- 16 Mart 2008
- 45.575
- 221.937
Hoş geldin canım ekürimGünaydınlar hanımlar
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım ekürimGünaydınlar hanımlar
Günaydın LeylacimBen de gec uyuyup erken uyananlardamim genel boyleymis herkes sikayetci
Gunaydinlar
Günaydın güzel annemGünaydın canlarimm buz gibi bir sabahtan merhaba. Totom bile dondu . Buna nasıl soğuk yaaa
Günaydın gözümün nuru çutırım hoş buldum sağol Günaydınlar telden yazıyırum paketim az kaldı modem sıkıntısıHoş geldin canım ekürim
Günaydın
Telden yazma işkencesine maruz kalmana üzüldüm. Musteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdin miGünaydın gözümün nuru çutırım hoş buldum sağol Günaydınlar telden yazıyırum paketim az kaldı modem sıkıntısı
Valla yazarken tek parmak modemi iş yerine götürdü oradan işlerini halletcekTelden yazma işkencesine maruz kalmana üzüldüm. Musteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdin mi
Eridin maşallah tutana aşk olsunBen sabah tartıldım bugün . Gözümü açar açmaz aklıma ilk o geldi evden çıkmadan
Cuma 77,5
Pazartesi 76,9
Fark -600
Elhan Jasminium84
Saol bebeğim . Hepimiz eriyoruz bu arada kimi hızlı kimi yavaş. Benim hayatım da çok tempolu canım . Sürekli bir kosusturmaca. Bakıcı yok bizde eşimle dönüşümlü bakıyoruz. Sabah okula yetiscem diye öğlen eşime kosayim diye sürekli aktifim. E evde de çocuklar yemek çamaşır temizlik derken sabah 6 30 da başliyor günüm 22 ye kadar genel olarak hep ayaktayım. Bunun etkisi çok diye dusunuyorm. Yeme içmeme dikkat edip abur cubur kesince güzel gidiyor çok şükürEridin maşallah tutana aşk olsun
Çözüm kesinlikle bol hareket minoşum. Pazartesinin bu yönünü çok seviyorum duruma karşı önlemler alıp plan yaptırıyor bize. -100' ün de hakkını yemeyelim yani. 100 gr altının olduğunu hayal et. Ne kadar zenginsin 1 gr değil ,çeyrek değil 100 gram
Cumaya kadar daha çok eksi gelsin inşallahBen sabah tartıldım bugün . Gözümü açar açmaz aklıma ilk o geldi evden çıkmadan
Cuma 77,5
Pazartesi 76,9
Fark -600
Elhan Jasminium84
Tebrikler kuşum
Bademimmm@Elhan
Video falan izlemezsen paketin seni idare eder. İnsallah sorun bugün hallolur.Valla yazarken tek parmak modemi iş yerine götürdü oradan işlerini halletcek
Regl yakın mı kuzum Çabuk giden ödemlerden olsun seni ugrastirmasin inşallahJasminium84 Elhan
Cuma 58
Pazartesi 59.1
Fark +1.1
Sabah kalktım ki gözlerim sis, ödem toplamisim. Cumaya kadar atarım insallah