5:
Evet Halecim. Menü bildirimin akşam bittikten sonra olur vakit bulamazsan ertesi gün tarih belirterek de paylaşabilirsin. :rapci:Paylastiktan sonra menü yorumlari yapılacak. :KK60:

Tartismaya sebebiyet vermek istemem kuzum ama açlık oruçlarını biraz ertelesen mi 🥺 Allah nimetlerimden yiyin için ama israf etmeyin diyor. :KK51:Kahvaltin bol proteinli olsun. Akşam da her vitamini içeren bir sebze veya çorba kendine gelirsin hem kilo vermeye de devam edersin. :dua:
Haklı olabilirsin canım . 58 hedef kilom benim. Ben 65 e düşüp sonrasında bu dediğini yapmayı planlıyorum. Su kilolu görünümden kurtulamk istiyorum . Aceleci davranıyorum farkındayım ama gözle görülür olmaması benim motivasyonumu yerle bir ediyor. Kayda değer bir eksilme olmayınca hemen birakiveriyorum diyeti. Yoksa 2 öğün her zaman daha mantıklı. İşte diyeti bırakma korkusu yüzünden onu da yapamıyorum. 65 lerde kilolu görünmüyorum boyum çok kısa değil diye . Ondan sonrası yavaş versem de sorun etmem 🥺

Sağol canım 😍

Hep beraberiz bu yolda anında iletirim size biz birlikte olduktan sonra onlar korksun🤨🤨

Al.iste bu da bizden

Ayy bende bi evden çıksın diye bakıyorum ev kuşu benimki emekli evden çıkmaz olaki çıkarsa da beraber cikariz🤣

Tamamdir gezom hanım ablamiz yerine refakat eder
Oooo senin de işin zor. Bi ortası yok bunların 😁

X