Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir menü tatlım. Afiyet olsun.Bugun ki menum
Kahvaltı
1 yumurta
Kk peynir
2 dlm salam
Ara öğün
Kuruyemisli lifli bar yarim
Akşam
4 yk ayse kadin fasulye
1 dlm ekmek
Erken kapadım günü bundan sonra kahve veya cay içebilirim
Elhan Efenin_Annesi
Ayyy abla bizim ordada yeşil mercimekli bol tereyağlı bulgur pilavı yaparlar yeni yapılmış yufka ekmek salata turşu etten gönüllü vallahi ama bizlerin vücuduna gelmeyen besinler bunlar
Hemde nasıl. Nasıl acıkıyorum ve korkunç yorgundum. Hamdolsun geçti. İnsülin direnci de geçer inşallah. 3.seviyede tahlil yaptırıcamKaç çıktı insülin değeriniz, sık mı acıkıyor sunuz, sersemlik hissi oluyor mu sizlerde de
Hiç menü yok
Hosbuldum teşekkür ederimİyi akşamlar. Hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim ablacım iyiyim İstanbula gidiyorumİyi akşamlar Elifim . Nasılsın
Aaa simdi gördüm sağlıklı bir sekilde kucagina alırsın inşallahYok kizzzz ondan değil burda diyet topikte espri yaptımm o yanii tabiki öyle bulguru cok yemişimdirr hamileyken halen daha başladım ona
Sağol canımm zipzipimm amin insaallahh sürprüz iştee ama genede iyi verdim kiloşları almamakla insallahhAaa simdi gördüm sağlıklı bir sekilde kucagina alırsın inşallah
Bu kilolar hurmacı da etti biziHurmacı bacım Afiyet olsun.
Napalim canım kilo çok olunca yaomak zorunda kalıyoruz.Hemde nasıl. Nasıl acıkıyorum ve korkunç yorgundum. Hamdolsun geçti. İnsülin direnci de geçer inşallah. 3.seviyede tahlil yaptırıcam
Hiç menü yok
Ben hiç yapamam yapana da helal olsun derim. Afiyet
Hoşgeldin canım nasılsınHosbuldum teşekkür ederim
Hosbuldum canim teşekkür ederim iyiyim sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın
İnşallah fezom nasılsınHoşgeliyorsun inşaallah
Hoşbulduk canımHosgeldinn
Bekliyorum merakla
Tamam kuzum
Hadi bakemmm
Neeyseee tamam tamam cuma öğrenirim nasıl olsa hihh
canım nasılsın?Hosbuldum teşekkür ederim
Teşekkür ederim iyiyim sen nasilsin canimcanım nasılsın?
noldu canım sana? moralin iyi değil galiba. inşallah önemli birşey değildir.01.11 çarşamba
08.30
Sade americano
12.10
Tavuk tandır
3-4 yk yoğurtlu köz biber
3-4 yk fava
14.00
Sade Türk kahvesi
Su:2 lt
Efenin_Annesi Elhan
Midem bir şey almıyor kızlar maalesef öğlen de mide bulantım açlıktansa geçsin diye yedim ama. Menümü paylaşıp çıkıyorum yarın görüşürüz
gezmeye mi gidiyorsun canım?Teşekkür ederim ablacım iyiyim İstanbula gidiyorum
Sen nasilsin