- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Sağol canım benim. ❤geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim. ❤geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Asaleti beni görünce bitiyor direk ısırma modu cadaloz yaaSenin ki sakin di mi? yerim onu çok asil
Çok geçmiş olsunSağol canım benim. ❤
Eyvah eyvah Ağlama bari keyfini çıkarUtanç tablosu bırakmaya geldim
Sabah 2 poğaça
Aksam su boregi
Ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum
Çok teşekkürler. ❤Geçmiş olsun canım
Evet canım kızımda hayatında ilk kez bu kadar ağır oldu gerçekten değişik , ağır bir salgın var . Aman sizde dikkat edin ama ilk okulda yapacak bir şey yok Okullarda çocuklara birbirinden bulaşıp geliyor malesef ...blonde ambition canım şimdi gordum mesajları. Sayfalar çok hızlı akmaya basladi. Bu hafta bende yogundum çok girip okuyamadim.Kızın hasta herhalde. Geçmiş olsun canım. Değişik bir salgın var. Benim kız da öksürmeye başladı korkmuyor değilim.
Çok teşekkür ederim. ❤Çok geçmiş olsun
Tatlışım gelmiş
Aklım hala yiyrmediklerim de iflah olmaz bir arsız olmusum benEyvah eyvah Ağlama bari keyfini çıkar
Bizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu banaÇok teşekkürler. ❤
Evet canım kızımda hayatında ilk kez bu kadar ağır oldu gerçekten değişik , ağır bir salgın var . Aman sizde dikkat edin ama ilk okulda yapacak bir şey yok Okullarda çocuklara birbirinden bulaşıp geliyor malesef ...
Çok teşekkür ederim. ❤
Doğumdan sonra ilk 5 kilom gitti cnm sonrasında günde 5 litre su içiyordum çok fazla susuyorsun hâlâ da su içmeye devam ediyorum Leslie ve chole ting yapiyordum yani 3 çocukla uğraşıyorum bideAfiyet olsun canım. Hamur işi yoğunluklu bir gün olmuş, sağlıklı öğünlerle telafi edilir.
Hayalimdeki eriyişnasıl oluyor öyle yaaa dondurma gibi. En kilolu halimde bile 300-500 gr verirdim hep
Afiyet olsun canım sağlıklı bir gün olmuş
Afiyet olsun canım. Herkezde köz patlıcan var canım çekti
Afiyet olsun canım ölçüler yok sınırsız mı yiyiyorsun
Ohh afiyet olsun yapmayın yaa vallahi canım çekiyorçok acıktım
Aaaa ben de kenardan yağını süzerim ama yıkamak da ilginçmiş deniycem, tadı kaçmıyo mu?
Afiyet olsun canım
40 saat açlık için uygun hafif bir menü olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun ben de denesem mi yumurta diyeti , yapabilir miyim acaba
Bu adımlarla ne yesen yakılır
Afiyet olsun canım , suyu artırabilirsen çok güzel olur.
Çok korkunç Allah aileye sabır versinBu zamanda çocuk büyütmek çok zor
Afiyet olsun canım, su artarsa daha iyi olur
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun canım, suyu artırmaya çalış , az su ödem tutuyo
Afiyet olsun canım Bütün etli ekmek mi yedin.
Afiyet olsun canım
İyi geceler
Teşekkürler ederim Aşkitom
Afiyet olsun Aşkitom
Afiyet olsun canım, senin de suyun az olmuş. Hepimizde var bu sorun nasıl arttırsak. Ben de öğlene kadar içemiyorum sonrası da yetmiyor.
Teşekkür ederim canım. Yulaf lapası haftada 1 veya 2 yapıyorum değişiklik oluyor. Bazen kahvaltı bazen öğle öğünü.
Akdenizliyim ondandır
Afiyet olsun canım. Su da iç unutma
Napıyo bu şeker, kocaman oldu yaaa. Afiyet olsun, su iç su
Buraya kadar okuyanlara benden mi bardak SUUUUUU
Geçmiş olsun canımBizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana
Kıyamam kuzum bir de senin ikisi birden daha da zor tabi Allah yardımcın olsun. Anne olmak gerçekten kutsal bir görev. Allah bu görevi daima böyle layıkı ile yapabilecek güç kudret versin bize. ❤Bizde sabah 7 ye kadar acildeydik.. benim büyük kız zature olmuş hava vs verildi şimdi evde ilaçlara devam bu yıl hastane yılı oldu bana
Bide benim gibi yanlız, eşi uzakta olana daha zor vallaKıyamam kuzum bir de senin ikisi birden daha da zor tabi Allah yardımcın olsun. Anne olmak gerçekten kutsal bir görev. Allah bu görevi daima böyle layıkı ile yapabilecek güç kudret versin bize. ❤
Tek olunca çok zor oluyor canım haklısın. Bende öyleyim hemde ben komple tekim. Eşimden ayrıldım kızımla tek yaşıyoruz bizde.Bide benim gibi yanlız, eşi uzakta olana daha zor valla
Utanma duvarına alalım ikimizi söyleUtanç tablosu bırakmaya geldim
Sabah 2 poğaça
Aksam su boregi
Ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum
Benimki de 56 ya yükseldiYeni yıla 2,5 hafta kaldı artık benim yeni yıl hedefi hayal oldu ama yeni yıla girdikten sonra hedefler sırayla yakalanacak inşllah. İyileşir iyileşmez aranıza döneceğim kızlar. Yeni yıl öncesi dönemesem bile yeni yıla girerken yetişirim yani 2 hafta sonra tekrar takımlarda olurum.
Destan yazmışsın mübarekAfiyet olsun canım. Hamur işi yoğunluklu bir gün olmuş, sağlıklı öğünlerle telafi edilir.
Hayalimdeki eriyişnasıl oluyor öyle yaaa dondurma gibi. En kilolu halimde bile 300-500 gr verirdim hep
Afiyet olsun canım sağlıklı bir gün olmuş
Afiyet olsun canım. Herkezde köz patlıcan var canım çekti
Afiyet olsun canım ölçüler yok sınırsız mı yiyiyorsun
Ohh afiyet olsun yapmayın yaa vallahi canım çekiyorçok acıktım
Aaaa ben de kenardan yağını süzerim ama yıkamak da ilginçmiş deniycem, tadı kaçmıyo mu?
Afiyet olsun canım
40 saat açlık için uygun hafif bir menü olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun ben de denesem mi yumurta diyeti , yapabilir miyim acaba
Bu adımlarla ne yesen yakılır
Afiyet olsun canım , suyu artırabilirsen çok güzel olur.
Çok korkunç Allah aileye sabır versinBu zamanda çocuk büyütmek çok zor
Afiyet olsun canım, su artarsa daha iyi olur
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun canım, suyu artırmaya çalış , az su ödem tutuyo
Afiyet olsun canım Bütün etli ekmek mi yedin.
Afiyet olsun canım
İyi geceler
Teşekkürler ederim Aşkitom
Afiyet olsun Aşkitom
Afiyet olsun canım, senin de suyun az olmuş. Hepimizde var bu sorun nasıl arttırsak. Ben de öğlene kadar içemiyorum sonrası da yetmiyor.
Teşekkür ederim canım. Yulaf lapası haftada 1 veya 2 yapıyorum değişiklik oluyor. Bazen kahvaltı bazen öğle öğünü.
Akdenizliyim ondandır
Afiyet olsun canım. Su da iç unutma
Napıyo bu şeker, kocaman oldu yaaa. Afiyet olsun, su iç su
Buraya kadar okuyanlara benden mi bardak SUUUUUU