- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Nefret ediyorum artik bu kelimedenE Elif_Eylul kaptanım bak aşko bulaşıcı bir kelime dilden dile yayılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefret ediyorum artik bu kelimedenE Elif_Eylul kaptanım bak aşko bulaşıcı bir kelime dilden dile yayılıyor
Çok bir tane şey paylaştım çok anlayışlilar gördümEvet kadin kadini anliyor
Hakatten mi ne kullanayim o zamanNefret ediyorum artik bu kelimeden
Hani nerde paylaştınÇok bir tane şey paylaştım çok anlayışlilar gördüm
Haber et bizi sonuçtanBı yazmayi deneyeyim
Yol yordam bilmemek değil yüzsüzlükİlk zamanlar dedim yaşı küçük yol yordam bilmiyorum ama yok anacim yok
Bugün gördüm bende evetkadin kadını bir kasik suda bogarÇok bir tane şey paylaştım çok anlayışlilar gördüm
Ne istersen de ama onu demeHakatten mi ne kullanayim o zaman
Valla boğar kendi kocasını diyememis buradaki kadınları öne sürüyorBugün gördüm bende evetkadin kadını bir kasik suda bogar
Aşkitoloşkileyta olsun muNe istersen de ama onu deme
Şu kelimeyi bile doğru yazamamAşkitoloşkileyta olsun mu
HadsizValla boğar kendi kocasını diyememis buradaki kadınları öne sürüyor
Not :Ne dediğini kendi bile bilmiyorAşkitoloşkileyta olsun mu
Kopyala yapıştır yap kaptanımŞu kelimeyi bile doğru yazamam
Kaybedeli çok oldu bak yine hatırladımHadsiz
Anlami kotü bile olabilirNot :Ne dediğini kendi bile bilmiyor
Bence küfür ediyorAnlami kotü bile olabilir
Dur ben gazeteye ilan vereyim kardesimin haddini ariyorum gören duyan bilen haber versinKaybedeli çok oldu bak yine hatırladım
Daha sonra kabul etsem olur mu ama açık açık söyle ağrım var diye.
O zaman tatlım bu sefer de ben sana geleyim de
O kadar şey yazdım yazdım sildim sonuç Gel buyur dedim ben ne zaman hayır demeyi becericem acabaHaber et bizi sonuçtan
Hayir demeyi öneririm sana yanlis yapiyorsun hep sen kaybedersindegismen şartO kadar şey yazdım yazdım sildim sonuç Gel buyur dedim ben ne zaman hayır demeyi becericem acaba