Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben de böyle olacağımı sanıyordum. Bir şey olacak korkusuyla uzanıp zıplamaya nasıl korkardım 🥲 zaten kus,uyu,kus şeklindeydi ama olsun.
Bunlar nasıl yapıyor anlamıyorum belki biz de sağlıklı gecirsek yapariz ama o bişey olur korkusunu nasıl yeniyorlar anlamiyorum

bende oğlana hamileyken diyet yap koşu yap hopla zıpla modundaydım ama bir türlü kilo veremiyorum falan çok üzülüyordum meğer hamileymişim sonra korktum e ben çok hopladım zıpladım dedim :olamaz: doktor dedi demek ki çok sağlıklı bir bebek sıkı sıkı tutunmuş,istemeyeni yatsanda tutamazsın demişti :)

Simdik zamanında @Zipzip- kaptanım vardı gidip geliyor arada. Hala onu kaptanım hoşgeldin diye karşılıyoruz. Şimdi sen varsın. Orada Elhan Elhan yazsada yazmasada seninleyiz. Sadece bunun degisiminde deseydin ki ben kendimi iyi hissetmiyorum yazı düz olsun deseydin amenna. Çünkü sen takımda baya ağır yük altindasin hiç bişey diyemem. Ama sanki herşeyi silip atmış gibi oldu böyle. Yazılanlar kendi adıma önemli değil sen hep kaptanimsin 😘
Keşke deseydim özür dilerim kuzucum aklıma gelmedi. 🥺 Her şeyi silip atma hissini yaşayacağınızı da düşünmedim. 🥴 Masterfit ❤️ benim tekelimde değil de hepimizin sayfası gibi hissedilirse daha güzel gelir dedim ama iyice batirmisim. :ruh:Kusura bakma lütfen.

Keşke deseydim özür dilerim kuzucum aklıma gelmedi. 🥺 Her şeyi silip atma hissini yaşayacağınızı da düşünmedim. 🥴 Masterfit ❤️ benim tekelimde değil de hepimizin sayfası gibi hissedilirse daha güzel gelir dedim ama iyice batirmisim. :ruh:Kusura bakma lütfen.
Biz tek eli diye düşünmedik canım. Baba evi gibi her darda kaldigimizda geldiğimiz bir yer. Adı değil içindekiler önemli benim için ❤️
Zıpzıp kaptanım gittiğinde de çok üzülmüştüm. Sende gidersin diye çok korktum 😘

X