Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzene geçmen dileğiyle ozim balımherkese günaydın,
30 ekim pazartesi menümü yazayım, artık bir düzen sağlayayım:
10:30
5 adet elma dilim fırın patates
1 dilim peynir
4 kaşık menemen
12:00
1 duble türk kahvesi, 2 kuru incir
19:00
1 kase yayla çorbası
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
21:00
1 duble türk kahvesi
Elhan
Ara vermeler süreci uzatıyor canım. İyi ki tekrar başladın.düzenim şaştı biraz, ara vermemek lazımmış. bu bana ders olsun.
cuma günü de takımlara girersem çok iyi olacak, çok sağol kaptanımDüzene geçmen dileğiyle ozim balım
Afiyet olsun güzel menü.
Evet 42 gün oluyor, 43. Gün serbest günÇiğe yakın değil tam çiğ olacsk. Sadece yer fıstığını kavrulmuş.
40 günden fazla oluyor o zaman. Eylülün sonu başlamıştın. Ben 1 Ekimde başladım.
Ohoo şimdi bir hurmadan birden fazla seçenek oldu.
Yok yaa, aslında vücudundaki rahatlamayı bir görsen bırakmak istemezdin, bulgur ekmek gibi şişirmiyor. İlk yaptığımda haftada 2 kez yapıp 4 gün yediğim ve hep eksi geldiğim oluyordu.Apa' nin bulgura teşvik ettiğini bilmiyordum hâlâ da çok ilginç geliyor. Ben isyan ederdim o da beni gruptan atardı muhtemelen
Seviyeleriniz sabır gerektiriyor hayattan sogurdum . Her babayigidin harcı değil canim.
Bu hep böyle gitmeyecek, karaciğer temizliğine kadar vücudu fabrika ayarlarına döndürmek hedefleniyor, sonrası hemen eski düzene dönmemek için alışma süreci, en sonu kişinin iradesine bağlı, ben ilkinden sonra Türkiye’ye gitmiştim, davetler, dışarda yemeler filan, toparlayamadım. Bu sefer nasip olursa birkaç sefer programa katılıp pekiştirmek istiyorum ,Rabbim nasip etsinBen Apasiz arınma yolundan emekliyerek gitmeye razıyım kuzum. Kan grubuna göre beskenmek bilim açısından önemli bu kanıtlandı . Dediklerine inanıyorum ama zor. 16.8 neyime yetmiyor. Paketli gidalardan da uzağım. Tek eksiğim niyet olabilir onu da alışkanlık haline getiririm . Sizin seviyelerin iki üç gün açlık bölümüne dayanamam onu biliyorum sanırım ölürüm ben. Allah kolaylık versin gezegenfeza ile sen bacima.
Jou aşk olsun
Anaammm kızzzz deme öylee dicektim ama biara kaynadı gitti unuttum sonrada dedim zannettim aslindaYaaa sen hamişşmisin ya aşk olsun niye demedin bana hayırlı olsun güzelim yaaa
Bulgurdan olmasınYok yaa, aslında vücudundaki rahatlamayı bir görsen bırakmak istemezdin, bulgur ekmek gibi şişirmiyor. İlk yaptığımda haftada 2 kez yapıp 4 gün yediğim ve hep eksi geldiğim oluyordu.
Dünkü orta boy tencereye 1 avuç bulgur attım ve 1 kase yedim, sabah + 500 gördüm, şaşılacak şey lenfödem az, ağrım az, elim yüzüm şiş deyil. Bu neyin artısı çözemedim
Sende var o azimlikk sen yaparsınn üstesinden gelirsin10 versem direk yaparım hıc affetmem inanki tabii olursa 1 kasımda gazlıycam kendımı inşallah
Geçmiş olsun canımAnaammm kızzzz deme öylee dicektim ama biara kaynadı gitti unuttum sonrada dedim zannettim aslinda
gelmedin kaçgundurr unuttun iyice benide bende zaten sokumu atlatamadım sen bana kaptan devrettiğin zaman ben hamileymişimm ya nasil olcak nasil bitcek bilemedim herkesten uzağımm gecede kizıma ateş çıktı neolduğunu anlayamadık kustu bide havale gecirdi yavrum
Bende seni tebrik ediyorum güzel rakip olduk cumaya hazır misinSüpersin rakibem, tebrikler
Oy kıyamam, Allah şifa versin canımAnaammm kızzzz deme öylee dicektim ama biara kaynadı gitti unuttum sonrada dedim zannettim aslinda
gelmedin kaçgundurr unuttun iyice benide bende zaten sokumu atlatamadım sen bana kaptan devrettiğin zaman ben hamileymişimm ya nasil olcak nasil bitcek bilemedim herkesten uzağımm gecede kizıma ateş çıktı neolduğunu anlayamadık kustu bide havale gecirdi yavrum
Saysam 50 tane ancadırBulgurdan olmasın
blonde ambition bilir cnmKızlar hurma diyeti yapmaya karar verdim
Gittim hurma alayım dedim kilosu 360 tl
Neyse aldim ve başladım
Peki bu diyette çay kahve serbest değil mi?
Bugüne kadar iyiydiBende seni tebrik ediyorum güzel rakip olduk cumaya hazır misin
mutlu olacağımızı kestiriyorum yazarcim azmine kuvvetVerdikçe mutlu oluyoruz kaptancım inşallah kglarımız gittikçe daha da mutlu olacağız
Aslaa acımam alırım en iyisiniGitti gül gibi yazarımız
Beni alaydın nolurdu yaktın ciğerimizi
Kuzum gece biseyy yoktu kuzucugumun sallgin demek ki çok geçmiş olsun şimdi nasil bebeğimAnaammm kızzzz deme öylee dicektim ama biara kaynadı gitti unuttum sonrada dedim zannettim aslinda