- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Eline saglik kaptanim.15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5North River kırmızı 6@askrhpozitif kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3aypare ackerman mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 @Bal0ncuk 2 @Cordeliaa 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505 6 @VixenM
Kapsuka lahana pırasalı salçasız olanKapsuka
anam yeni öğrendimKapsuka pırasalı salçasız olankapuska lahana salçali etli
Rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canim
Yapti yicem sanirim
Pingu 132 kaloriymis kaptan ceza vermis
Kiz bir kırık yag yok gorsen
O ne ki?
Oldu mu bana 4000North River canım 2.000 adım atıyorsun. Sonra 1.000 atıyorsun. 1 000 adım iptal olduğu için geri geri de 1.000 atıyorsun. Filiz ceza vermediği için de dua ediyorsun. Sonuç böyle di mi?
E Elif_EylulZipzip- @Tostombalakanne
Bende bendeBen yine iştah patlamasi sorunu yaşıyorumokuldan eve gelene kadar zor frenledim kendimi
Sen beni oldurcennnNey olmasini bekliyodunki
Ben olsam 10.000 verirdimm
Tabi olala miydi neydi hafif gelir pingueBen sevmemki
Herkes regl olacak yine herhalde takimin regl haftasiBende krizlerdeyim yaelmamı yiyip uslu uslu oturayım bari
Regl olan var olmayan da bende bekliyom
bebelerin cikosu evde o vardi
Oldu mu bana 4000
Bende bende
Sen beni oldurcennn
Tabi olala miydi neydi hafif gelir pingue
Herkes regl olacak yine herhalde takimin regl haftasi
Ellerine sağlık canım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5North River kırmızı 6@askrhpozitif kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3aypare ackerman mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 @Bal0ncuk 2 @Cordeliaa 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505 6 @VixenM
Bacım biri biyerde yanlışlıkla kapsuka yazdı heralde sende adı o sanıyon. Beyaz lahananın yemeğine kabuska denilir. İçine salça koyarsın koymazsın pırasa koyarsın et koyarsın farketmez. Kabuska ya da kapuska KAPSUKA DEĞİLKapsuka lahana pırasalı salçasız olankapuska lahana salçali etli
Benim regl geçen haftaydı geçti gitti
bebelerin cikosu evde o vardi
Oldu mu bana 4000
Bende bende
Sen beni oldurcennn
Tabi olala miydi neydi hafif gelir pingue
Herkes regl olacak yine herhalde takimin regl haftasi
Benimde surekli uykum var enerjim dusuk bu aralarben yoruldum hayat gelme üstümeeee
cidden bu ara kendini çok iyi enerjik hisseden var mı bir ben mi kösülüp kalıyorum :)
bu gün evin işini bitirdim 1 aydır kafam da yer işgal eden büyük banyonun çıkan küvet altını söküp 15 senelik binanın inşaat atıkları ve senelerin ıslanıp ıslanıp kuruduğu için katman katman pisliğini inşaatçı spalutası ile kazıyıp 3 saatte temizlemiş bulunuyorumyemeği de koydum daha bu gün kimse bana bir şey yaptıramaz diyorum ama büyük de konuşmayayım
siz ne yapıyorsunuz kızlar durumlar nasıl
Kapsuka o lütfen kapuska olamazBacım biri biyerde yanlışlıkla kapsuka yazdı heralde sende adı o sanıyon. Beyaz lahananın yemeğine kabuska denilir. İçine salça koyarsın koymazsın pırasa koyarsın et koyarsın farketmez. Kabuska ya da kapuska KAPSUKA DEĞİL
Hmm pırasalımıydıKapsuka o lütfen kapuska olamaz
Bacım biri biyerde yanlışlıkla kapsuka yazdı heralde sende adı o sanıyon. Beyaz lahananın yemeğine kabuska denilir. İçine salça koyarsın koymazsın pırasa koyarsın et koyarsın farketmez. Kabuska ya da kapuska KAPSUKA DEĞİL
Birinin kapsuka ya dur demesi gerekiyordu
Kapuska, özellikle Karadeniz yöresinde pek çok farklı tarifin ana malzemesi olan lahananın en hafif ve besleyici halidir. Aslen Rus-Slavik kökenli bir yemek olan kapuska, lahana ve et ile yapılan bir tencere yemeğidir. Etli ve etsiz olarak yapılabilir.31Birinin kapsuka ya dur demesi gerekiyordu
Kac gündür şu brokoliyi yiyemedin gittiEve sebze ile doldurdum valla
Bugun brokoli yapcam
Eşime kızıma de başka yemek
Eşim Brokoli yemem diyor
Sebze sevmez hiç