Popüler Konu LenaG ile MasterFit

IMG_20211018_155410.jpg

Ben akıllı kırmızı takıma geçince sözde yazıyı değiştirdim diye dolanıyorum herşeyi değiştirmişim mavi takim yazısı kabak gibi hala duruyor 🤣

Seninle alakası yok . Başka biride gelseydi aynı olacaktı. Giden kişi güçlüydü adamlarıyla kilosuyla. Kaybettik. Zaten adımı da kaybettik. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Senle alakası yok canım adım yarısını kaybettik ilk roundunu

Yok canım sen geldin diye değil. Ben kaybettim ya çünkü ben bayılıyorum kaybetmeye :işsiz::işsiz::işsiz:
simdi anladım.. yapacak bjsey yok sonuçta kiloları vererek kazanan biziz sıkmayın güzel canınızı ❤

Herkese merhaba. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Hepiniz çok değerlisiniz. Ve tek isteğim hepimizin amacına ulaşması. Burada öncelikli amacımız diyet yapmak. Spor yapmaksa bize sağlık kazandırdığı daha güzel kilo vermemize sağladığı için gerekli bir şey. O yüzden bu yarışları yapıyoruz. Hırslanmak için kazanmak için. Ama Spor yapmak zorunlu değil. Diyet yapmak zorunlu. Arkadaşlarımızı Spor yapmak için teşvik etmeliyiz. Özellikle takım kaptanları gaza getirmeli. Ama spor yapmayan kimseyi buna zorlayamayız. Belki hasta belki özel sorunlar yaşıyor vs. Yani spor konusunda polemik yapılmamasını rica ediyorum.
Spor yapmayan arkadaşlarında kendi sağlıkları için buradaki Takım ruhunu kaybetmemek için zayıflamak için ellerinden geleni yaptıklarına inanmak istiyorum.
♥️💙♥️💙

Bu kadar uzun yazdığıma göre ruh halimi siz düşünün. 😢

X