- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
He bak şimdi ben patlıyorum sinirdenÇok iyi yapmışsın kaptanım sen patlayacağına o patlasın demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He bak şimdi ben patlıyorum sinirdenÇok iyi yapmışsın kaptanım sen patlayacağına o patlasın demi
Ilk once hayır kelimesini kullanmayi öğren valla acımıcakHe bak şimdi ben patlıyorum sinirden
Merhaba 1 ay öncesinde kapattik yarismayi günlüklerde devam ediyoruzgirmeyeli kk da neler olmuş neler..Merhaba ,kilo verme konusunda en heycanlı yer burası galiba
Ay çok öksuruyorum sana da gecmesini istemem canimBenimde size sorma nedenim bı ihtimal kacabilirim umudu
ReklamlarMerhaba 1 ay öncesinde kapattik yarismayi günlüklerde devam ediyoruz
En aktif bizim günlük
O kadar şey yazdım yazdım sildim sonuç Gel buyur dedim ben ne zaman hayır demeyi becericem acaba
doğru yerdeyim ozaman acaba nasıl nasıl aranıza dahil olabilirimMerhaba 1 ay öncesinde kapattik yarismayi günlüklerde devam ediyoruz
En aktif bizim günlük
Kendini tanitarak dahil olabilrisin canimdoğru yerdeyim ozaman acaba nasıl nasıl aranıza dahil olabilirim
görüşmek üzere ❤askrhpozitif tatlım seni kırmızı takımda görmek isiyorum ❤ aypare ackerman tatlım seni mavişlere emanet ediyorum
unutmam unutmamMervisi almak cok dogru bir karardi kirmizi kaptanim aypare ackerman bizi unutma
hosbuldum kaptanım
❤❤❤❤❤❤❤❤
41 yaşındayımKendini tanitarak dahil olabilrisin canim
Bu gunden itibaren menu ve sporlarini bekliyoruz
Ilk sayfada kurallarimiz var onlarida okursan guzel olur
O kadar şey yazdım yazdım sildim sonuç Gel buyur dedim ben ne zaman hayır demeyi becericem acaba
Hoşgeldin canım41 yaşındayım
3 çocuk annesiyim
memurum (masa başı sorunsalı)
84 kilo civarındayım
boyum 1.63
Cordeliaa hicc şaşırmadı. Ben dedim.Gel dedim bile abla
Onu da yapmaz.
Bari akşam ay başım çatlıyor diyip devamlı başını ovuştur. Ay bide regl oldum karnım fena de.
Çayını ona doldurt
Hosgeldin yeniden aramiza bende elif 32 yasindayim41 yaşındayım
3 çocuk annesiyim
84 kilo civarındayım
boyum 1.63
hoş buldum biyolojik saatim geldi galiba .kk çağırdı beni.Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz.41 yaşındayım
3 çocuk annesiyim
84 kilo civarındayım
boyum 1.63
yok yokkk başladım bi kaç gün oldu aslında,eliptik yapıyorum,zararlıları menümlerimden çıkardım.Hosgeldin yeniden aramiza bende elif 32 yasindayim
Masa basi bahanelerine siginmiyoruz iinsallah birlikte hedefine ulasiriz