- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.654
- 30
Aboovvv aşiretlerim fena geliiyo yavvv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboovvv aşiretlerim fena geliiyo yavvv
Canlarım nasılsınızYarın tüm yarışmacılar tartı bildirimlerini fotoğraflı, tarih ve nick belirterek paylaşacaktır. Öğleden sonraya kalan tartı bildirimleri( belirtilen mazeret dışında) beklenmeyecek bildirimsiz kabul edilecektir.
14.00' a kadar kaptanlarimizin gereğini yapacağını ümit ediyorum. Bol eksili bir güne uyanmanizi dilerim.
Masterfit Yarışması 88. Etap 20.10 27.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım blonde ambition KAPTAN 75.8 @yazarhanim35 81.6 @gezegenfeza 83.5 Elhan 72.1 @sibel_84 73.5 @flziso 67.3 @TemelinSafinazi 67.1 Beth18 66.8 @Hayalkuran TRANSFER 77.95 @kayipdunya 83.75 Mavi Takim Jou KAPTAN 64.2 @Akrrep 78.8 @Ysmondr 83.9 @Efenin_Annesi 98.7 s i d e l y a 65.6 @askrhpozitif 88.55 60kiloyum TRANSFER 90.9 @Cookiie 80.2 @menekse_kokusu 67.1 @Nergis 35 64.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Jasminium84 ilk bildirim @Aomine Daiki ilk bildirim
Aaaa yemin billahh unuttum laaa günahımı ağlıyorsunnn
İki günde bir bunu soruyorsun demek ki cevabı dinlemiyorsun söylemiycemmm
Deme canım ne güzel gidiyorum bu jou sinirlerimi bozuyor yaaaa üzüyor beni sen 8 ay sonra anca 6'lara gelirsin diyip duruyor bana
Almıyorum iste bana habire ben doğurana kadar anca 60 olursun deyip duruyorsunAaaa yemin billahh unuttum laaa günahımı ağlıyorsunnn
Evet kilon ideal aslında ama bende de malesef zayıflık takıntısı var. Hep zayıf insanları güzel bulurdum ama yavaş yavaş geçiyor sanırım bu durum. Önceden 60 61 kilolarda kendimi beğenmezdim. Şimdi 65 kiloda beğenmeye başladım eşime diyorum ki çok zayıfladım yaa şimdi böyleysem 58de nasıl olurum diyorumTeşekkür ederim s i d e l y a ciim.
Boyum 168 canim aslında boyuma göre çok kilon yok diyorlar ama ben çok zayıf olmak istiyorum
❤ Tebrikler canım 7lere geçmene ramak kaldıCanlarım nasılsınız
Pazartesi 82 di sanırım
Bugün 81.
Ben hazırlık grubunda devam edebilir miyim
Bebeğimm kız kırmak için değildii anca ozaman a kadar gelirsin belkide daha fazlaa verirsin hiç belli olmaxz rastgele bi dedim onu özür dilerim vücut durur birşey olur 1 hafta veremezsin hani anca dedim benim öyle oldu 3 hafta ben 70kiloda kaldım duruldumAlmıyorum iste bana habire ben doğurana kadar anca 60 olursun deyip duruyorsun
Yok kuzu özür dileycek bir şeyBebeğimm kız kırmak için değildii anca ozaman a kadar gelirsin belkide daha fazlaa verirsin hiç belli olmaxz rastgele bi dedim onu özür dilerim vücut durur birşey olur 1 hafta veremezsin hani anca dedim benim öyle oldu 3 hafta ben 70kiloda kaldım duruldum
Çam sakızı çoban armağanı gebe kaptanımıza Takım için ne kadar katkı sağlar bilmiyorum ama. Benim için az da olsa her eksi çok güzelAboovvv aşiretlerim fena geliiyo yavvv
Ben de öyle düşünmeye başladım canım yani hala zayıflamak istiyorum ama 65e indim ya giydiğim şeyin içinde kendimi iyi hissediyorum. Baya zayıfladım diyorum kendi kendimeEvet kilon ideal aslında ama bende de malesef zayıflık takıntısı var. Hep zayıf insanları güzel bulurdum ama yavaş yavaş geçiyor sanırım bu durum. Önceden 60 61 kilolarda kendimi beğenmezdim. Şimdi 65 kiloda beğenmeye başladım eşime diyorum ki çok zayıfladım yaa şimdi böyleysem 58de nasıl olurum diyorum
O bende de müthiş etki ediyor canım ama vucudu dinlendirmek için bir hafta tüm bitki çaylarına ara vermistim ondan bu hafta hiç bir şey içmedim. Yarın itibari ile bende başlayacağım ona ve dukan içeceğine.Kızlar bende kayısı çayı çok fayda etti
Dünden beri içiyorum baya etki gördüm belki faydası okur birisine diye yazıyorum
Canım yanlış anlama ben 83 kiloyla ocak ayında diyete başladım o zaman diyetisyenle ilerliyordum. Diyetisyene dedim ki ben her sene diyet yapıyorum artık al ver bu döngüden sıkıldım. Zaman hiç önemli değil 1 sene olsun yavaş yavaş olsun dedim. Öyle de oldu ara verdiğim dönemler inişler çıkışlar oldu. 10 ay olacak 18 kg verdim. Ama ben çok mutluyum.Yok kuzu özür dileycek bir şey
Ama sen yine de güzel dileklerde bulun ben kafaya koydum önümüzde ki ay 6'lardayım.
Yaaaa böyle gebe kaptanı görülmemiş vallahii teşekkür ederimmÇam sakızı çoban armağanı gebe kaptanımıza Takım için ne kadar katkı sağlar bilmiyorum ama. Benim için az da olsa her eksi çok güzel
Yokyok 6 lardasın tabii 60 şa gelmek için şubart mart gibi tutabilirizz ben ramazandan sonrabaşladım ama sen benden cok daha iyi veriyorsunn hep takip etcem seni haaYok kuzu özür dileycek bir şey
Ama sen yine de güzel dileklerde bulun ben kafaya koydum önümüzde ki ay 6'lardayım.
38 günde 8 kilo verdim canım. Ocakta ben hedefime varmış olurum diye düşünüyorumYokyok 6 lardasın tabii 60 şa gelmek için şubart mart gibi tutabilirizz ben ramazandan sonrabaşladım ama sen benden cok daha iyi veriyorsunn hep takip etcem seni haa
Tamamm süperr ozamann38 günde 8 kilo verdim canım. Ocakta ben hedefime varmış olurum diye düşünüyorum
Tamam kaptanım. 18 dakikası var. 14.00' te tablolara geçeceğim. Yüzdeleri hesaplamam zaman alıyor bu sürede gelenleri de eklerim.
Tebrikler sidoşum.
Maşallah bitaneme Hazirliga alıyorum kuzum seni.Canlarım nasılsınız
Pazartesi 82 di sanırım
Bugün 81.
Ben hazırlık grubunda devam edebilir miyim
Şaka yapıyor kaptan . ciddi ciddi özür diliyorsun ne tatlısın senBebeğimm kız kırmak için değildii anca ozaman a kadar gelirsin belkide daha fazlaa verirsin hiç belli olmaxz rastgele bi dedim onu özür dilerim vücut durur birşey olur 1 hafta veremezsin hani anca dedim benim öyle oldu 3 hafta ben 70kiloda kaldım duruldum
Yasemin nerelerde gerçektenYsmnondr canım nerelerdesin merak ettim seni ?
Bu hafta rakiplige devam mı yenişemedik ya hani o bakımdan dukan mukan ben de içeceğim. Dün sodalarimi stok ettiydim.O bende de müthiş etki ediyor canım ama vucudu dinlendirmek için bir hafta tüm bitki çaylarına ara vermistim ondan bu hafta hiç bir şey içmedim. Yarın itibari ile bende başlayacağım ona ve dukan içeceğine.