- 13 Ağustos 2012
- 4.935
- 22.711
Çok bir etki etmedi sanki.Sibel denedin mi
Benim verdiği tarifi
Rahatladın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok bir etki etmedi sanki.Sibel denedin mi
Benim verdiği tarifi
Rahatladın mı
afiyet şifa olsunKereviz beyaz lahana havuç :)
Hem kilo verme hemde gripsavar çorbası
Tadına baktım söyleyemem biraz sarımsak atmalıyım
Sen de bizim minik, çok şeker annemizsin Hepimiz iyi olalım kuzum.Sen hep iyi ol.. Sen bizim birtanemizsin,inciimizsin
Zipzip kaptanım da eski haline döndür diyor. Kaptanlar gelip geçici sayfa bakidir canım kral kızım.İsim değişmemiş hala
ben anladığım kadarıyla cuma yarışmaları kapanmış kimse yok,orada hala aktif olan arkadaşlar ortak bir sayfa mı açtınız?Zipzip kaptanım da eski haline döndür diyor. Kaptanlar gelip geçici sayfa bakidir canım kral kızım.
SaçmaZipzip kaptanım da eski haline döndür diyor. Kaptanlar gelip geçici sayfa bakidir canım kral kızım.
6. Takım burada devam etti zamanla ortak sayfa oldu çokta güzel oldu.ben anladığım kadarıyla cuma yarışmaları kapanmış kimse yok,orada hala aktif olan arkadaşlar ortak bir sayfa mı açtınız?
Sayfanın adı değişmiyorsa ben gidiyorumZipzip kaptanım da eski haline döndür diyor. Kaptanlar gelip geçici sayfa bakidir canım kral kızım.
Saçma diyen diline kurban olurum senin
Evet Leylacim 6 takım burada toplanmıştık.ben anladığım kadarıyla cuma yarışmaları kapanmış kimse yok,orada hala aktif olan arkadaşlar ortak bir sayfa mı açtınız?
Keşke deseydim özür dilerim kuzucum aklıma gelmedi. Her şeyi silip atma hissini yaşayacağınızı da düşünmedim. Masterfit benim tekelimde değil de hepimizin sayfası gibi hissedilirse daha güzel gelir dedim ama iyice batirmisim. Kusura bakma lütfen.Simdik zamanında @Zipzip- kaptanım vardı gidip geliyor arada. Hala onu kaptanım hoşgeldin diye karşılıyoruz. Şimdi sen varsın. Orada Elhan yazsada yazmasada seninleyiz. Sadece bunun degisiminde deseydin ki ben kendimi iyi hissetmiyorum yazı düz olsun deseydin amenna. Çünkü sen takımda baya ağır yük altindasin hiç bişey diyemem. Ama sanki herşeyi silip atmış gibi oldu böyle. Yazılanlar kendi adıma önemli değil sen hep kaptanimsin
İnşallah bitanemmSen de bizim minik, çok şeker annemizsin Hepimiz iyi olalım kuzum.
Biz tek eli diye düşünmedik canım. Baba evi gibi her darda kaldigimizda geldiğimiz bir yer. Adı değil içindekiler önemli benim içinKeşke deseydim özür dilerim kuzucum aklıma gelmedi. Her şeyi silip atma hissini yaşayacağınızı da düşünmedim. Masterfit benim tekelimde değil de hepimizin sayfası gibi hissedilirse daha güzel gelir dedim ama iyice batirmisim. Kusura bakma lütfen.