- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Baska zaman olsa olur mu ? Biraz rahatsizim diyebilirsiniz ?Kızlar bir fikre ihtiyacim var
bugün erkekler buluşup yemek yiyeceklermis geçen balığa gelenin eşi de var kız bana mesaj atmış bende sana gelsem olur mu diyebaşım catliyor reglin ilk günü evde kafa dinlerim eşim olmayınca yemek derdide yok demistim gelme demek istiyorum ama bunu ayıp olmadan nasıl yapabilirim şuan gerçekten misafir havam da değilim
Kim kim o ben miBence küfür ediyor
Hoşgeldiniz ben de Tuğba nam-ı diğer tostombalakanne 30 yaşındayım 1,54 boyum, 71 le başladım su an 66.7 yim41 yaşındayım
3 çocuk annesiyim
memurum (masa başı sorunsalı)
84 kilo civarındayım
boyum 1.63
Çok güzel olur kaptanımIlk sayfaya katilim formu eklesek mi acaba yeni uyeler icin
Haha güzel fikir bence
Bari akşam ay başım çatlıyor diyip devamlı başını ovuştur. Ay bide regl oldum karnım fena de.
Çayını ona doldurt
Günaydın kuzumMaviden kırmızı olmuşum@madamhd Teşekkür ederim kaptanım verdiğin emeklere
Aaa bulamadınızmı hala??Dur ben gazeteye ilan vereyim kardesimin haddini ariyorum gören duyan bilen haber versin
Gerçek adınız öğrenmiş oldumKim kim o ben mi
Hoşgeldiniz ben de Tuğba nam-ı diğer tostombalakanne 30 yaşındayım 1,54 boyum, 71 le başladım su an 66.7 yim
Çok güzel olur kaptanım
Haha güzel fikir bence
Günaydın kuzum❤ hoşgeldin kırmızı takıma
Evet canım bugün başlarsın tartı resmin var mı yoksa yarın sabah ac karnına elbisesiz tartıl resmini çek burada paylaş canım başlangıç kilon o olsunBizlerin tartı paylaşımı pazartesi cuma mi olcak..
Bugünden itibaren basliyormuyum paylaşımlara bende
Sır mıydı kuzum sorsan söylerdimGerçek adınız öğrenmiş oldum
Hesap detaylarına gir canım sayfayı aşağı doğru kaydır orada göreceksin kilo durumunu düzenle kaydetBirde şu sizin profilin altında kilo indenksleruni vs gözüküyor onu nasıl yapıyoruz çok iyi
10 bin tamamladım kaptanımSır mıydı kuzum sorsan söylerdim
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim
Sağol kaptanımHayirli olsun kizlar
Mervisi almak cok dogru bir karardi kirmizi kaptanim @aypare- bizi unutma
Kavuştuk ablacımTakimizmiz için hayirli olsun tatlım
Artiya rağmen beni vermedigin icin elimden gelenin fazlasini yapip seni pişman etmicem insallah
askrhpozitif kavuştuk tatlicimmm
Gelinde ben miHep de kız tarafı ben oluyorum
Merhabalar hoşgeldin 80 2 çocuk annesiyim yaş 3141 yaşındayım
3 çocuk annesiyim
memurum (masa başı sorunsalı)
84 kilo civarındayım
boyum 1.63
Onu da yapmaz.
Gel dedim artık canımBaska zaman olsa olur mu ? Biraz rahatsizim diyebilirsiniz ?
Atı alan uskudari geçmiş canımda ben anca uyandımGünaydın kuzum❤ hoşgeldin kırmızı takıma
Oo harikasın migim10 bin tamamladım kaptanım
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim
Sağol kaptanım
Kavuştuk ablacım
Gelinde ben mikınayı getir aneyyy
Merhabalar hoşgeldin 80 2 çocuk annesiyim yaş 31
Beni iyi analiz ediyorsun
Gel dedim artık canım
Atı alan uskudari geçmiş canımda ben anca uyandım
Kolay gelsin canımGeçmiş bitdi, alıntılar kaldıtemizlik bitdi, adımlar 5000 lerde, akşama yemek yapıcam sonrada adımları tamamlarım. Kaçtım ben görüşürüz
Rol yapmama pek gerek olmayacak bu konuda canım
Sağol canım@Tostombalakanne tebrik ederim canım
madamhd kaptanım senide tebrik ederim elinden geleni yaptın ama olmadı
Yok calisamam valla basım agrirken canavar oluyorum benRol yap diye demedim iyi görünmeye çalışma
Kolay gelsin canım bende evi süpürüp mutfağı toplucamGeçmiş bitdi, alıntılar kaldıtemizlik bitdi, adımlar 5000 lerde, akşama yemek yapıcam sonrada adımları tamamlarım. Kaçtım ben görüşürüz
Bazıların bilmiyorumSır mıydı kuzum sorsan söylerdim