Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eline emeğine sağlık hocam. Önünde saygı ilee eğiliyorum. Şu tabloyu yapmak her babayigidin harcı değil... Bu arada ben açım

Hedefinize ulaşmanızı dilerim. Haklısınız kilo vermekten çok kiloyu korumak daha zor.

Eline emeğine sağlık hocam. Önünde saygı ilee eğiliyorum. Şu tabloyu yapmak her babayigidin harcı değil... Bu arada ben açım
Rica ederim canım . Estağfurullah ben de sizinle yarışıyor büyük de keyif alıyorum. Aç kalmana gönlüm razı değil evde Nutella şokella bilumum bir şey yok mu al kaşığı eline .

patimsilizm kaptanım bizim takımlar bu şekilde kilolarimiz da bunlar. Kalabalık bir aileyiz iki takım kendi arasında yarıştığı gibi yakın kilolar da kendi aralarında yarışıyor. Motivasyonumuz şimdilik çok iyi nazar değmesin.

ben de şu an bunu inceleyip anlamaya çalışıyordum :) şimdi hazırlık bölümünde miyim :) sonra neye göre hangi takımda oluyoruz koç burcu olarak motivasyonu yüksek yerleri severim

ben de şu an bunu inceleyip anlamaya çalışıyordum :) şimdi hazırlık bölümünde miyim :) sonra neye göre hangi takımda oluyoruz koç burcu olarak motivasyonu yüksek yerleri severim
İşleyişimiz hakkında kısacık özet geçeyim. Gruplarda o hafta en çok kilo verme yüzdesini alan Kırmızı Kaptanligi kazanıyor. Kırmızı kaptan yarışmacılar arasından kendine rakip Mavi kaptan seçiyor. Bunda bir kriter yok.
Mavi kaptan belirlendikten sonra ikisi guncellenen yarışmacılar listesinden karşılıklı seçme yapıyor. İlk seçim hakkı Kırmızı kaptanin. Bir o bir o seçerek takımlar kuruluyor.
Hazırlık bölümüne gelince sayfaya yeni üyeler bu grupta bir hafta sizin yapacacaginiz gibi ortamı gözlemliyor devam edip etmeyeceğine karar veriyor. Bir taraftan da günlük menü bildirimini yapıyor, yorumlara katılıyor.
Haftada iki tartimiz var. Pazartesi ve Cuma günleri.

Tek öğün afiyet olsun canım Akşama sağlıklı bir şey ekleyebiliriz . Daha erken çünkü . Hafif bir çorba ekşili , yediklerin mide bulantısı mi yaptı ? Niye kötülendin

Merhaba
Ben menülerimi atayım
Kahvaltıdan 15-30 dk önce limon soda zencefil. İçtim
7:00 de aşağıdaki resimdeki gibi marulu yemedim :) o marulları peynirli salata yaptım
10 da aşağıdaki kahve :)
11 de probiyotik nar yaban Mersinli Yeşilçay
12 de kefir içtim
16:00 de Türk kahvesi bi hurma ve bi ceviz içi yedim
16:30 ta foto çekinemedim unuttum peynirli salata peynir marul tere yeşilbiber
Spor ise adım atmaya devam akşam atacağım
Elhan

Eklentiler

• IMG_8347.jpeg
    227,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_8348.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…