Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz sen yee yere bebişe yarasın süt olsunBanada erzincandan 2kg geldi napayimm şimdi nergooo
Agaayyyaaa serbest
Afiyet olsun şahane görünüyor ellerine sağlık çok farklı olmuş
İyi akşamlar. Hoşgeldiniz.Iyi akşamlar
Dedim bulgurlar yasakKiz sen yee yere bebişe yarasın süt olsun
Iyi gelir gül gülHalaa gülüyorum
Aaa neden bulgur yasak kuzumDedim bulgurlar yasak
Hoş geldin canım kaptanım. Mecburiyetler bu şekilde olmasına sebep oldu. Çok teşekkür ederim diyet sayfamız inşallah uzun ömürlü olur. Ben teşekkür ederim.Elhanim sayfanin adı çok yakışmış sana yoklugumda sayfayi devam ettirdin ve bundan sonra da devam ettirirecegine inaniyorum herşey icin teşekkür ederim
Yok kizzzz ondan değil burda diyet topikte espri yaptımm o yanii tabiki öyle bulguru cok yemişimdirr hamileyken halen daha başladım onaAaa neden bulgur yasak kuzum
Bizde doğum yapan bayana bol bol.bulgur ve kuru soğan verirler süt yapsın diye
İyi akşamlar Elifim . NasılsınIyi akşamlar
Menun çok güzel perşembe menüsüne uygun olmuş. Rahatsızlığın umarım yarına son bulur. Afiyet olsun. Allah rahatlık versin.01.11 çarşamba
08.30
Sade americano
12.10
Tavuk tandır
3-4 yk yoğurtlu köz biber
3-4 yk fava
14.00
Sade Türk kahvesi
Su:2 lt
Efenin_Annesi Elhan
Midem bir şey almıyor kızlar maalesef öğlen de mide bulantım açlıktansa geçsin diye yedim ama. Menümü paylaşıp çıkıyorum yarın görüşürüz
Kayıpdunya çok güzel bir menü.Kahvaltı 1 yumurta ile sebzeli omlet 2 dilim ekmek 2 zeytin 2 dilim peynir salata 1 kase
Ara 2 mandalina
Ara biber slacali ekmek
Kefir 3 çatal helva
Akşam
1 but
Lahana çorbası
1.5 litre su
11.000 adim
Elhan
Efenin_Annesi
gezegenanne
Maşallah baktığım her menü çok güzel. Afiyet olsun canım11:30
2 dilim ekmek
Yumurta
Peynir
Salatalık
13:30
Kahve
17:30
5 yemek kaşığı pırasa
4 kaşık yoğurt
Elhan Efenin_Annesi
Harika bir menü canım maşallah . Afiyet olsun.İyi akşamlar güzellikler :)
Kahvaltı : granola ve yoğurt yedim. Bir tanede mandalina
Akşamda: colaroda soslu tavuk buharda sebze ve salata yedim :) dışarda olunca tabak böyleydi.