Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kaybediyorum zaten canım basaramiyorum su evet yerine hayiri kullanmayı
Doktorlar bile öneriyor
Mesela sabah esimin arkadasi geliyomus zeytin almaya eve cagrayimmi dedi kahve içmeye git kahvehaneye kimseye şuanda yapamam dedim tamam dedi

Cnm cok iyi olurdu, bende isterdim ama kendimi iyi hissetmiyorum, üstümde kiriklik, yorgunluk var. Hastami olacam bilmiyorum
Baska zaman otururuz insallah

Bir kere basarsam devamı gelecekte yok çıkmıyor şu iki dudağımin arasindan
Aslında hayır demenin zevkine bir varsan var ya o zaman kimse kullanamaz seni hakikaten ne yılışık bir insanmis böyle ben senin yerinde olsam selamı sabahı keserim kangren gibi bir şey çünkü

Aslında hayır demenin zevkine bir varsan var ya o zaman kimse kullanamaz seni hakikaten ne yılışık bir insanmis böyle ben senin yerinde olsam selamı sabahı keserim kangren gibi bir şey çünkü
Ben kestim birinle muhabbeti kacsenelik arkadasimdi yada arkadas dost sandığımdı mahalleden simdi gördumü beni kafa ćeviriyor
Ben neysem oyum bana katakulliyle gelmicek kimse

Tek benim kesmemle olmayacak eşlerimiz arkadas biz eşler vasıtasıyla tanıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…