- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Tarcin sevmiyorumTatli istegimi azaltsn diye tarcinli Cay icmek basarili kokusuda misss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarcin sevmiyorumTatli istegimi azaltsn diye tarcinli Cay icmek basarili kokusuda misss
Akşama yerimÜzüm ye
Olsun birşey kalmamış akşamaAkşama yerim
Ben çok severimTatli istegimi azaltsn diye tarcinli Cay icmek basarili kokusuda misss
Beni aldı aypareyi size verdiŞimdi ne oldu kim aldı kim verdi yarışta kaybetmişiz . Kırmızı takım tebrikler mavi takım haydı kalkın ayağa uyumak yok
Diyette herşeye alıştım bir tarcina alışamadımTatli istegimi azaltsn diye tarcinli Cay icmek basarili kokusuda misss
Kereviz tarcin kabak enginar hic sevmezdim kalorisi dusuk ve etkili besinler yemek listemde olduklari icin mi psikolojik mi bilmem ama Simdi seviyorum sevmek zorundayim (senin fizik harika sevmesende OlurTarcin sevmiyorum
Cok garip ama bende sevdim istegimi de bastirdiBen çok severim
Bu ne beeee ben hep kaybetmeye mahkum muyum ? Hiç sevmiyorum bu yarışları. motivasyonum düşüyorBeni aldı aypareyi size verdi
Ben de denemedigim alternatif kalmadi,aci biber , lahana tursusu, kayisi ,incir ama etki etmiyor maalesef.Bende de var kabızlık
ben gelince kaybetmiş mi oluyorsunuzBu ne beeee ben hep kaybetmeye mahkum muyum ? Hiç sevmiyorum bu yarışları. motivasyonum düşüyor
Benim gibi seker tatli duskunuysen tek Care tarcin ..Arkadas hep diyordu sevmiyorum diyordum ama Simdi mecbur kalinca alisiyorumDiyette herşeye alıştım bir tarcina alışamadım
Elmayla güzel oluyor.Diyette herşeye alıştım bir tarcina alışamadım
Hangi acibiber ama Hepsinde etkili olmuyorBen de denemedigim alternatif kalmadi,aci biber , lahana tursusu, kayisi ,incir ama etki etmiyor maalesef.
Mefkurem abla var midir bir tavsiyeniz?
Marketten(dmden) kil gibi bisey aldim onu da ictim ,etki etmedi.
Yok kiz bastan kaybettik yaben gelince kaybetmiş mi oluyorsunuz
Siyaha yakin koyu yesil varya onlardan denemetistim ama onu da herzaman bulamiyorum.Hangi acibiber ama Hepsinde etkili olmuyor
Ben Cumartesi teli evde unuttum yoksa bayagi yurumustum.Kim yürümüyor kim yürümedi. Valla başım çatlıyordu migrenim var benim ama kalkıp yürüdüm. Neden yürünmüyor 10 000 fazla değil yaaa
Hee.. tamamYok kiz bastan kaybettik ya
Kereviz hiç almadımKereviz tarcin kabak enginar hic sevmezdim kalorisi dusuk ve etkili besinler yemek listemde olduklari icin mi psikolojik mi bilmem ama Simdi seviyorum sevmek zorundayim (senin fizik harika sevmesende Olur