Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çok kendimi kaybedesim Var inan. Kaç gündür hiç bu kadar tatli istememişti canimm yarın telafi edersin canım mecbur . Bence kendine ceza ver spor da yap ki bir daha yiyemeyesinKendimi kaybettim çikolata ve küçük paket cips yedim
Aynen canım inşaallah spor yapayım yoğun diyorumBenim de çok kendimi kaybedesim Var inan. Kaç gündür hiç bu kadar tatli istememişti canimm yarın telafi edersin canım mecbur . Bence kendine ceza ver spor da yap ki bir daha yiyemeyesin
Yaparsın canım bir başla devamı geliyor .Aynen canım inşaallah spor yapayım yoğun diyorum
Regl olcam.bana da fenalık gelmisti
Ya kendi yaptigim tatlıya pişman olmazdim da paketli gıda
Mira crew oldu artıkyeniden kaptan olmalisin spor kraliçesi :)
mira phan :)
yaaaa çok güzellerrrrrrrrr
Bugün yediklerim
Yumurta diyeti yapacaktım ama evde pişmiş yemek çok bende ziyan olmasın diye yapamadım
8.30
1 tost
1 yumurta
Çay
Ara
10.30
Ceyrek muzu biraz bitter eritip buladim ve dolapta bekletip yedim
Türk kahvesi
Oglen
1 tabak barbunya yemeği
Yarım kase yoğurt
Şuanda karar verdim açlık yapicam
Eğer akşam yersem eklerim ama tutulamaz yoksa 63e inemicem bu gidişle
Elhan ZincirKirma
Menü
Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek avokado
2 ceviz
Ara
Yarım portakal
Yarım hurma
Çeyrek muz
Akşam 17.15
1 tabak etli nohut yemeği
Salata
2 köy biberi
3 lokma ekmek
Su 1.5 lt
Elhan ZincirKirma
Kahvaltı 12.30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Ara
Bir kare bitter
Akşam 17.30
1 kase tavuklu çorba
2 tane haşlama içli köfte
iyi akşamlar kızlar
ZincirKirma Elhan
13 Aralık 2023
sabah yok
öğlen 12.10
1 kepçe çorba
2,5 köfte 1-2 çatal patates
1 servis kaşığı makarna
salata
ara 16.00
1 ceviz
1 tutam çerez
1 kuru kayısı
1/2 kuru incir
akşam 19.10
1 kase mısır çorbası
kıymalı kurutulmuş yeşil fasulye
pancar turşusu ve yeşil soğan
1 avuç kabak çekirdeği
Kahvaltı 7:00 de
Öğle yemeğim 12:30 ta yulaflı yedim aşağıdaki resimdeki gibi
Akşam da et döner soğan domates yedim
Şimdi de yarın yerli malı haftası için okula çikolatalı pogaça yapıyorum
İnanılmaz çok yorgunum
Çok istiyorum aslında ama özelde çok pahalı devlette de randevu bulmak mesele bir de işyerinden izin almam çok sıkıntılı olduğu için genellikle kızlar için kullanmak istediğim için kendim için pek izin almıyorumTeşekkür ederm tatlım.
Canım bence uzman bir destekde al. Terapi ve sosyalleşmeyi sağlayan hobiler,kurslar böyle durumlarada çok iyi çözüm oluyor canım. Sağlık her şeyin başı ve Ruh sağlığımız en önemlisi.
Başın sağolsun, Rabbim sabır versinAh canım benim
Bende 9 sene önce kaybettim evladımı ama bi evladım daha var çok şükür dedim
Durumu çok çok iyi anlıyorum
Toparlamam çok zor oldu zamanla herşey düzeltse de evlat acısı dinmez unutulmuyor ama yaşadığımıza şükrediyorum hergün dombilim
Afiyet olsun çıtır kızlar300 ip atlama 1500 p
15 dk ebru şallı videosu 150 p
4000 adım 400 p
Toplam 2050 p
2,5 litre su
1 kupa yeşilçay
Elhan ZincirKirma
nerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur diyordu
o yüzden yapacak bişi yoksa bırak kendini yıpratmak çaresiz ben 1 yıl tükenmişlik sendromu ile uğrastım ilaç damla terapi kilo almamım en çok sebebidir antidepresanlar o süreçt eöğrendiğim şey ben büyütmüşüm herşeyi aslında hersey aynıymış herkes aynıymış ben taka taka hasta ettim kendimi bebeğimi kaybettim ben bu süreçte kimsenin acısına küçük demem ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın..... eminimki senin için çok zor bir süreçten geçiyorsun belki seni anlamadığımızı anlamayacagımızı düşünüyorsun ama inan acılar paylaşınca hafiliyor....insanız hepimiz hata yaptık yapıyoruz ve inan yine yapacagızzz. şükür sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin ve kalkabilirsin atlatabilirisn zor olur zaman alır belki ama ney geçmedi ki bu geçmesin öyle düşün. hangi gecenin sonunda güneş doğmadı ki ....
Başınız sağolsun kızlar. Rabbim sabır versin.Ah canım benim
Toparlamam çok zor oldu zamanla herşey düzeltse de evlat acısı dinmez unutulmuyor ama yaşadığımıza şükrediyorum hergün dombilim
Benimde regl pazar gelmesi lazım. Şimdiden sıkıntısı aldı beni. Yine sisecegimkızlar bu ay regl gelmedi. çok sıkıntı oldu bana. şiştim iyice. bir de kabızlık var hafta sonundan beri. sinir etti beni
nerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur diyordu
o yüzden yapacak bişi yoksa bırak kendini yıpratmak çaresiz ben 1 yıl tükenmişlik sendromu ile uğrastım ilaç damla terapi kilo almamım en çok sebebidir antidepresanlar o süreçt eöğrendiğim şey ben büyütmüşüm herşeyi aslında hersey aynıymış herkes aynıymış ben taka taka hasta ettim kendimi bebeğimi kaybettim ben bu süreçte kimsenin acısına küçük demem ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın..... eminimki senin için çok zor bir süreçten geçiyorsun belki seni anlamadığımızı anlamayacagımızı düşünüyorsun ama inan acılar paylaşınca hafiliyor....insanız hepimiz hata yaptık yapıyoruz ve inan yine yapacagızzz. şükür sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin ve kalkabilirsin atlatabilirisn zor olur zaman alır belki ama ney geçmedi ki bu geçmesin öyle düşün. hangi gecenin sonunda güneş doğmadı ki ....
Allah sabır versin sizlereAh canım benim