- 31 Ekim 2013
- 20.739
- 67.978
- 40
Kaptanım çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinMavi Takım
yazarhanim35
@gezegenfeza
Elhan
Beth18
60kiloyum
Jasminium84
Nergis 35
@Aomine Daiki
sibel_84
Eylül ayında sanırım 11 veya 12 sinde sabah ezanı okunurken uyandım. Ama bi gariplik vardı yerdeydim. Amacım lavaboya gitmekti. Her defasında yerde sürünüyorum. Sesimde çıkmıyor. Eşim tesadüfen uyanmış. Ben her kendime geldiğimde lavaboya gitmek istiyorum bi gıdım gidemyorum. Komşuyu çağırmış. Ben yine karanlığıma gömmüşüm. Ambulans gelmiş hastaneye hemen.
Farketmişler sağ tarafım felç olmuşum.(kendime geldiğimde geri gelmiş kolum bacağımı oynatıyordum) konuşmam gitmiş
Kan pıhtısı sol beyincikte böyle şeyler yapıyomuş. 4 saatte yapılması gereken bi o kadar riskli iğne yapılmş. Yoğun bakımda günlerce kendimde değlken yattım.
Kendime gelince çata pata konuştum. Servise çıktım ilerlettim konuşmaya. Dr eşime hiç konuşamaz 6 ay veya belki 3 belki 5 yıl sonra konuşur deyince, servise çıkarken sandalyede merhaba dediğimde çok şaşırdı. Kitap okumakmış böylece erken konuşmam.
İşte böyle. Gelelim bulgur yedim diye motive edemiyormuşum. Ben yaşama savaşında kazandım. Hergün kendimi kutluyorum bugün kalkabildim diye. Bu başka birininde başına gelebilir. Allah korusun.
Beslenmeme gelelim. Ahmet Apanın beslenme sistemini uyguluyorum. Daha önce de yaptım çok güzel kilo veriyordum. Bu sefer ağırlaştı. Atllattığım şeylerden olabilir diyorum. O da geçer. Atlatırım.
Bunun haricinde hiç kimseye hiç bişey yapmadım. Saygısızlık yapmadım. Bulgurun cezası saygısızlıkmıdır?
Sıkıntı yok. Dedim ya ben yaşamayı seçiyorum.
Mavi takım bu hafta ben kaptanınız benim. İşte benim son dönemde yaşadığım. Kimsenin böyle bişey başınıza gelmesin.
Evet yarış başlıyor
Efenin_Annesi
Aslında uzun bir aradan sonra döndüğüm için yorum yazmak istemedim, çünkü çoğu arkadaşı tanımıyorum henüz, yanlış anlaşılmak istemedim
Ancak sadece şu kadarını söylememe izin verin ve bilin ki hiç kimseyi hedef alarak yazmıyorum sadece bugün konuşulanlardan yaptığım genel bir çıkarımla naçizane yorum yapmak istedim
Ben 1 senede 13 kg verdim ve bu 1 yılın bir kısmında takımdaydım ve diyetim boyunca pizza da yedim, cips de yedim kilolarca dondurma da vs vs… hiç kısıtlamadım kendimi ve evet 1 sene 13 kg için çok uzun bi zaman ama kendimi sıkmadan üzmeden ilerlediğim için verdiğim kilonun sadece 2sini geri aldım o da son zamanlarda üst üste can sıkıcı şeyler yaşayıp motivasyonumu kaybettiğim için
Hepimiz kaç yaşında kadınlarız vücudumuza ne iyi geliyor ne iyi gelmiyor adımız kadar iyi biliyoruz aslında ve aslında kendi başımıza da gayet verebiliriz bu kiloları ama bizimle birlikte aynı gayede olan kadınların varlığını bilmek bizleri biraz daha heveslendiriyor bu sebeple belki de daha keyifle veriyoruz kilolarımızı
Demem o ki hepimiz kendimizden mesulüz arkadaşlar
Birisi daha karbonhidrat ağırlıklı beslenir ama çok hareketlidir ve kilo verebilir biri sadece sebze protein yiyerek kilo verir
Lütfen amacımızı unutmayalım hepimiz aynı gemideyiz
Evet üslup çok ama çok önemli
Ve reel hayatımızda yeterince sıkıntımız üzüntümüz var burada biraz daha sakin olarak biraz daha birbirimize tolerans göstererek davranırsak bence problemler ortadan kalkacak, neticede hiçbirimiz mimik göremiyoruz burada evet emojiler var ama inanın bazen sinir basıyor bana dümdüz yazmak istiyorum
Elhan canım hocam sen hep var ol lütfen, sen hala buradasın diye geldim tekrar ben, pozitif enerjine çok ihtiyacımız var bizim