- 1 Aralık 2019
- 5.646
- 22.781
- 30
Akşam ne var menüde canim️Hııı teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam ne var menüde canim️Hııı teşekkür ederim
Maşallahh kızzz öyle böyle doğurdun büyüttün işi atlattın heee normalmi doğurdun peki5. Ayıma kadar hiçte kg almadım mide bulantısından dolayı ikiz gebeliği 15 kg alarak bitirdim kızlarda 2.800 kg doğdu ikiside aynı kilodaydi kuvezede girmediler şükür 36. Haftaya kadar dayandık. oğlumda sadece 15 kg almıştım 4 kg dogdu oda ondada hiç midem bulanmadi
Adananın ağasıNerelisin canım sen
SezeryannMaşallahh kızzz öyle böyle doğurdun büyüttün işi atlattın heee normalmi doğurdun peki
Adananın ağası
Aynı beennn aayy 2ciye nasıl oldun cano yürüyüş falanSezeryann
Daha kolay diye bilirim kuzum hem tecrubelisin zaten hemde ne yapacağını daha iyi bilmen artı avantaj sağlıyorAynı beennn aayy 2ciye nasıl oldun cano yürüyüş falan
Kız bile bile gidince daha çok korkmaya başladım bilmeden gittiğimde annem bile şok oldu nasıl girdin nasıl çıktın inanamadım diyoduDaha kolay diye bilirim kuzum hem tecrubelisin zaten hemde ne yapacağını daha iyi bilmen artı avantaj sağlıyor
Bu hafta seni hazırlık bölümünde tutacağız Chara. Günlük menü bildirimi yapılacak evet. Saatleri belirtirsen iyi olur. Cuma günü fotoğrafli bildirim( tartinin üzerine minik bir kağıda nick ve tarih ekliyorsun)Akşam toplu menü verip kaptan yorumluyor değil mi?
Canım yakında ayda 4 Kiloda verirsin merak etme. Zamanla vücudun diyete alışıp, miğde de iyice küçüldüğü için insan daha rahat daha sıkı menüler uygulayabiliyor , sporla birlikte oluncada ayda 4-5 kilo çok rahatca gidiyor. ❤Her ay 2 kilo versem 6 ayda 12 kilo olur
82-12 =70
Hedefim 68 benim çok iyi ama sanki yavaş gidiyorum gibi her ay 4 kilo vermem gerek gibi hissediyorum
Bi tahminde bulunmak ister misin direk mi soyleyeyim
Akşam ne var menüde canim️
Adananın ağası
Canm googleden en çok kalori yakan sporlar diye yaz. Zumba,dans,bisiklet başlarda geliyordu diye hatırlıyorum ve bu tarz hem eğlenerek yapabilecğin hemde yüksek kalori yakanlardan seçersen kilo verme oranın 2 katına çıkacak yani 2 ise 4 kilo 2,5 veriyorsan onun yerine 5 kilo vermeye başlayacksın. Hemde vucut çok güzel şekilli ve sıkı olmuş oluyor. Burda ben de dahil düzenli spor yapnlar var canm ve o grup aylık yüksek kilo veriyor gerçektenSpor salonuna giden varmi kızlar yada evde spor yapan sporsuz olmayacak bence bu is
Abla benim limitim doldu bana gelme ne olur Alacak yerim kalmadı yoksa başımn üstünde yerin var bağır rahatla derdimYarım litre bira içildi
blonde ambition sen naptın bugün taze hazirladin mi
Benim artım dünden beri yerinde sayıyor. Bu hafta ayvayı yedim gibi. Faturayı kime kessem diye düşünüyorum
O zman daha da rahat gireceksin korkacak hiç bisey yok mutlu sona odaklaninca o aklına bile gelmiyorKız bile bile gidince daha çok korkmaya başladım bilmeden gittiğimde annem bile şok oldu nasıl girdin nasıl çıktın inanamadım diyodu
Sağlıklı olacağından şüphem yok ️Jou dedi sen demeye kalmadan bilmiyorum valla canım ne var menüde hiç bir fikrim yok
Canım Beth tekrar teşekkür ederim HosbuldumAman kızlar gelmiş hosgelmis :) Jou Efenin_Annesi (canimcim zaten sana demiştim hosgeldin diye ama bi daha diyim dedim)
Sabah 4 hurma ve yarım kase yoğurdun üstüne çok iş yaptım boş günümdü ve elim ayağım titredi ben de hurma diyetine son verdim yani aslında son vermek değil de akşam yine yarım kase Yoğurt ile kalan hurmalarımı yiyeceğim Şu anda çok karnım acıktığı için ve ellerim titrediği için Bu salatayı yapıp yedim bayağı iyi oldu açlığının üzerine
Dukanı bu gün geç içtim yazacaktım arada ki harfler gidip birleşmiş geç içtim , geçtim olmuşAbla benim limitim doldu bana gelme ne olur Alacak yerim kalmadı yoksa başımn üstünde yerin var bağır rahatla derdim
Dukana bu gün geçtim ama bir şey olmaz artk napiyim şimdi yeni hazırlıyorum. Gece yatana kadar içeceğim. Daha 2 günümüz var ve ödemleri atıcaz inşlh
benim hala umudum var ...
Yukarıda yazdığım salatalari çok seviyorumAman kızlar gelmiş hosgelmis :) Jou Efenin_Annesi (canimcim zaten sana demiştim hosgeldin diye ama bi daha diyim dedim)
Sabah 4 hurma ve yarım kase yoğurdun üstüne çok iş yaptım boş günümdü ve elim ayağım titredi ben de hurma diyetine son verdim yani aslında son vermek değil de akşam yine yarım kase Yoğurt ile kalan hurmalarımı yiyeceğim Şu anda çok karnım acıktığı için ve ellerim titrediği için Bu salatayı yapıp yedim bayağı iyi oldu açlığının üzerine
Dukan ilk günler saf protein hmmm menunu çok merak ettim. Sebze günleri ile karışık mi ilerleyeceksin acaba Kizzz doğru söylüyorsun ayak bileklerinde resmen baloncuklar var bugün fark ettim. Üzerine basınca ödem olduğu belli.Abla benim limitim doldu bana gelme ne olur Alacak yerim kalmadı yoksa başımn üstünde yerin var bağır rahatla derdim
Dukana bu gün geçtim ama bir şey olmaz artk napiyim şimdi yeni hazırlıyorum. Gece yatana kadar içeceğim. Daha 2 günümüz var ve ödemleri atıcaz inşlh
benim hala umudum var ...