Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Herkese merhaba canlarım

Sabah biraz çikolata yemiş olabilirim dünde poğaça yemiş olabilirim ama cuma eksi ile geleceğime inancım hala devam etmekte.. umut fakirin ekmeğidir.. brokoli siskonun çikolatasıdır. Diyerek bugün balık ve salata ile günü kapatacağımı bildiriyorum.

Gecede
Leslie kol ve pilates yapacağım şimdiden bildirim yapayim yinede gelir teyit ederim =)

Yumurta gününü burada sonlandırıyorum
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
Bir elma
Öğle
2 yumurta
Ara öğün
1fincan dibek kahvesi
Akşam
1 bardak süt
3 kaşık yulaf ezmesi
5 adet erik
4 adet badem
1 tatlı kaşığı keten tohumu

Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Ay ben 2 3 sene önce boşanma davam vardı ozaman 26 kg vermiştim 9.takimdan beni tanıyanlar çıkacaktır sagolsun cok yanımda olmuşlardı ozaman yumurta diyeti yapmıştım.2 günde 3 kg vermiştim mahkemeye giderken baya iyiydim ya Rabbım bidaha o kapıya düşürmesin de o kiloya düşürsün ins fjdbdbd

Yumurta gününü burada sonlandırıyorum
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
Bir elma
Öğle
2 yumurta
Ara öğün
1fincan dibek kahvesi
Akşam
1 bardak süt
3 kaşık yulaf ezmesi
5 adet erik
4 adet badem
1 tatlı kaşığı keten tohumu

Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
Hadi geçmiş olsun. :KK60:
Erik bulmuşsun sonunda şifa olsun tatlım. :KK36:Detoks listelerini seviyorum neden mi arada kaçamak olmuyor. İrade on planda güzel devam ediyor. :rapci:

Ay ben 2 3 sene önce boşanma davam vardı ozaman 26 kg vermiştim 9.takimdan beni tanıyanlar çıkacaktır sagolsun cok yanımda olmuşlardı ozaman yumurta diyeti yapmıştım.2 günde 3 kg vermiştim mahkemeye giderken baya iyiydim ya Rabbım bidaha o kapıya düşürmesin de o kiloya düşürsün ins fjdbdbd
Amin inşallah. :dua::KK200:

Ama sanki bende o kadar etki etmedi ya. Çok üzülüyorum herkes fazla veripte ben veremeyince.
Hadi geçmiş olsun. :KK60:
Erik bulmuşsun sonunda şifa olsun tatlım. :KK36:Detoks listelerini seviyorum neden mi arada kaçamak olmuyor. İrade on planda güzel devam ediyor. :rapci:
Yarın hurma günüm yaşasın perşembe yaşasın hurma🤣🤣🤣

Yoğun bir gündü
Çarşamba
Saat 12.30
2 yumurta
Peynir zeytin

Ara: 21mandalina
1 elma

Saat 16.00
1 dilim kaşarlı ekmek
1 dilim salçalı ekmek
Dilimler küçüktü