- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Hayır bulamadıkAaa bulamadınızmı hala??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bulamadıkAaa bulamadınızmı hala??
Sende emek verdin bizim için göndermek istemezdim ama yetmedi çabalarımMaviden kırmızı olmuşum @madamhd Teşekkür ederim kaptanım verdiğin emeklere
Yok canım. Pilavın çeşidi neyse menüne onu da yaz. Ben pirinç pilavı yedin diye düşündümIsterseniz tartilirken video da atabilirim ?
baska bahara kaldı birlikteliğimizSende emek verdin bizim için göndermek istemezdim ama yetmedi çabalarım
Bugunden itibaren menu ve spor paylasimini bekliyoruzBizlerin tartı paylaşımı pazartesi cuma mi olcak..
Bugünden itibaren basliyormuyum paylaşımlara bende
Hesap detaylarindan kilonu ekleyebilirsinBirde şu sizin profilin altında kilo indenksleruni vs gözüküyor onu nasıl yapıyoruz çok iyi
Evet cok iyi olur .Ilk sayfaya katilim formu eklesek mi acaba yeni uyeler icin
Ya wc sorunu hic gecmisyorsa ne yapalim
Merak etmeyin buraya devamli gelin yazin emin olun hemen vereceksiniz .aman Allah'ım ibre patlayacak.ölmek var dönmek yok deyip derin bir nefes alıyorum
hayırlısı olsun canım stres yapmaHanımlar dua eder dua beklerim hayırlısıyla bugünde güzel geçsin inşallah felaket derecede stresliyim ve mideme vurdu sanırım stresim
Sağol canım ❤Günaydın canım
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Sende Allaha emanet ol canim
Günaydın canım
Amin canım sağolasın ❤Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Tek sen degilsin bende oyle okudum
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim ❤
Hosgeldiniz aramiza ❤
Afiyet olsun canim❤
Gunaydin canim artin cok degil cumaya eksiler gelir ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Sabit olmanda guzel
Sifa olsun insallah canim❤
Stres yapma canim inşallah guzel haberlerle gelirsin
Gunaydin canim
Gecmis olsun canim
Günaydın canim menulere rağmen eksi ile gelmişsin tebrik ederim
3 diyecektim ama gec kalmisim
Hafta sonlarina dikkat et canim
Yaptik birseyler
Ah kaybettin mi ? Sağlık olsun güzelim ama menün çok güzeldi.Bidaha katilmicam yarismaya bu sondu ama guzel oy almisim napayim
Oruçlu idim dün o yüzden tek öğün yedim bugün de hacemat yaptırdım kahvaltı akşama salata yiyeceğim sadeceAfiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Yarım fırında tavuk derken bütün tavuğun yarısı mı yani Akşama salata da ekleseydin canım. Kahvaltın biraz fazla olmuş. Birde çereze dikkat et fazla kaçırma canım. Kavrulmuş mu yiyosun? Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım
Niye kahvaltı yapmadın ki Tek öğün yemişsin ama çok karbonlu olmuş canım gerçi toplamda senin normalde yediğin 3 dilim ekmek ancak oluyor heralde afiyet olsun
Bende de var kabızlıkYa wc sorunu hic gecmisyorsa ne yapalim
Ben yuruyorum 3900 adimdayimŞimdi ne oldu kim aldı kim verdi yarışta kaybetmişiz . Kırmızı takım tebrikler mavi takım haydı kalkın ayağa uyumak yok
Muhteşemsin kaptanım bende 3000 lerdeyimBen yuruyorum 3900 adimdayim
Yun corapla tartildim olabilirGünaydın canim artin cok degil cumaya eksiler gelir
Birde corapla patikle tartilmissin sanirim oda sonucu etkilemis olabilir :)
Bakayim kac kisi bildirimis
4 eksik bildirim var
Nefesimsinn evimde degilim dedi
Üzüm yeÖğlr yemeginde iki bakliyat vardı birini tercih etmem gerekiyordu
Pilav ds bakliyat türden barbunya ve yeşil mercmek vardı
Ben sadece yeşil mercmek çorbasımı seçtim
Uzum de vardı daha yemedim ama acıktım ben
Barbunya da yeseydin olculu olarak canimÖğlr yemeginde iki bakliyat vardı birini tercih etmem gerekiyordu
Pilav ds bakliyat türden barbunya ve yeşil mercmek vardı
Ben sadece yeşil mercmek çorbasımı seçtim
Uzum de vardı daha yemedim ama acıktım ben