Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Diyeti bozmak ile ilgili bahanelere daha önce de söylemiştim kabul etmiyorum. Bence hepsi bir bahane...
Ama spor yapmakla ilgili bahaneler kabul edilebilir spor bir zaman işi. O zamanı bulamamış olabilir o gücü bulamamış olabilir. O yüzden spor konusunda daha hoşgörülü olmaya çalışalım. Yapıcı teşviklerde bulunalım.

Bu ne beeee ben hep kaybetmeye mahkum muyum ? Hiç sevmiyorum bu yarışları.😔 motivasyonum düşüyor 😭
Kuzum hırsını biliyorum ama empati yapmaya çalış. Motivasyonunu neden bozuyorsun. Sen elinden geleni yap. Kaybettik diye benim motivasyonun bozulmaz. Ben elimden geleni yapmazsam motivasyonum bozulur. :KK60:
Üzme kendini.

Kereviz tarcin kabak enginar hic sevmezdim kalorisi dusuk ve etkili besinler yemek listemde olduklari icin mi psikolojik mi bilmem ama Simdi seviyorum sevmek zorundayim 😁😁😁😁 (senin fizik harika sevmesende Olur 🤗
Enginari bir turlu sevemedim 😒 kereviz tavukla terbiyeli yemegi nefis oluyor.

Bu arada az önce arkadaşa mesaj attım bugünü iptal ettim basimin agridigini ilaç içtiğimi lakin gecirmedigini aksine şiddetlendiğini söyledim kendimi tuhaf hissediyorum şuan🤯ilk başta cesaret edemediğimi şimdi yaptım 🤦
Ah canim iyi yapmissin çünkü kendin sıkıntı yasayacaktin

Diyeti bozmak ile ilgili bahanelere daha önce de söylemiştim kabul etmiyorum. Bence hepsi bir bahane...
Ama spor yapmakla ilgili bahaneler kabul edilebilir spor bir zaman işi. O zamanı bulamamış olabilir o gücü bulamamış olabilir. O yüzden spor konusunda daha hoşgörülü olmaya çalışalım. Yapıcı teşviklerde bulunalım.
Siz varya ne güzelsiniz , ❣️😍

X