- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
Amin ablacığım çok saolSağlıkla mutlulukla yaşasin ogluşun
GunaydinnnGünaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ablacığım çok saolSağlıkla mutlulukla yaşasin ogluşun
GunaydinnnGünaydın herkese
İşte benim uykularım böyle. Üç kere kalktık. Yarım saat ayakta kaldık sonra yine uyuduk. Şimdide oğlumu okula göndereceğim. Onun için erken kalktım. Gerçi alışmışım. Uykusuzluktan ölsem de yine uyuyamıyorum atı bucuktan sonraNe ara uyudun da uyandin
Kolay gelsin canım. İşin birazcık zor. Ama bak birazcık diyorum.Gunaydin kızlar
Diyet sayfası ve ben fırına attığım pogacalari seyrederek sayfadaki yazıları okuyorum bugün kizim damadim biraz izmir çevresi turu yapacağız ipleri elden birakmadan insalahh bende çıkmadan maydanoz zencefil limon salatalık smohite icicem ki tok tutsun çok yemeyeyim
Amin ablacığım çok saol
Gunaydinnn
Kıyamam ilerki zamanlarda bitkin düşme canımda demekki senin vücut fazla uykuyu sevmiyorİşte benim uykularım böyle. Üç kere kalktık. Yarım saat ayakta kaldık sonra yine uyuduk. Şimdide oğlumu okula göndereceğim. Onun için erken kalktım. Gerçi alışmışım. Uykusuzluktan ölsem de yine uyuyamıyorum atı bucuktan sonra
Allah oglusuna size bağışlasın kuzum cennetlik annesin canım benimEfe benim özel oğlum ve onun annesi olmak ayrıcalık değiştirmeyi düşünmüştüm bi ara ama onun ismi beni çok mutlu ediyor
Bir buçuk senedir aynı tempodayiz. Ama deliksiz uykuyu özlemedim desem yalan olur. Böyle akşamdan yatıp sabah uyanmak istiyorum.Kıyamam ilerki zamanlarda bitkin düşme canımda demekki senin vücut fazla uykuyu sevmiyor
Günaydın canımGünnnnoooooo ❤
Ellerine sağlık canım Görüntü ile idare ettiğimiz doğrudur. Pogacalari yiyecek olanlara afiyet olsun.Gunaydin kızlar
Diyet sayfası ve ben fırına attığım pogacalari seyrederek sayfadaki yazıları okuyorum bugün kizim damadim biraz izmir çevresi turu yapacağız ipleri elden birakmadan insalahh bende çıkmadan maydanoz zencefil limon salatalık smohite icicem ki tok tutsun çok yemeyeyim
Akşam yediğin çekirdek tuzsuzdur umarım.Dünkü menüm
11.00 Bir simit, bir kaşık vişne reçeli, peynir, omlet, domates, salatalik, zeytin , iki ceviz
12.00 Kahve
17.00 Kabak cacık
20.00 Bir avuç çekirdek, çay ,
Bir bardak Dukan birası , iki litre su
Yarım saat açık havada bisiklet
Bir saat yürüyüş, adım ölçer yoktu.
Ellssa
Çok geç uyudum yoğurt üstüne spor açlıktan midem bulanıyordu ki 100 gram ayva 56 kalori yediğim ayva 100 gram bile yoktur22:20 de yenilen ayva hariç menü çok güzel canım. Telafi edilir zaten. Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım. Çekirdek dün akşam çok gereksizdi. Hafta içinde menume eklemeyecegim. Az tuzluydu.
Teşekkür ederim elhan ablaAfiyet olsun canım Harika bir menü.