Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmedi Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah🥰❤️

Eklentiler

• IMG_20231215_131012.jpg
    IMG_20231215_131012.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 30
Günaydınnnn
Geçen cuma 65.0
Bu cuma 64.9
Fark -100gr
64 ü ucundan da olsa gördüm çok mutluyum.. :KK76:
bu 65 beni zorluyor 😪 tekrar 65 e çıkmamak için hafta sonra ekstra dikkat etmeyi düşünüyorum 🤗
Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Menekşe kokulu yarim sabit bile gelsen yine sevinirdim. Bu aralıklarda kilolar nazlanarak gidiyor. Sen elinden geleni yapıyorsun. :KK60:

Geçen cuma: 79,3
15.12.23 : 77,5
Fark : 1,8
3 gün önce gördüğüm kilodayimm maalesef regl dönemi daha fazla gitmedi Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma . Canım çok keyifliydi benim için. Çok tebrik ederim. Motivasyonun hep diri kalsın inşallah🥰❤️
Yine iyi gitmis bayağı canım tebrikler benim içinde eğlenceli bur hafta oldu rakibin dişli olması güzelmiş motivasyon kaynağından biride sensin süper bir düşüş Mthn83 Mthn83 ile başabassiniz haftaya sizi merak ediyorum umarım tekrar rakip Kaptanlık seninle olur 🙏

Yine iyi gitmis bayağı canım tebrikler benim içinde eğlenceli bur hafta oldu rakibin dişli olması güzelmiş motivasyon kaynağından biride sensin süper bir düşüş Mthn83 Mthn83 ile başabassiniz haftaya sizi merak ediyorum umarım tekrar rakip Kaptanlık seninle olur 🙏
İnşallah canim bakalimm dişli rakip isteyene buradayım😂😂 sen de beni çok motive ettin arkadaşım🥰

Kızlar hastanedeydim düşüğüm için trombofili testi vermiştim. Sanırım heterozigot gelmiş laboratuvardaki kız söyledi. Randevu alıp doktora göstericem sonra, tiroidim için tahlil de verdim.3500 adım atmışım ordan oraya gidicem diye arabayla gittik bir de.
Geçen cuma: 58.40
Bugün: 57.95
Fark: -450 gram
Yüzde: 0,77
Eki Görüntüle 3352940
Tebrikler mühendiscim. Çok geçmiş olsun. İstediğin gibi güzel sonuçlar görmeni dilerim. :dua::KK200:

X