- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Çok teşekkür ederim bakayım buralarda bulabilecekniyikBuldum
Eline sağlık kaptanım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6askrhpozitif kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3@aypare- mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8@bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 @Bal0ncuk 2 @Cordeliaa 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505 6 @VixenM
Bende bende
Altın gibi pahalı ablaKac gündür şu brokoliyi yiyemedin gitti
Güle güle giy canım
Cok guzel canim İyi günlerde kullan
Burda pazarda 5 tlAltın gibi pahalı ablakilosu 15-20 TL burda
Geçen hafta yarım kilosunu 7.5 a aldımBurda pazarda 5 tl
Kabuska mı kapuska mıBacım biri biyerde yanlışlıkla kapsuka yazdı heralde sende adı o sanıyon. Beyaz lahananın yemeğine kabuska denilir. İçine salça koyarsın koymazsın pırasa koyarsın et koyarsın farketmez. Kabuska ya da kapuska KAPSUKA DEĞİL
Benim regl geçen haftaydı geçti gitti
Beb bi kilo aldım geçen hafta yarısını kullandım yarısını da şimdi :)Geçen hafta yarım kilosunu 7.5 a aldım
Kösülüp kalmasan ne kadar iş yapicaktin canimcimben yoruldum hayat gelme üstümeeee
cidden bu ara kendini çok iyi enerjik hisseden var mı bir ben mi kösülüp kalıyorum :)
bu gün evin işini bitirdim 1 aydır kafam da yer işgal eden büyük banyonun çıkan küvet altını söküp 15 senelik binanın inşaat atıkları ve senelerin ıslanıp ıslanıp kuruduğu için katman katman pisliğini inşaatçı spalutası ile kazıyıp 3 saatte temizlemiş bulunuyorumyemeği de koydum daha bu gün kimse bana bir şey yaptıramaz diyorum ama büyük de konuşmayayım
siz ne yapıyorsunuz kızlar durumlar nasıl
Çok şaşırdımBilmem hic yemedim bizim evde yapilmaz
Zate sıyrıktımmadam sıyırdı
Güzel canım güle güle kullan
Pazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Ciddimisin canim gecmis olsunPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Güle güle kullan canim cok guzelmis yeşil rengini cok seviyorum ❤❤
Çok şaşırdım
Güle güle güzel gunlerde giy insallah cnm
Aaa cook gecmis olsun canim Allah sifa versinPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Kiloylami satiliyorAltın gibi pahalı ablakilosu 15-20 TL burda
Bizim burdada taneyleKiloylami satiliyorburda brokoli karnibahar hep taneyle satilir