- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Seninle alakası yok . Başka biride gelseydi aynı olacaktı. Giden kişi güçlüydü adamlarıyla kilosuyla. Kaybettik. Zaten adımı da kaybettik. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.ben gelince kaybetmiş mi oluyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle alakası yok . Başka biride gelseydi aynı olacaktı. Giden kişi güçlüydü adamlarıyla kilosuyla. Kaybettik. Zaten adımı da kaybettik. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.ben gelince kaybetmiş mi oluyorsunuz
Kız daha dur hafta bitmedi kaybeden belli değil ilk avantajı aldılar sadeceBu ne beeee ben hep kaybetmeye mahkum muyum ? Hiç sevmiyorum bu yarışları. motivasyonum düşüyor
Çok zorladım alisayim diye canım ama yokBenim gibi seker tatli duskunuysen tek Care tarcin ..Arkadas hep diyordu sevmiyorum diyordum ama Simdi mecbur kalinca alisiyorum
Senle alakası yok canım adım yarısını kaybettik ilk roundunuben gelince kaybetmiş mi oluyorsunuz
Sana şifa olsun canımElmayla güzel oluyor.
Pırasa gibi onuda seversin migiKereviz hiç almadım
Yok yaa nerem harika 1.58 boy kisayim bacaklarim kalinKereviz tarcin kabak enginar hic sevmezdim kalorisi dusuk ve etkili besinler yemek listemde olduklari icin mi psikolojik mi bilmem ama Simdi seviyorum sevmek zorundayim (senin fizik harika sevmesende Olur
Yok canım sen geldin diye değil. Ben kaybettim ya çünkü ben bayılıyorum kaybetmeyeben gelince kaybetmiş mi oluyorsunuz
Seninle alakası yok . Başka biride gelseydi aynı olacaktı. Giden kişi güçlüydü adamlarıyla kilosuyla. Kaybettik. Zaten adımı da kaybettik. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Senle alakası yok canım adım yarısını kaybettik ilk roundunu
simdi anladım.. yapacak bjsey yok sonuçta kiloları vererek kazanan biziz sıkmayın güzel canınızı ❤Yok canım sen geldin diye değil. Ben kaybettim ya çünkü ben bayılıyorum kaybetmeye
Noluyor simdi kurallar boyle herkes biliyor bunuYaaa kimse uzulmesin amacimiz eglenmek değil mi yaa ne kaybetmesi
Valla sinirliyim bugunde kimseyi uzmek istemiyorum
Aynen oyle canim kurallar açık daha ne yapalim kiNoluyor simdi kurallar boyle herkes biliyor bunu
Aynen canim deneme suresi uyguluyoruz takima uyum saglaman icinTamam ben yarın tartı fotomu etiketli atıyorum bismillah başlıyorum.İki hafta deneme sürem var galiba.hadi hayırlısı
Tamamdır hayırlısı olsun..Aynen canim deneme suresi uyguluyoruz takima uyum saglaman icin
Kızımın adaşısın desene ama biz cift isimliyizSır mıydı kuzum sorsan söylerdim
Merhaba hoşgeldin. Benim ibrenin orda yeri bile yoktu bir zamanlar. İstersek sabir gosterirsek herşey oluraman Allah'ım ibre patlayacak.ölmek var dönmek yok deyip derin bir nefes alıyorum