- 31 Ağustos 2012
- 21.797
- 35.097
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Kacamaksiz harika bir menü.Kahvaltı 12.30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Ara
Bir kare bitter
Akşam 17.30
1 kase tavuklu çorba
2 tane haşlama içli köfte
Ay ben 2 3 sene önce boşanma davam vardı ozaman 26 kg vermiştim 9.takimdan beni tanıyanlar çıkacaktır sagolsun cok yanımda olmuşlardı ozaman yumurta diyeti yapmıştım.2 günde 3 kg vermiştim mahkemeye giderken baya iyiydim ya Rabbım bidaha o kapıya düşürmesin de o kiloya düşürsün ins fjdbdbdYumurta gününü burada sonlandırıyorum
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
Bir elma
Öğle
2 yumurta
Ara öğün
1fincan dibek kahvesi
Akşam
1 bardak süt
3 kaşık yulaf ezmesi
5 adet erik
4 adet badem
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Elhan ZincirKirma
Hadi geçmiş olsun.Yumurta gününü burada sonlandırıyorum
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
Bir elma
Öğle
2 yumurta
Ara öğün
1fincan dibek kahvesi
Akşam
1 bardak süt
3 kaşık yulaf ezmesi
5 adet erik
4 adet badem
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Elhan ZincirKirma
Bu menü cogumuza göre açlık gibi zatenAçlık yapamadım ben bugün yarın olması tartıya da iyi yansır diye düşündüm.
2 az yağlı tavada yumurta ,1 dilim peynir ,6 7 zeytin,
2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
1 avuç dakota
Elhan
Amin inşallah.Ay ben 2 3 sene önce boşanma davam vardı ozaman 26 kg vermiştim 9.takimdan beni tanıyanlar çıkacaktır sagolsun cok yanımda olmuşlardı ozaman yumurta diyeti yapmıştım.2 günde 3 kg vermiştim mahkemeye giderken baya iyiydim ya Rabbım bidaha o kapıya düşürmesin de o kiloya düşürsün ins fjdbdbd
Ama sanki bende o kadar etki etmedi ya. Çok üzülüyorum herkes fazla veripte ben veremeyince.Ay ben 2 3 sene önce boşanma davam vardı ozaman 26 kg vermiştim 9.takimdan beni tanıyanlar çıkacaktır sagolsun cok yanımda olmuşlardı ozaman yumurta diyeti yapmıştım.2 günde 3 kg vermiştim mahkemeye giderken baya iyiydim ya Rabbım bidaha o kapıya düşürmesin de o kiloya düşürsün ins fjdbdbd
Yarın hurma günüm yaşasın perşembe yaşasın hurmaHadi geçmiş olsun.
Erik bulmuşsun sonunda şifa olsun tatlım. Detoks listelerini seviyorum neden mi arada kaçamak olmuyor. İrade on planda güzel devam ediyor.
Teşekkür ederim canım benimBu menü cogumuza göre açlık gibi zaten
Afiyet olsun kaptanım Cok beğendim.