- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Afiyet olsun canim ❤iyi akşamlar erkenden menu vereyim sonra giremeyebulirim
Sabah 10 30
1 kase yulaf lapasi içine 1 avuç fıstık 1 avuç kuru üzüm 1 fincan kahve
öğlen 15 00
2 karabugday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
akşam 17 00
1 kase haşlanmış lahana 1 kase yoğurt
2lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
madamhd
Geçmiş olsun kuzum.Evet canim kas agrisi tat koku kaybi var bugun biraz hafifledi sanki agri kesici iciyorum
Sagol ablacim bizi bulmadi dedim geldi buldu esimde bende hastayiz
Sagol canim
Bence yiyebilirsin sabah da ekmek tuketmediysen canimAcımdan ölüyorum. Dikkat ediyor olmasam coktan çocukların abur cubur posedine dalardim. Salata yapacak dermanım kalmadı. Bu geceyi biraz aç kapatacam gibi. Bulgurlu ispanak var yaninda ekmek olmaz dimi
YoğurtAcımdan ölüyorum. Dikkat ediyor olmasam coktan çocukların abur cubur posedine dalardim. Salata yapacak dermanım kalmadı. Bu geceyi biraz aç kapatacam gibi. Bulgurlu ispanak var yaninda ekmek olmaz dimi
Sabah yemedim ama 15.00 civari 1 dlm ekmek yedim. En iyisi yememekBence yiyebilirsin sabah da ekmek tuketmediysen canim
Bir kase ispanak bir kase yoğurt olcakYoğurt
Afiyet olsun canımiyi akşamlar erkenden menu vereyim sonra giremeyebulirim
Sabah 10 30
1 kase yulaf lapasi içine 1 avuç fıstık 1 avuç kuru üzüm 1 fincan kahve
öğlen 15 00
2 karabugday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
akşam 17 00
1 kase haşlanmış lahana 1 kase yoğurt
2lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
madamhd
Yulaf yerken bunu görmemBunu deneyin derim tat olarakta çok guzelEki Görüntüle 2936421
Bende yiyorum şuanda aldimda ama cok guzel tadi gerci sen meyveli yemezsinYulaf yerken bunu görmem
Yeni cikmis galiba ilk defa gordum :)
Sut ile mi yiyorsun pekiBende yiyorum şuanda aldimda ama cok guzel tadi gerci sen meyveli yemezsin
Buna süt yakısır canim valla ama normal yulafi yogurtla yiyorum ben sutle sevmem,ama bunu al benceSut ile mi yiyorsun peki
Meyve yerim yaa o kadardan birsey olmaz :))
Bende yogurtla seviyorum da o yuzden sordum :))Buna süt yakısır canim valla ama normal yulafi yogurtla yiyorum ben sutle sevmem,ama bunu al bence
Normal yulafi koyun gibi saniyorum kendimi sütle yerkenBende yogurtla seviyorum da o yuzden sordum :))
Zaten yulafim az kaldı alacaktım bunu alirim