Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım 🙏
Çok teşekkürler. 🙏🏻
blonde ambition blonde ambition canım şimdi gordum mesajları. Sayfalar çok hızlı akmaya basladi. Bu hafta bende yogundum çok girip okuyamadim.Kızın hasta herhalde. Geçmiş olsun canım. Değişik bir salgın var. Benim kız da öksürmeye başladı korkmuyor değilim.
Evet canım kızımda hayatında ilk kez bu kadar ağır oldu gerçekten değişik , ağır bir salgın var . Aman sizde dikkat edin ama ilk okulda yapacak bir şey yok Okullarda çocuklara birbirinden bulaşıp geliyor malesef ...
Çok geçmiş olsun❤️
Çok teşekkür ederim. 🙏🏻

Çok teşekkürler. 🙏🏻

Evet canım kızımda hayatında ilk kez bu kadar ağır oldu gerçekten değişik , ağır bir salgın var . Aman sizde dikkat edin ama ilk okulda yapacak bir şey yok Okullarda çocuklara birbirinden bulaşıp geliyor malesef ...

Çok teşekkür ederim. 🙏🏻
Bizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana

Afiyet olsun canım. Hamur işi yoğunluklu bir gün olmuş, sağlıklı öğünlerle telafi edilir.

Hayalimdeki eriyiş🤩nasıl oluyor öyle yaaa dondurma gibi. En kilolu halimde bile 300-500 gr verirdim hep 😄

Afiyet olsun canım sağlıklı bir gün olmuş😍

Afiyet olsun canım. Herkezde köz patlıcan var canım çekti🙈

Afiyet olsun canım ölçüler yok sınırsız mı yiyiyorsun 😁

Ohh afiyet olsun 😅 yapmayın yaa vallahi canım çekiyor🙈çok acıktım

Aaaa ben de kenardan yağını süzerim ama yıkamak da ilginçmiş deniycem, tadı kaçmıyo mu?

Afiyet olsun canım🥰

40 saat açlık için uygun hafif bir menü olmuş afiyet olsun canım 🥰

😂😂😂

Afiyet olsun ben de denesem mi yumurta diyeti , yapabilir miyim acaba

Bu adımlarla ne yesen yakılır 👏👏👏

Afiyet olsun canım , suyu artırabilirsen çok güzel olur.

Çok korkunç 😞 Allah aileye sabır versin🙏Bu zamanda çocuk büyütmek çok zor

Afiyet olsun canım, su artarsa daha iyi olur🥰

Kolay gelsin canım 🥰

Afiyet olsun canım, suyu artırmaya çalış , az su ödem tutuyo🥰

Afiyet olsun canım 🥰 Bütün etli ekmek mi yedin.

Afiyet olsun canım 🥰

İyi geceler 🥰

Teşekkürler ederim Aşkitom 🥰

Afiyet olsun Aşkitom 🥰

Afiyet olsun canım, senin de suyun az olmuş. Hepimizde var bu sorun nasıl arttırsak. Ben de öğlene kadar içemiyorum sonrası da yetmiyor.

Teşekkür ederim canım. Yulaf lapası haftada 1 veya 2 yapıyorum değişiklik oluyor. Bazen kahvaltı bazen öğle öğünü.

Akdenizliyim ondandır😍

Afiyet olsun canım. Su da iç unutma😅

Napıyo bu şeker, kocaman oldu yaaa. Afiyet olsun, su iç su😂

Buraya kadar okuyanlara benden mi bardak SUUUUUU😂
Doğumdan sonra ilk 5 kilom gitti cnm sonrasında günde 5 litre su içiyordum çok fazla susuyorsun hâlâ da su içmeye devam ediyorum Leslie ve chole ting yapiyordum yani 3 çocukla uğraşıyorum bide

Bizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana
🥺 Kıyamam kuzum bir de senin ikisi birden daha da zor tabi 🙏🏻 Allah yardımcın olsun. Anne olmak gerçekten kutsal bir görev. Allah bu görevi daima böyle layıkı ile yapabilecek güç kudret versin bize. ❤

🥺 Kıyamam kuzum bir de senin ikisi birden daha da zor tabi 🙏🏻 Allah yardımcın olsun. Anne olmak gerçekten kutsal bir görev. Allah bu görevi daima böyle layıkı ile yapabilecek güç kudret versin bize. ❤
Bide benim gibi yanlız, eşi uzakta olana daha zor valla

Yeni yıla 2,5 hafta kaldı artık benim yeni yıl hedefi hayal oldu ama yeni yıla girdikten sonra hedefler sırayla yakalanacak inşllah. İyileşir iyileşmez aranıza döneceğim kızlar. Yeni yıl öncesi dönemesem bile yeni yıla girerken yetişirim :KK66: yani 2 hafta sonra tekrar takımlarda olurum.

Yeni yıla 2,5 hafta kaldı artık benim yeni yıl hedefi hayal oldu ama yeni yıla girdikten sonra hedefler sırayla yakalanacak inşllah. İyileşir iyileşmez aranıza döneceğim kızlar. Yeni yıl öncesi dönemesem bile yeni yıla girerken yetişirim :KK66: yani 2 hafta sonra tekrar takımlarda olurum.
Benimki de 56 ya yükseldi 🤣

Afiyet olsun canım. Hamur işi yoğunluklu bir gün olmuş, sağlıklı öğünlerle telafi edilir.

Hayalimdeki eriyiş🤩nasıl oluyor öyle yaaa dondurma gibi. En kilolu halimde bile 300-500 gr verirdim hep 😄

Afiyet olsun canım sağlıklı bir gün olmuş😍

Afiyet olsun canım. Herkezde köz patlıcan var canım çekti🙈

Afiyet olsun canım ölçüler yok sınırsız mı yiyiyorsun 😁

Ohh afiyet olsun 😅 yapmayın yaa vallahi canım çekiyor🙈çok acıktım

Aaaa ben de kenardan yağını süzerim ama yıkamak da ilginçmiş deniycem, tadı kaçmıyo mu?

Afiyet olsun canım🥰

40 saat açlık için uygun hafif bir menü olmuş afiyet olsun canım 🥰

😂😂😂

Afiyet olsun ben de denesem mi yumurta diyeti , yapabilir miyim acaba

Bu adımlarla ne yesen yakılır 👏👏👏

Afiyet olsun canım , suyu artırabilirsen çok güzel olur.

Çok korkunç 😞 Allah aileye sabır versin🙏Bu zamanda çocuk büyütmek çok zor

Afiyet olsun canım, su artarsa daha iyi olur🥰

Kolay gelsin canım 🥰

Afiyet olsun canım, suyu artırmaya çalış , az su ödem tutuyo🥰

Afiyet olsun canım 🥰 Bütün etli ekmek mi yedin.

Afiyet olsun canım 🥰

İyi geceler 🥰

Teşekkürler ederim Aşkitom 🥰

Afiyet olsun Aşkitom 🥰

Afiyet olsun canım, senin de suyun az olmuş. Hepimizde var bu sorun nasıl arttırsak. Ben de öğlene kadar içemiyorum sonrası da yetmiyor.

Teşekkür ederim canım. Yulaf lapası haftada 1 veya 2 yapıyorum değişiklik oluyor. Bazen kahvaltı bazen öğle öğünü.

Akdenizliyim ondandır😍

Afiyet olsun canım. Su da iç unutma😅

Napıyo bu şeker, kocaman oldu yaaa. Afiyet olsun, su iç su😂

Buraya kadar okuyanlara benden mi bardak SUUUUUU😂
Destan yazmışsın mübarek 😂

Soruya cevap, ben hep tonbalığını yıkadığım için yağlı haldeki tadını bilmiyorum😍

X