- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Bilmiyorum çünkü tdk da bilem yok aşkitosko var bi de bütün kocalar isyan etmiş bu ne vıcıklık diyeNot :Ne dediğini kendi bile bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum çünkü tdk da bilem yok aşkitosko var bi de bütün kocalar isyan etmiş bu ne vıcıklık diyeNot :Ne dediğini kendi bile bilmiyor
O kadar şey yazdım yazdım sildim sonuç Gel buyur dedim ben ne zaman hayır demeyi becericem acaba
Kaybediyorum zaten canım basaramiyorum su evet yerine hayiri kullanmayıHayir demeyi öneririm sana yanlis yapiyorsun hep sen kaybedersindegismen şart
Doktorlar bile öneriyorKaybediyorum zaten canım basaramiyorum su evet yerine hayiri kullanmayı
İyi demisin kızDoktorlar bile öneriyor
Mesela sabah esimin arkadasi geliyomus zeytin almaya eve cagrayimmi dedi kahve içmeye git kahvehaneye kimseye şuanda yapamam dedim tamam dedi
Bir kere basarsam devamı gelecekte yok çıkmıyor şu iki dudağımin arasindanDoktorlar bile öneriyor
Mesela sabah esimin arkadasi geliyomus zeytin almaya eve cagrayimmi dedi kahve içmeye git kahvehaneye kimseye şuanda yapamam dedim tamam dedi
Bugun formumdayimİyi demisin kız
Vur kafani simdi duvarlaraBir kere basarsam devamı gelecekte yok çıkmıyor şu iki dudağımin arasindan
Cnm cok iyi olurdu, bende isterdim ama kendimi iyi hissetmiyorum, üstümde kiriklik, yorgunluk var. Hastami olacam bilmiyorumKızlar bir fikre ihtiyacim var
bugün erkekler buluşup yemek yiyeceklermis geçen balığa gelenin eşi de var kız bana mesaj atmış bende sana gelsem olur mu diye başım catliyor reglin ilk günü evde kafa dinlerim eşim olmayınca yemek derdide yok demistim gelme demek istiyorum ama bunu ayıp olmadan nasıl yapabilirim şuan gerçekten misafir havam da değilim
Sen mi ben mi şimdi tüm kk kadınları bana yazacak görenBugun formumdayim
Oooo gecti canim artikCnm cok iyi olurdu, bende isterdim ama kendimi iyi hissetmiyorum, üstümde kiriklik, yorgunluk var. Hastami olacam bilmiyorum
Baska zaman otururuz insallah
Aslında hayır demenin zevkine bir varsan var ya o zaman kimse kullanamaz seni hakikaten ne yılışık bir insanmis böyle ben senin yerinde olsam selamı sabahı keserim kangren gibi bir şey çünküBir kere basarsam devamı gelecekte yok çıkmıyor şu iki dudağımin arasindan
Ben kestim birinle muhabbeti kacsenelik arkadasimdi yada arkadas dost sandığımdı mahalleden simdi gördumü beni kafa ćeviriyorAslında hayır demenin zevkine bir varsan var ya o zaman kimse kullanamaz seni hakikaten ne yılışık bir insanmis böyle ben senin yerinde olsam selamı sabahı keserim kangren gibi bir şey çünkü
Kim kız oBen kestim birinle muhabbeti kacsenelik arkadasimdi yada arkadas dost sandığımdı mahalleden simdi gördumü beni kafa ćeviriyor
Ben neysem oyum bana katakulliyle gelmicek kimse
Vuruyorum valla ağrıyor zaten kopsun gitsinVur kafani simdi duvarlara
Vardi bitane macırKim kız o
Çok iyi yapmışsın kaptanım sen patlayacağına o patlasın demiBen kestim birinle muhabbeti kacsenelik arkadasimdi yada arkadas dost sandığımdı mahalleden simdi gördumü beni kafa ćeviriyor
Ben neysem oyum bana katakulliyle gelmicek kimse
Tek benim kesmemle olmayacak eşlerimiz arkadas biz eşler vasıtasıyla tanıştıkAslında hayır demenin zevkine bir varsan var ya o zaman kimse kullanamaz seni hakikaten ne yılışık bir insanmis böyle ben senin yerinde olsam selamı sabahı keserim kangren gibi bir şey çünkü
Gel dedim bile ablaCnm cok iyi olurdu, bende isterdim ama kendimi iyi hissetmiyorum, üstümde kiriklik, yorgunluk var. Hastami olacam bilmiyorum
Baska zaman otururuz insallah