Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayatımızın merkezine kendimizi oturtmanin zamanı geldi :KK73: :KK73:
Önceliğimiz kendimiz , ideallerimiz. :süslü:O sevgiyi, özeni kendimize verdiğimiz an cevremizdekiler de mutlu hissedecek. :KK5:
Çay koyup yeniden başlıyoruz kaptanimm. :KK6::KK6::KK6::KK6:
İzin vermiyorlar ne yazık ki önce ben sonra sen diyirlar

3 gün akşam yemek saatini 3 yada 4 e çek canım belki kirarsin
Evet deneyeceğim onu
Hayatımızın merkezine kendimizi oturtmanin zamanı geldi :KK73: :KK73:
Önceliğimiz kendimiz , ideallerimiz. :süslü:O sevgiyi, özeni kendimize verdiğimiz an cevremizdekiler de mutlu hissedecek. :KK5:
Çay koyup yeniden başlıyoruz kaptanimm. :KK6::KK6::KK6::KK6:
İşte bu beeee kankişim benim 🥰😘😘❤️
Günnnnoooooooo

im-here.gif
Sanada Günaydın şirinemmm tipe bak
İzin vermiyorlar ne yazık ki önce ben sonra sen diyirlar
Bunun güzellikle cirkinlikle falan da alakası yok bence.. zamanla yaşadıklarımız bizi o hale getiriyor tamamen psikolojik.
Vallahi kızlar bu yaşıma kadar bende öyleydim hep önce başkaları sonra ben ve bana artisi ne oldu depresyon biboplar bozukluğu
Hiç bir şey hiç kimse sizden önemli değil öncelik kendiniz be hep kendiniz olsun

Evet deneyeceğim onu

Vallahi kızlar bu yaşıma kadar bende öyleydim hep önce başkaları sonra ben ve bana artisi ne oldu depresyon biboplar bozukluğu
Hiç bir şey hiç kimse sizden önemli değil öncelik kendiniz be hep kendiniz olsun
Aynen öyle

Bunun güzellikle cirkinlikle falan da alakası yok bence.. zamanla yaşadıklarımız bizi o hale getiriyor tamamen psikolojik.
Yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum, sen kendine değer verilmesini talep edersen insanların işine gelmiyor ne yazık ki.
Önce sen kendine değer vereceksin, sonra bak karşı tarafta sana yavaş yavaş o değeri verecek
( eğer bu eş kişisiyse biraz daha sabırlı ve kararlı olmak gerekiyor)
Herşey gönlünüzce olsun 🤲🏼

Evet deneyeceğim onu

Ahhhh cokkk uykumm varrr nergiiiissssoooooo

Arkadaşlar 4. Apayrı yaşam öze dönüş yolculuğu kayıtları 25 aralıkta başlıyor
O vakte kadar araştırıp katılmak isteyenlerin katılmasını şiddetle tavsiye ederim, açlıklardan korkacak bişey yok. İnanın ilk yaptığım yaklaşık 4 sene önce 7 yaşında çocuk ve 72 yaşlarında beyefendiler vardı, obezler vardı, inşaat işçileri vardı.
Herkesin yapabileceği bir program, üstelik hem kilo verilip hem hastalıklardan kurtulacaksınız

Günaydın arkadaşlar, şu çocuğun tabağında kalmış yemeği aman yazık atılmasın diye yediğimiz şeyler ne olacak. Dün oğlanın tabağında 3-5 kaşık mantı kalmıştı yemedim çöpe attım.:KK12:
Ay bende biraz önce kızım poğaça yiyordu atma ver gerisini ben yerim dedimmm sonra ordanndondum yok sonra yersin kaldır dedim =) yapmayalimm

Günaydın arkadaşlar, şu çocuğun tabağında kalmış yemeği aman yazık atılmasın diye yediğimiz şeyler ne olacak. Dün oğlanın tabağında 3-5 kaşık mantı kalmıştı yemedim çöpe attım.:KK12:
Bende üzülerek döküyorum
Yemediğim için değilde, nimet çöpe gidiyor diye 😔

Bende üzülerek döküyorum
Yemediğim için değilde, nimet çöpe gidiyor diye 😔
Yemediğiniz yemekleri çok baharatlı değilse bi kaba koyup sokak hayvanlarına verin kızlar, çöpe gitmemiş olur hem de bir canın karnı doymuş olur 🥰

Tatlım merak etme kurtlar kuşlar yiyordur en kötüsü. Bizim midemiz çöplük mü ihtiyacimiz kadar yemişiz zaten fazlası kusura bakmasın.Saklama kabına alıp dolaba koyalim. Dışarı çıkınca sokak hayvanlarına veririz. :KK68:

X