Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eline saglik kaptanim.

Rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin canim

Yapti yicem sanirim

Pingu 132 kaloriymis kaptan ceza vermis

Kiz bir kırık yag yok gorsen

bebelerin cikosu evde o vardi
Oldu mu bana 4000
Ben yine iştah patlamasi sorunu yaşıyorumokuldan eve gelene kadar zor frenledim kendimi
Bende bende
Ney olmasini bekliyodunki
Sen beni oldurcennn
Ben olsam 10.000 verirdimm

Tabi olala miydi neydi hafif gelir pingue
Bende krizlerdeyim ya elmamı yiyip uslu uslu oturayım bari
Herkes regl olacak yine herhalde takimin regl haftasi

Ellerine sağlık canım

bluegreeneyes

ben yoruldum hayat gelme üstümeeee

cidden bu ara kendini çok iyi enerjik hisseden var mı bir ben mi kösülüp kalıyorum :)
bu gün evin işini bitirdim 1 aydır kafam da yer işgal eden büyük banyonun çıkan küvet altını söküp 15 senelik binanın inşaat atıkları ve senelerin ıslanıp ıslanıp kuruduğu için katman katman pisliğini inşaatçı spalutası ile kazıyıp 3 saatte temizlemiş bulunuyorum yemeği de koydum daha bu gün kimse bana bir şey yaptıramaz diyorum ama büyük de konuşmayayım
siz ne yapıyorsunuz kızlar durumlar nasıl

Kapsuka lahana pırasalı salçasız olan kapuska lahana salçali etli
Bacım biri biyerde yanlışlıkla kapsuka yazdı heralde sende adı o sanıyon. Beyaz lahananın yemeğine kabuska denilir. İçine salça koyarsın koymazsın pırasa koyarsın et koyarsın farketmez. Kabuska ya da kapuska KAPSUKA DEĞİL

bebelerin cikosu evde o vardi

Oldu mu bana 4000

Bende bende

Sen beni oldurcennn

Tabi olala miydi neydi hafif gelir pingue

Herkes regl olacak yine herhalde takimin regl haftasi
Benim regl geçen haftaydı geçti gitti

Benimde surekli uykum var enerjim dusuk bu aralar

Eline saglik ablacim

Kapsuka o lütfen kapuska olamaz

madam sıyırdı

Birinin kapsuka ya dur demesi gerekiyordu
Kapuska, özellikle Karadeniz yöresinde pek çok farklı tarifin ana malzemesi olan lahananın en hafif ve besleyici halidir. Aslen Rus-Slavik kökenli bir yemek olan kapuska, lahana ve et ile yapılan bir tencere yemeğidir. Etli ve etsiz olarak yapılabilir.31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…