Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selamlar bozişim. :KK60: Hoş geldin. Geçen her dakika aleyhimize. :KK51: gelmişken gitme. Bir yerden başlamak lazım. Artılar devam etmesin. İçindeki citira yazık etme. :KK14:Gel biz kendimize iyi baktığımız gibi sana da iyi bakarız. :KK53:
Hoş bulduk. Çok sağ ol canim benim. Aylardir diyette ikinci güne ulasamiyorum. Buna ragmen pes etmiyorum. Yine de diyetteyim düşün, nasi bi diyetse 🤷 asiri açım, iştahliyim, bir gunden fazla dayanamiyorum, dengeliyorum iste, nerdeyse tüm kilolari geri aldim. İki seneden fazla olmustur benim diyette. Ufak molalarla. Şunu NET SEKİLDE ANLADİM: 100 KG de olsan, 80 de, 70 de,60 da olsan. 6 LI KİLOLARA CAKİLİYOSUN kardesim. İstisnalar var tabi. 59 olsa yetecek, yok, yok ,yok. Yani obez gecmisim olmamasina ragmen basaramiyosam, sismanlarin basarmasi daha zor ve basaran insan yuzdesi cidden az. Al ver, al ver. E dikkat etmesek daha cok alicaz. Asiri zor bir mucadele oldugunu dusunuyorum ve basaramiyorum 😇

Busra196 Busra196 Elhan Elhan

13 Aralık

Kahvaltı 08.20
1 d Tahıllı ekmek ile Fransız tostu
3 zeytin 1 tk lutenitsa

Öğle 11.30
1 kase tarhana
Küçük tonbalığı ve kıvırcık
3 kaşık zeytinyağlı sebze
1 tane bitterli pirinç patlağı

Akşam 17.00
3 kaşık tambuğday makarna
3 kaşık sebze
Fırında pişmiş yarım bostan patlıcanı üstü 2 kaşık haşlama et
Yarım bardak ayran

2 lt su

Busra196 Busra196 Elhan Elhan

13 Aralık

Kahvaltı 08.20
1 d Tahıllı ekmek ile Fransız tostu
3 zeytin 1 tk lutenitsa

Öğle 11.30
1 kase tarhana
Küçük tonbalığı ve kıvırcık
3 kaşık zeytinyağlı sebze
1 tane bitterli pirinç patlağı

Akşam 17.00
3 kaşık tambuğday makarna
3 kaşık sebze
Fırında pişmiş yarım bostan patlıcanı üstü 2 kaşık haşlama et
Yarım bardak ayran

2 lt su
Naber kız? Afiyet olsun.

Leslie + pilates bandı ile kol egzersizleri + ebru şallı ile pilates..

Yapıldı

Eklentiler

• picture_1702503717339.png
    picture_1702503717339.png
    935,2 KB · Görüntüleme: 23
kızlar bu ay regl gelmedi. çok sıkıntı oldu bana. şiştim iyice. bir de kabızlık var hafta sonundan beri. sinir etti beni
Mumiyu, şiddetle tavsiye ederim regl düzenlemek için
Kabızlık bendede vardı 6 gündür, büyük uğraşlarım bugün sonuç verdi, wc de yatasım var

X