- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.985
- 30
Bebeler uyudu kudurakkjNiloya kudurak mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeler uyudu kudurakkjNiloya kudurak mi
Ben seni alırım var banaŞimdi beni alan olmadı mı?
Ben kendi başıma takilayim o zaman
Sana bundan sonra Niloya diyebilir miyimBebeler uyudu kudurakkj
Bana hep öyle oluyorÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Teşekkürler canım Allah razı olsun canım
Kesinlikle beterinden korusun.
Son akşam kitabımı okudum sabahı yerlerde sürünüyordum.
Çok faydasını gördüm ya. Hemen getirdiler kitabımı hastaneye eşim. Yüksek sesle okumam gerekiyormuş.
Aa çok güzel. Oysa hep tersi olur.
Hatırlıyorum o salatayı. Avokadonun en üstüne yuvarlak bir şey koymustun o neydi? Hatirlayabildin mi ?Haklısın cnm ben ev hanımı olduğum için rahat hazırlıyorum şimdi çalışan arkadaşlar var vs . Ama çok aşkla hazırlıyorum ama bitirmem 5 dk gecen avokado lu salata mi yaptım jou ya resmi attım başladım yemeye dk bi baktım 8 dk bitirmişim garibim jou da yemek mi yiyorsun diyo bitti bile
Yarın sabah kahvaltim. Harika bir içecek muhteviyatı muhteşem. Kefir yerine ev yapımı yoğurttan ayran yaparım olur mu tatlım?
Sonraki telafi edeceğin menünün sözü olmaz27 Ekim Cuma menüm
13.00
1 kaşarlı simit
16.00
2 parça çikolata
19.00
1 lahmacun
Bol maydonoz
1 adet salatalık
1 adet mandalina
Su: 2,5 lt
Adım: 12.001
Eki Görüntüle 3324857
Bugün serbest günüm olduğu için biraz karışık beslendim ve sebze çok çok az oldu
Sonraki günlerde telafi edeceğim muhakkak Ellssa Elhan
Teşekkür ederim. Amin Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun. Bir daha Allah yaşatmasın sağlıkla imtihan etmesin Akrepcim. Bulgur konusunda bize yaramadığı , ertesi gün artı getirdiği için senin için hep endişelendik. Seni yermek , ağır eleştirmek değildi niyetim/ niyetimiz. Gerçekten ogunlerinde porsiyonu küçültsen veya haftada sayısını azaltsan daha cok eksi gelecektin. Bunca öğüne rağmen eksi geldin ve ben saygıyla eğiliyorum dedim ve bunda çok ciddiyim kuzum.
Yarisimiz hayırlı olsun. Ben elimden gelenin en iyisini yaparım için rahat olsun.
HoşgeldinGeldim kaptanım
Doğru söze ne hacet kaptanımSonraki telafi edeceğin menünün sözü olmaz
Türkan Şoray filmleri gibi hızlı çakmak çeken diyorsunBeni alan olmayınca blonde ambition yi ben aldım.
Seni unutmuşlar miBeni alan olmayınca blonde ambition yi ben aldım.
efe de yeter ablaSana bundan sonra Niloya diyebilir miyim
Efeninannesi zor be kuzum...
Bana hep öyle oluyor
Hatırlıyorum o salatayı. Avokadonun en üstüne yuvarlak bir şey koymustun o neydi? Hatirlayabildin mi ?
Olur abla tabi enfesdi tadıYarın sabah kahvaltim. Harika bir içecek muhteviyatı muhteşem. Kefir yerine ev yapımı yoğurttan ayran yaparım olur mu tatlım?
Ayşen Gruda değil miydi kız o?Türkan Şoray filmleri gibi hızlı çakmak çeken diyorsun
Sona kaldım benSeni unutmuşlar mi
Tablonu ilgiyle takip edeceğim Sibelcim.Yarından itibaren sıkı bir tablo ile geliyorum kızlar. Bu hafta belki de dinlenme haftam oldu diyelim. Uykusuzluk, ona bağlı olarak da ödem. Düzensiz beslenme, yolculuk derken sistim. Ama bu şişkinlik yediğim için değil bunu biliyorum. Yarın ödem atıcı çaylar ile başlıyorum.pazar günü okulda olmamız lazım. Törenimiz var. Ama yarın aşırı dikkat edeceğim. Pazartesiye bomba gibi geleceğim. Çok hirslandim. Okuldan öğretmen arkadaşla da yarışa girdik. Bakalım sonuç ne olacak.
Sana güveniyorum pişman et beni seni sona biraktigimaYarından itibaren sıkı bir tablo ile geliyorum kızlar. Bu hafta belki de dinlenme haftam oldu diyelim. Uykusuzluk, ona bağlı olarak da ödem. Düzensiz beslenme, yolculuk derken sistim. Ama bu şişkinlik yediğim için değil bunu biliyorum. Yarın ödem atıcı çaylar ile başlıyorum.pazar günü okulda olmamız lazım. Törenimiz var. Ama yarın aşırı dikkat edeceğim. Pazartesiye bomba gibi geleceğim. Çok hirslandim. Okuldan öğretmen arkadaşla da yarışa girdik. Bakalım sonuç ne olacak.
Yok abla Akrep alacaktı biraz bekledi ondanSeni unutmuşlar mi
Tamam Efecim.
Aaa burası öğretmenler odasiydi unuttumYarından itibaren sıkı bir tablo ile geliyorum kızlar. Bu hafta belki de dinlenme haftam oldu diyelim. Uykusuzluk, ona bağlı olarak da ödem. Düzensiz beslenme, yolculuk derken sistim. Ama bu şişkinlik yediğim için değil bunu biliyorum. Yarın ödem atıcı çaylar ile başlıyorum.pazar günü okulda olmamız lazım. Törenimiz var. Ama yarın aşırı dikkat edeceğim. Pazartesiye bomba gibi geleceğim. Çok hirslandim. Okuldan öğretmen arkadaşla da yarışa girdik. Bakalım sonuç ne olacak.
Yani ben Türkan Şoray dedim ama sen bilirsin yinedeAyşen Gruda değil miydi kız o?