Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benim de çok kendimi kaybedesim Var inan. Kaç gündür hiç bu kadar tatli istememişti canimm🥺 yarın telafi edersin canım mecbur . Bence kendine ceza ver spor da yap ki bir daha yiyemeyesin🥰
Aynen canım inşaallah spor yapayım yoğun diyorum
Regl olcam.bana da fenalık gelmisti
Ya kendi yaptigim tatlıya pişman olmazdim da paketli gıda 😩😩

Afiyet olsun ❤️💙

Bugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım

8.30
1 tost
1 yumurta
Çay

Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi

Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt

Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle

Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma

Menü
Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek avokado
2 ceviz

Ara
Yarım portakal
Yarım hurma
Çeyrek muz

Akşam 17.15
1 tabak etli nohut yemeği
Salata
2 köy biberi
3 lokma ekmek

Su 1.5 lt
Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma

Kahvaltı 12.30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir

Ara
Bir kare bitter

Akşam 17.30
1 kase tavuklu çorba
2 tane haşlama içli köfte

13. Aralık
Kahvaltı 12.30
1 yumurta, 2 dilim ekmek, bal, çeyrek avokado,1 ceviz
Akşam yemeği 18.00
Yarım kase tarhana çorbası, 150 Gr tavuk, 5 kaşık basmati pilav, salata ve jalepon turşu
Suyu çok az.iciyorum akşam Leslie ve bacak çalışmak istiyorum
Busra196 Busra196 Elhan Elhan

iyi akşamlar kızlar

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

13 Aralık 2023

sabah yok

öğlen 12.10
1 kepçe çorba
2,5 köfte 1-2 çatal patates
1 servis kaşığı makarna
salata

ara 16.00
1 ceviz
1 tutam çerez
1 kuru kayısı
1/2 kuru incir

akşam 19.10
1 kase mısır çorbası
kıymalı kurutulmuş yeşil fasulye
pancar turşusu ve yeşil soğan
1 avuç kabak çekirdeği

Kahvaltı 7:00 de
Öğle yemeğim 12:30 ta yulaflı yedim aşağıdaki resimdeki gibi
Akşam da et döner soğan domates yedim
Şimdi de yarın yerli malı haftası için okula çikolatalı pogaça yapıyorum 🥴😵‍💫
İnanılmaz çok yorgunum

12:00

9 küçük hurma, ceviz

18:00

1 tabak pırasa
1 köz patlıcan ( sarımsaklı yoğurtlu)
Domates, salatalık
Biraz Antep fıstığı, kaju

1 lt su
1 lt zencefil, limon
2 kupa kahve
1 kupa apaform
2 kupa çay

Elhan Elhan Busra196 Busra196

Teşekkür ederm tatlım. 🥰💋

Canım bence uzman bir destekde al. Terapi ve sosyalleşmeyi sağlayan hobiler,kurslar böyle durumlarada çok iyi çözüm oluyor canım. Sağlık her şeyin başı ve Ruh sağlığımız en önemlisi. 🥰
Çok istiyorum aslında ama özelde çok pahalı devlette de randevu bulmak mesele 😔 bir de işyerinden izin almam çok sıkıntılı olduğu için genellikle kızlar için kullanmak istediğim için kendim için pek izin almıyorum

Ah canım benim
Bende 9 sene önce kaybettim evladımı ama bi evladım daha var çok şükür dedim
Durumu çok çok iyi anlıyorum
Toparlamam çok zor oldu zamanla herşey düzeltse de evlat acısı dinmez 😑 unutulmuyor ama yaşadığımıza şükrediyorum hergün dombilim ❤️
Başın sağolsun, Rabbim sabır versin 😔

nerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur diyordu
o yüzden yapacak bişi yoksa bırak kendini yıpratmak çaresiz ben 1 yıl tükenmişlik sendromu ile uğrastım ilaç damla terapi kilo almamım en çok sebebidir antidepresanlar o süreçt eöğrendiğim şey ben büyütmüşüm herşeyi aslında hersey aynıymış herkes aynıymış ben taka taka hasta ettim kendimi bebeğimi kaybettim ben bu süreçte kimsenin acısına küçük demem ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın..... eminimki senin için çok zor bir süreçten geçiyorsun belki seni anlamadığımızı anlamayacagımızı düşünüyorsun ama inan acılar paylaşınca hafiliyor....insanız hepimiz hata yaptık yapıyoruz ve inan yine yapacagızzz. şükür sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin ve kalkabilirsin atlatabilirisn zor olur zaman alır belki ama ney geçmedi ki bu geçmesin öyle düşün. hangi gecenin sonunda güneş doğmadı ki ....

Ah canım benim
Toparlamam çok zor oldu zamanla herşey düzeltse de evlat acısı dinmez 😑 unutulmuyor ama yaşadığımıza şükrediyorum hergün dombilim ❤️
Başınız sağolsun kızlar. Rabbim sabır versin.

nerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur diyordu
o yüzden yapacak bişi yoksa bırak kendini yıpratmak çaresiz ben 1 yıl tükenmişlik sendromu ile uğrastım ilaç damla terapi kilo almamım en çok sebebidir antidepresanlar o süreçt eöğrendiğim şey ben büyütmüşüm herşeyi aslında hersey aynıymış herkes aynıymış ben taka taka hasta ettim kendimi bebeğimi kaybettim ben bu süreçte kimsenin acısına küçük demem ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın..... eminimki senin için çok zor bir süreçten geçiyorsun belki seni anlamadığımızı anlamayacagımızı düşünüyorsun ama inan acılar paylaşınca hafiliyor....insanız hepimiz hata yaptık yapıyoruz ve inan yine yapacagızzz. şükür sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin ve kalkabilirsin atlatabilirisn zor olur zaman alır belki ama ney geçmedi ki bu geçmesin öyle düşün. hangi gecenin sonunda güneş doğmadı ki ....

Ah canım benim
Allah sabır versin sizlere 🤲

X