- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
50 70 qrasiydi en son aldığımda şaştım kaldimMarketten geldim şimdi,şu asperoxlar varya sarı olan kaç lira olmuş dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 70 qrasiydi en son aldığımda şaştım kaldimMarketten geldim şimdi,şu asperoxlar varya sarı olan kaç lira olmuş dersiniz
55 idi 70 lira olmuşKaç tl olmuş abla
Epey yemişsin şimdi.Yukaridakileri yedim canim dun
55 liraydı en son,genel fiastı hep böyleydi,A101'de gördüm fiatını bime baktım raflar boştu neden acaba50 70 qrasiydi en son aldığımda şaştım kaldim
Bir hafta öncesinden beni gözüne kestirmenden anlamıştım beni katakulliye getirme planının olduğunuSen ne hırslı rakip çıktın böyle resmen daha iyi bir şey seçermiyim diye gözetliyor Severiz iyi strateji yapan ,çalışkan rakipleri beni gaza getirip spor yaptırma şimdi sabaha tartıda ödem yapar diye korkudan yapmıyorum
Evet Duru dengesizim diye ağzıma lokma sürmedim daha55 idi 70 lira olmuş
Epey yemişsin şimdi.
55 liraydı en son,genel fiastı hep böyleydi,A101'de gördüm fiatını bime baktım raflar boştu neden acaba
Tatlim regl oldun muAnavatan kan ağlamıyor işte ağlayamıyor
Çok aç kaldın bugün tansiyounun flan düşmesinde sonra dikkat et kendine .Evet Duru dengesizim diye ağzıma lokma sürmedim daha
50 60 arası yazacaktim 70 yazmış sözlük
Doğru yazmış ama :)
Sen hamilesin kız bosver kendini grubuna söyle senin yerine onlar zayıflasın. Takımlar yarışıyor sonuçta kuzu senin ki arada etkilemezBen 64.2 idim yaa inemiyorum loo ablaa 65 şe kaldım durdum
Ha ha haaaa tabi tabiii...Bir hafta öncesinden beni gözüne kestirmenden anlamıştım beni katakulliye getirme planının olduğunu
Hırslı olmayim da napayım Spor yap biraz gevşe iyi olur . Odem yaptığı şehir efsanesi gelme o oyunlara.
Tabikiiii güzel değerlendiriyorum elcommBugünü guzel değerlendireceğini biliyorummm
Gelinimiz di onunda çok slm var . Ama anneme de ilettim tebessüm edip sende slm söyle dediAfiyet olsun tatlima. Masayı paylaştığın dost annense sevgiler, selamlar ona .
SeveriiizzzSunumunu yesunlerr
Heraaallldeeee ablacigimmmÇok çok iddialı bir tabak
Bu kız tamam
Bloom merak etmeee takimi bilemem ama benn zabaanann seninin yüz ifadeni merak diyorum tartimi atıncaSen hamilesin kız bosver kendini grubuna söyle senin yerine onlar zayıflasın. Takımlar yarışıyor sonuçta kuzu senin ki arada etkilemez
Ha ha haaaa tabi tabiii...
zayıflasınlaarrrrSen hamilesin kız bosver kendini grubuna söyle senin yerine onlar zayıflasın. Takımlar yarışıyor sonuçta kuzu senin ki arada etkilemez
Ha ha haaaa tabi tabiii...
Sen onu kendi rakibine söyle onun yüz ifadesine bakalım benim yüz ifademi sadece Elhanın tartısı etkiler benim rakibim o Takımım sizin takımınızı yeneceği için de No problemBloom merak etmeee takimi bilemem ama benn zabaanann seninin yüz ifadeni merak diyorum tartimi atınca
Ablaaaa tam olmadım biraz lekelenme geldi yarın ya da cumartesi tam sökülürTatlim regl oldun mu
Kız benim öyle bi ihtimalim yok daha 26 yaşındayım hayırlı zamanda olsun inşallah suan planlarımızda yokHamileler yarışıyor Hayalkuran Ne yaptın söyle?
Olmazsın diye ümit ediyorum hâlâ.Ablaaaa tam olmadım biraz lekelenme geldi yarın ya da cumartesi tam sökülür
Ne yememi önerirsin mesela kaptanımWc ye çıkmayı destekleyecek şeyler yesin
Yaaa abla ben daha hazır değilim ki olurum inşallahOlmazsın diye ümit ediyorum hâlâ.
Selamlari aldım yüreğime koydum. Sağlıkla ve mutlulukla yaşasin her ikisi deTabikiiii güzel değerlendiriyorum elcomm
Gelinimiz di onunda çok slm var . Ama anneme de ilettim tebessüm edip sende slm söyle dedi
Severiiizzz
Heraaallldeeee ablacigimmm