- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Aaa cok geçmiş olsun sevilayim insallah cabuk atlatırsınızPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa cok geçmiş olsun sevilayim insallah cabuk atlatırsınızPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Bazen tanede satılıyor abla pazarda gormustum geçen sene :))Kiloylami satiliyor burda brokoli karnibahar hep taneyle satilir
Çok geçmiş olsunPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Evet canim kas agrisi tat koku kaybi var bugun biraz hafifledi sanki agri kesici iciyorumCiddimisin canim gecmis olsun
Sagol ablacim bizi bulmadi dedim geldi buldu esimde bende hastayizAaa cok geçmiş olsun sevilayim insallah cabuk atlatırsınız
Sagol canimÇok geçmiş olsun
cidden mevsim değişikliği çarpıyor galiba bizi oğlum da aynen senin gibi sürekli uykum var ama hemen uyuyamıyorum diyorBenimde surekli uykum var enerjim dusuk bu aralar
Eline saglik ablacim
Sagol canim cocuklar iyi cok sukur cok hafif oksuruk var onlarda oglan hastaydi zaten oda biraz duzeldiAaa cook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Bir an once iyilesirsiniz inşallah cocuklar nasil
Cokta uyuyorum gece 11.30 da yattım 8 de kalktim :))cidden mevsim değişikliği çarpıyor galiba bizi oğlum da aynen senin gibi sürekli uykum var ama hemen uyuyamıyorum diyor
ben de beğendim duruşu ağır ve şık güle güle giy gülümKızlar elbise aldım sizce nasıl Eki Görüntüle 2936374 Eki Görüntüle 2936375
Bir an once toparlarsiniz insallah canim kendini cok yorma beslenmenize dikkat etSagol canim cocuklar iyi cok sukur cok hafif oksuruk var onlarda oglan hastaydi zaten oda biraz duzeldi
İnşallah hafif sekilde atlatirsiniz canim cok gecmis olsunEvet canim kas agrisi tat koku kaybi var bugun biraz hafifledi sanki agri kesici iciyorum
Sagol ablacim bizi bulmadi dedim geldi buldu esimde bende hastayiz
Sagol canim
pazar gününden beri arı gibi çalışıyorum mefkuşum , aklıma takılıp gözüme batmasa işler herhalde yerimden kıpırdamazdımKösülüp kalmasan ne kadar iş yapicaktin canimcim
Bugün ben aynen dedigin gibiyim :)))
ahh kuzum çok geçmiş olsun inşallah bir iki günlük ağrıyla geçer , uzun sürmezPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Afiyet şifa olsunBeb bi kilo aldım geçen hafta yarısını kullandım yarısını da şimdi :)
benim sıpa gece 2 ye 3 e kadar duruyordu o da erken yatıyor artık, akşam 9 da 10 da uykusu geliyor hemen dalamıyormuş 11:30-12 yi buluyormuş uyuması, zaten allahın emri sabah 7buçuk 8 gibi üstten yandan her yerden ses gürültüye dikeliyoruz ayağa :)))Cokta uyuyorum gece 11.30 da yattım 8 de kalktim :))
Ucuzlayinca taneye geçiyorlar genelde ablaKiloylami satiliyor burda brokoli karnibahar hep taneyle satilir
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versinPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Hepimiz yakalanmadan bitmeyecek bu virüsSagol ablacim bizi bulmadi dedim geldi buldu esimde bende hastayiz
Eline sağlık kaptanım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6askrhpozitif kırmızı 7prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3@aypare- mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8@bluegreeneyes mavi ️️️️️️️️️️️️ 1 @Bal0ncuk 2 @Cordeliaa 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505 6 @VixenM
Çok sağol kuzumGüle güle giy canım
Çok teşekkür ederim canım kaptanımCok guzel canim İyi günlerde kullan
Çok sağol canımÇok şaşırdım
Zate sıyrıktım
Güzel canım güle güle kullan
Ya çok geçmiş olsun canım insaAllah biran önce toparlanirsinizPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Ben de çok seviyorum zümrüt yeşili teşekkür ederim kaptanımGüle güle kullan canim cok guzelmis yeşil rengini cok seviyorum ❤❤
Çok teşekkür ederim Mefkurem ablamGüle güle güzel gunlerde giy insallah cnm
Bakalim üstünde nasil duracak
Çok teşekkür ederim ablamben de beğendim duruşu ağır ve şık güle güle giy gülüm
Pırasalı pırasuka olsaydı bari
Bugün kendime izin verdim, bisey yapmadimpazar gününden beri arı gibi çalışıyorum mefkuşum , aklıma takılıp gözüme batmasa işler herhalde yerimden kıpırdamazdım
sen de kendini çok yordun demii ondan halin kalmadı