Ben geçtim anlayıp bir de mesaj döşedim iyi miDukanı bu gün geç içtim yazacaktımarada ki harfler gidip birleşmiş geç içtim , geçtim olmuş
Anladın sen beni abladaha yeni içiyorm Elhan
Ayy heyecanla bekliyorum senin kadar düzenli bir salata hazırlayamasam da en azından sağlıklı :) sen şimdi döktürürsün çok merak ediyorum ne yapacağıni.Evet bence de boyle yapabilirim hurma diyeti iyi hoş da çok tatlı geldi bana hurmalar hurmaların olgunlarından aldım ve büyüktü O yüzden canım tuzlu bir şey istedi bu salata iyi olduCanım Beth tekrar teşekkür ederim Hosbuldum
Yaa ton balıklı salata çok güzel görünüyor cok severim bence bu şekilde de ilerleye bilirsin sabah akşam hurma öğlen salata şeklinde güzelde sonuç alacağından eminim sağlık akıyorafiyet olsun bende hazırlıyorum bakalım biseyler paylasirim birazdan
Sayısını azaltabilirsin Beth. Hurma diyeti güzel sonuç getiriyor.Ayy heyecanla bekliyorum senin kadar düzenli bir salata hazırlayamasam da en azından sağlıklı :) sen şimdi döktürürsün çok merak ediyorum ne yapacağıni.Evet bence de boyle yapabilirim hurma diyeti iyi hoş da çok tatlı geldi bana hurmalar hurmaların olgunlarından aldım ve büyüktü O yüzden canım tuzlu bir şey istedi bu salata iyi oldu
Ben geçtim anlayıp bir de mesaj döşedim iyi mi
Sağlıklı olacağından şüphem yok️
5 6 gibi yerim sanırım efemhayalimm yaa cansın saat kaçta yemeyi düşünüyorsun bugün yemegini
Her gün bu sese katlanıyoruz demeHemde ne kocamla diyoruzki siz rahat olun yapın
Aslında ender Saraç 7 diyor ama benim hurmalar hem çok tatlı hem de büyüktü o yüzden 5er adet yedim dun. Bugün sabahta 4 tane yedim aslında ama öğlen canım tuzlu isteyince başka şeylere saldırmayayim diye salata yaptım kendimeSayısını azaltabilirsin Beth. Hurma diyeti güzel sonuç getiriyor.
Rica ederim. Yedi olduğunu hatırladım evet. Her diyet her bünyeye özel olmalı. Salata eklemen yerinde bir tercih olmuş. Biz de yumurta diyetinde güncelleme yapmıştık çok iyi sonuç gelmişti. Önümüzdeki haftalarda ben de yapmayı planlıyorum hurma diyetini seni takipteyim.Aslında ender Saraç 7 diyor ama benim hurmalar hem çok tatlı hem de büyüktü o yüzden 5er adet yedim dun. Bugün sabahta 4 tane yedim aslında ama öğlen canım tuzlu isteyince başka şeylere saldırmayayim diye salata yaptım kendime
Dün çok iyi dayanmıştım sadece hurma ve yoğurt yedim yani salatayı saymazsak 2 gün yaptım diyeti diyebilirim ama aslında bir buçuk gün.
Evetblonde ambition söyledi 2 kilo gittiğini Ama cumaya kadar inşallah 65'in altına biraz da olsun inebilirim Teşekkür ederim yorumun için
Yok hergün olmuyo nesekiHer gün bu sese katlanıyoruz deme
Insaallahh bebeğimmO zman daha da rahat gireceksin korkacak hiç bisey yok mutlu sona odaklaninca o aklına bile gelmiyor
Tavuk haşladımJou dedi sen demeye kalmadanbilmiyorum valla canım ne var menüde hiç bir fikrim yok
Evet hatırlıyorum diyetinizi. İnşallah bende güzel bir sonuç alirimRica ederim. Yedi olduğunu hatırladım evet. Her diyet her bünyeye özel olmalı. Salata eklemen yerinde bir tercih olmuş. Biz de yumurta diyetinde güncelleme yapmıştık çok iyi sonuç gelmişti. Önümüzdeki haftalarda ben de yapmayı planlıyorum hurma diyetini seni takipteyim.
Sebzeler çok güzel duruyor. Karnabahar çıkmış mı ben de alıp yapayım çok severim bu yemegiHe kız
Blonde bu geçer mi geçer Dukan' a ne bileyim.
Sebzeme bak tatlım
Eki Görüntüle 3327630
Offf offf
Karnabahar iyi davransın nolur bana
Beklediğimize değecek sanırım Beth tadını merak ediyorumAyy heyecanla bekliyorum senin kadar düzenli bir salata hazırlayamasam da en azından sağlıklı :) sen şimdi döktürürsün çok merak ediyorum ne yapacağıni.Evet bence de boyle yapabilirim hurma diyeti iyi hoş da çok tatlı geldi bana hurmalar hurmaların olgunlarından aldım ve büyüktü O yüzden canım tuzlu bir şey istedi bu salata iyi oldu
Kabaklari kavurma yarına belki birazdan atacağım görsel fikrini kavurmaktan vazgecire bilirAkşam yemeği için mutfağa girdim ama Önceden kalan bir sürü yemek var çocuklar da onlardan yesinler artık ne yapayım Çok yoruldum çünkü yarına kabak var onu kavuracağım Çocuklar büyük ihtimalle yemez. Bakalım onlara da bir şeyler hazırlarım herhalde
Bende sanırım 5 de yicem yeni attım firina5 6 gibi yerim sanırım efem
Hadi at bakalım canimcim heyecanlandımBeklediğimize değecek sanırım Beth tadını merak ediyorum
Kabaklari kavurma yarına belki birazdan atacağım görsel fikrini kavurmaktan vazgecire bilir
Bende sanırım 5 de yicem yeni attım firina
Hersey yolunda reglimin başlaması dışındayazarhanim35
Hayalkuran
flziso
@Kayıpdunya
@s i d e l y a
@TemelinSafinazi
Bebeklerim cumaya 2 kala menulerinizin güzelliklerini dengesini ve sağlıklı tercihler yaptığınıza inaniyorummm hersey yolunda mini?