- 28 Eylül 2023
- 383
- 1.342
- 26
Şeker ilavesz bitteri öneriyorum yiyorum ben günde 3 4 parca hic etkilemiyor canım kiloyuTatlı krizlerim çok oluyor maalesef ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker ilavesz bitteri öneriyorum yiyorum ben günde 3 4 parca hic etkilemiyor canım kiloyuTatlı krizlerim çok oluyor maalesef ya
Afiyet olsun canımÖncelikle hayırlı olsun kaptanım Dun misafirlikteydim gecede gec geldik menumu paylasamadim dünkü menum
Kahvaltı
1 adet h. Yumurta
4 adt zeytin
2 çatal labne
1 dlm ekmek
Ara öğün
4 adet ceviz
Akşam
3 adet nuget
1 adet firinda patates
1 dlm ekmek
Misafirlikte tatlılar vardi sadece mini bir kase kuruyemis yedim
Elhan Efenin_Annesi
Teşekkür ederim ablisimAfiyet olsun canım
CasminimGünayyyydııınnnnn
Çekmeceleri döküp tekrar yerleştiriyorum ben de Acikmak ve onu görmemezlikten gelmek kutsaldırAcıktım. Açlığı unutmak için ev temizliğine başlayan ben
Günaydın canımHayırlı sabahlar
Ben daha kahvaltı yapmadan odamın şeklini değiştirmeye giriştim şimdi bitti uzandım ama bende bittim yatağı Çek dolabı Çek döndür derkenAcıktım. Açlığı unutmak için ev temizliğine başlayan ben
Ben de üzüm reçeli yapıyorum. Ne uzun kaynıyormuş. Kaynarken çarşaflarımı ve havlularımı katlıyayım o zaman.Çekmeceleri döküp tekrar yerleştiriyorum ben de Acikmak ve onu görmemezlikten gelmek kutsaldır
Saol ablacım amin cümlemizin evladını. Allahim inşallah layık görüyordur bizi cennetine. Emanetine gözüm gibi bakıyorumAllah oglusuna size bağışlasın kuzum cennetlik annesin canım benim
Teşekkür ediyorum bitanem. menune bayillldiiimmm yalın bir menü .Öncelikle hayırlı olsun kaptanım Dun misafirlikteydim gecede gec geldik menumu paylasamadim dünkü menum
Kahvaltı
1 adet h. Yumurta
4 adt zeytin
2 çatal labne
1 dlm ekmek
Ara öğün
4 adet ceviz
Akşam
3 adet nuget
1 adet firinda patates
1 dlm ekmek
Misafirlikte tatlılar vardi sadece mini bir kase kuruyemis yedim
Elhan Efenin_Annesi
Güzel bir fikirAcıktım. Açlığı unutmak için ev temizliğine başlayan ben
Zayıflamak için herşey yapılırÇekmeceleri döküp tekrar yerleştiriyorum ben de Acikmak ve onu görmemezlikten gelmek kutsaldır
Aynı işlemi bende yaptım çocukların odasına girdim. Yatakların yerlerini değiştirdim. Dolapları boşalttım. Kuculenleri ve yazlıkları kaldırdım. Bir taraftan da çamaşır yıka as yaptım. Şimdi evin diğer odalarına başlayacağım. Tabi küçük bey uyursa. Sonrasında da ütü beni bekler. Arada da yemek yapmam lazım. Kayınvalidem yemeğe çağırmış akşama. Eşim gelemeyiz Sibelin işleri çok demiş. Gitsem yemek mecburiyetinde kalacaktım. Akşama arar bir çay içmeye gideriz. Gönül koymasinlar.Ben daha kahvaltı yapmadan odamın şeklini değiştirmeye giriştim şimdi bitti uzandım ama bende bittim yatağı Çek dolabı Çek döndür derken
Değil mi? Acikmamak için çalış,temizlik yap. Ama yemeSaol ablacım amin cümlemizin evladını. Allahim inşallah layık görüyordur bizi cennetine. Emanetine gözüm gibi bakıyorum
Teşekkür ediyorum bitanem. menune bayillldiiimmm yalın bir menü .
Güzel bir fikir
Hayır kızlar. Haftasonu yiyebilirsiniz. Hafta içi dikkat ederiz no problem kendinizi çok sıkmayın ız.Hayalkuran
flziso
menekse_kokusu
blonde ambition
ZincirKirma
s i d e l y a
Cookiie
TemelinSafinazi
@Ysmnonder
HAFTASONU DIYE KACAMAK YAPMANIZI ISTEMIYORUM KIZLAR PAZARTESI TARTI ZAMANI HEPINIZE GUVENIYORUM SU ICMEYI VE SPOR YAPMAYI IHMAL ETMEYELIM LUTFEN
Biz daha yazlık kışlığamgiremedik maalesef çnkü hava 28 derece bizdeZayıflamak için herşey yapılır
Aynı işlemi bende yaptım çocukların odasına girdim. Yatakların yerlerini değiştirdim. Dolapları boşalttım. Kuculenleri ve yazlıkları kaldırdım. Bir taraftan da çamaşır yıka as yaptım. Şimdi evin diğer odalarına başlayacağım. Tabi küçük bey uyursa. Sonrasında da ütü beni bekler. Arada da yemek yapmam lazım. Kayınvalidem yemeğe çağırmış akşama. Eşim gelemeyiz Sibelin işleri çok demiş. Gitsem yemek mecburiyetinde kalacaktım. Akşama arar bir çay içmeye gideriz. Gönül koymasinlar.
Değil mi? Acikmamak için çalış,temizlik yap. Ama yeme
Hayır kızlar. Haftasonu yiyebilirsiniz. Hafta içi dikkat ederiz no problem kendinizi çok sıkmayın ız.
Yenilik çok severimBen daha kahvaltı yapmadan odamın şeklini değiştirmeye giriştim şimdi bitti uzandım ama bende bittim yatağı Çek dolabı Çek döndür derken
Kolay gelsinBen de üzüm reçeli yapıyorum. Ne uzun kaynıyormuş. Kaynarken çarşaflarımı ve havlularımı katlıyayım o zaman.
Oy aman çok üzüldümÇok kötüyüm kızlar sabah gözümün önünde kediye araba çarptı
Kenara çekilsin diye pişt dedim bir anda yola fırladı fırlayıp tutamadım o an fırlasam gerçi araba o kadar hızlı geliyordu ki bana vuracaktı . Bende hiç sağıma bakmadan sokakta karşıdan karşıya geçmek üzereydim. Kedi gözümün önünde öldü tutamadım diye vicdan azabı çekiyorum.