- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Oooo ortamı iyice kizistiriyoraun hadi bakalım ozaman cuma günü görüşelimAynenn siz şimdi beni cuma gorunn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo ortamı iyice kizistiriyoraun hadi bakalım ozaman cuma günü görüşelimAynenn siz şimdi beni cuma gorunn
hiç sevmiyorum düzenimin bozulmasından tam bir düzen oturtuyorum böyle bişi oluyor dağılıyorum eşimde pek destek değil sağolsun o yüzden haftasonu olmasını bile istemiyorum...Kaçış olmadığında porsiyonunu küçült salatanı, suyunu artır tatlım.
çok mu çok tatlısınElhan degisikli yapmicam eger mecbur degilsem takimimi seviyorum
Amin canım cumaya daha bir eksilere girmek istiyorum
Cumaya gel hadi cumaya bekliyorumgünaydınnn
sabah yazdım sanıyordum unutmuşum bildirim yapmayı..
cuma 65.0
pazartesi 65.3
fark +300 gr
hafta sonu oğlumun 1 yaş doğum gününü kutladık.. orda yediğim hurmalar... beni biraz sıkıntıyı sokmuş.. ama pes etmek yok cuma günü 64 ü ucundan da olsa göreceğim inşallah
Teşekkür ederim kaptanım sayenizdeHelal olsunnn sana işte buuu ZincirKirma tebrikler rakibem
Teşekkür ederim sizin içinHarikasınız kaptanlarım Maviş kaptanım tebrikler
Teşekkürlermaşallah maşallah kaptanlarımıza harika eksiler
Bende beklemiyordum Kaptanlık dişli olmak gerekiyormuş demekkiGüzel verdim çok şükür canim da kaptanım çok dişli çıktı . Napayimm
Benim içinde ilkti hem kaptan olmak hemde bu kadar kısa sürede böyle kilo vermek ilk gercektenBu bir ilkti
Kaptanlarimizin maşallahı var.
Teşekkür ederim sayenizde gercektenEllerine sağlık canım
İşte bu ya afferin kız kaptanim
Amin canım hepimizin inşallah
Ben eminim senden o yüzden değiştirmedim heheheh biliyorum eksi geleceğini sağlıklaçok mu çok tatlısın
gideceğime kesin gözüyle bakıyordum ama seni hayal kırıklığına uğratmayacağım söz, cuma günü muhakkak eksi geleceğim kaçarı yok
Regl olacam yavv çok da artistlik yapmak istemiyorum . Tirt olmayayım sonraOooo ortamı iyice kizistiriyoraun hadi bakalım ozaman cuma günü görüşelim
Bende de haftaya belirtiler başlar canım çok şey yapmayalım biz ozamanaRegl olacam yavv çok da artistlik yapmak istemiyorum . Tirt olmayayım sonra
Kankam bebikim maşallah iki kaptan salladiniz ortalığıRegl olacam yavv çok da artistlik yapmak istemiyorum . Tirt olmayayım sonra
inşallah kaptanımmBen eminim senden o yüzden değiştirmedim heheheh biliyorum eksi geleceğini sağlıkla
Bu hafta spor tablosunu oluşturacağız hastalıktan ama en yakın zamanda eklicemPazartesiye hızlı başladım.
20dk leslie
Tuğçe irtem pilates bandı ile kol
Ebru şallı 12 dk da 15 cm incel
Yapıldı. Ölüyorummmmm
Devamı gelsin inş.
Ay öyle oldu kuzum ya aşırı mutluyum ama güzel gidiyorumKankam bebikim maşallah iki kaptan salladiniz ortalığı
Ama Mecbuuur iElhan degisikli yapmicam eger mecbur degilsem takimimi seviyorum
MaşallahAy öyle oldu kuzum ya aşırı mutluyum ama güzel gidiyorum
Evet iyi olur canim en azından yiyeceğimiz şeylerin miktarını ogreniriz ne kadar yememiz gerektigini felanKızlar diyet listem isteyen olursa atarım haftalık
Leyla hanım tekrar hoş geldiniz.Katılım formu:
ADINIZ: Leyla
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:60.2 (cuma günü tartılıp sağlıklı beslenme ve düzenli spor ile 2 gün geçirdim)
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar anne
MESLEGINIZ:Fotoğraf
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kısır döngü(kilo ver, çok aşırı ye kilo al)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında seneler önce Cuma zayıflama grubundaydım,eski nickimle giriş yapamadım. Genç kızlığımda 90 kilo idim sağlıklı beslenme ve yürüyüş ile 58 kiloya inip evlenmiştim. Sonrasında hamilelik ile bi kilo alışım oldu.Doğum kilolarımı bu grupla vermiştim(78 den 58 e düşerek). sürekli bu kilomu koruma çabasındayım 65 leri görüp geri 58 e in,tekrar geri çık... Bu döngüden çıkıp aklımdaki ideal kiloma ulaşıp orada seyretmek istiyorum desteklerinizle
Leyla hanım tekrar hoş geldiniz.
Şu an benim hayalimdeki kilodasıniz nasıl şaşkinim anlatamam. Çünkü o kiloda kemiklerim sayılıyor Boyumuz da aynı üstelik. 53 kiloda kendinizi daha iyi hissedecekseniz burada bizimle devam edin hedefinize ulaşın inşallah Bugünden itibaren en son öğününüzden sonra menü paylaşımını yapmanızı rica edeceğim. Yarın fotoğrafli bir tartı bildirimi ile kaydınız tamamlanacak. Arkadaş ortamimizi seveceginizi biliyorum. Siz de pozitif bir hanimsaniz hiç sıkıntı yaşamazsınız.
patimsilizm WhatsApp numarasından kadınlar kulübü ile iletişime geçerseniz eski nickinizle giriş yapabilirsiniz. Eski üyelik şifrenizi sıfırlayıp size yeni bir şifre verirler. Yalnızca eski mail adresinizi yani ilk kayıt olduğunuz epostayi doğru verin.
1 hafta hiç bozmadan ve istikrarlı şekilde bu yapmam lazım ve beslenmeyi bakalım söz verdim kendime bugünü sağ salim çıkarsam ben okeyimBu hafta spor tablosunu oluşturacağız hastalıktan ama en yakın zamanda eklicem