- 16 Mart 2008
- 45.469
- 220.983
Hazır olmaya bakmaz bu işler. Sonra hazirlanirsin tatlişkom.Yaaa abla ben daha hazır değilim ki olurum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır olmaya bakmaz bu işler. Sonra hazirlanirsin tatlişkom.Yaaa abla ben daha hazır değilim ki olurum inşallah
Gayet hafif öğünümü yedim . WC için özel icecegimi içtim bugünü kapattım kaptanım. Zabaha kadar bir ısırık dahi yok plandaKırmızı takımın kızları herkes toplansın Tartı için plan yapıyoruz sabah Mavi takımın işini bitirmiş olarak uyanmamız lazım
Akşam herkes çok hafif yesin ve Wc ye çıkmayı destekleyecek şeyler yesin hadi göreyim sizi kızlar biz bu takımı yeneriz
yazarhanim35
gezegenfeza
Elhan
Hayalkuran
sibel_84
flziso
Beth18
TemelinSafinazi
@kayipdunya
Hahahahahah ben oldum olasıca bebe geldii sıra kimde hala regl olamayan varrrHamileler yarışıyor Hayalkuran Ne yaptın söyle?
Yoğurt mutlaka olsun bağırsakları çalstrp ,,tok tukar canım. Karbonhidratta sakın yeme. Her hangi bir sebze+yoğurt . Ben de öyle yapıcam.Ne yememi önerirsin mesela kaptanım
Gayet hafif öğünümü yedim . WC için özel icecegimi içtim bugünü kapattım kaptanım. Zabaha kadar bir ısırık dahi yok planda
Ahaa haaa Dikkat dikkat regle olmayanlar herkesden sabah tartı öncesi gebelik testi istiyorumblonde ambition söylede test yapsınla bllooo
duyduk duymadık demeyiinnYoğurt mutlaka olsun bağırsakları çalstrp ,,tok tukar canım. Karbonhidratta sakın yeme. Her hangi bir sebze+yoğurt . Ben de öyle yapıcam.
Ahaa haaa Dikakat dikkat regle olmayanlar herkesden sabah tartı öncesi gebelik testi istiyorum
Hadeeee ordannSen onu kendi rakibine söyle onun yüz ifadesine bakalım benim yüz ifademi sadece Elhanın tartısı etkiler benim rakibim o Takımım sizin takımınızı yeneceği için de No problem
kız beni gözden mi çıkardın niye etiketlemedin beni sana yolladılar bu haftaHerşeyyy yolundamı kızllaaarrrrrrrr bakk blonde kırımızı takimı nediyoorrr sizi yeneceğinizi düşünüyolarr halbuki yanılıyoorrr benim aşiretlerimm ii kimse geçemezzzzz yarın tartı günü gönderin bomba tartılarınızzzzzıı
Efenin_Annesi
s i d e l y a
Hayalkuran
Nergis 35
Cookiie
Ellssa
Ysmnondr
askrhpozitif
menekse_kokusu
Tamda düzeltiyodum kuzumm düzeltmemişim sen yazmışsınnn olurmu öyle seyykız beni gözden mi çıkardın niye etiketlemedin beni sana yolladılar bu hafta
İnşallah yolundadır kaptanımHerşeyyy yolundamı kızllaaarrrrrrrr bakk blonde kırımızı takimı nediyoorrr sizi yeneceğinizi düşünüyolarr halbuki yanılıyoorrr benim aşiretlerimm ii kimse geçemezzzzz yarın tartı günü gönderin bomba tartılarınızzzzzıı
Efenin_Annesi
s i d e l y a
60kiloyum
Nergis 35
Cookiie
Ellssa
Ysmnondr
askrhpozitif
menekse_kokusu
Fururummmmmmİnşallah yolundadır kaptanım
biraz indiğimi hissediyorum ama dur bakalımFururummmmmm
Aksama altın kurü yeeebiraz indiğimi hissediyorum ama dur bakalım
O ne demekAksama altın kurü yeee
4 Y.k yoğurtO ne demek
Zencefil zerdecalım yokki4 Y.k yoğurt
1.er çay kaşığı
Pulbiber karabiber zencefil zerdeçal tarçın karıştır 2 saat yatmadan önce yee ara ara 4 5 bardak su iç
Masterfit Yarışması 88. Etap | 20.10 | 27.10 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
blonde ambition KAPTAN | 75.8 | |||
yazarhanim35 | 81.6 | |||
gezegenfeza | 83.5 | |||
Elhan | 72.1 | |||
sibel_84 | 73.5 | |||
flziso | 67.3 | |||
TemelinSafinazi | 67.1 | |||
Beth18 | 66.8 | |||
Hayalkuran TRANSFER | 77.95 | |||
@kayipdunya | 83.75 | |||
Mavi Takim | ||||
Jou KAPTAN | 64.2 | |||
Ellssa | 78.8 | |||
@Ysmondr | 83.9 | |||
Efenin_Annesi | 98.7 | |||
s i d e l y a | 65.6 | |||
askrhpozitif | 88.55 | |||
60kiloyum TRANSFER | 90.9 | |||
Cookiie | 80.2 | |||
menekse_kokusu | 67.1 | |||
Nergis 35 | 64.4 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
Jasminium84 ilk bildirim | ||||
Aomine Daiki ilk bildirim |
Afiyet olsun canım 2 kontrfile eti en son ne zaman yemiştim tadı nasıldı acabaElhan blonde ambition
09.00
1 yumurta haşlanmış
2 çatal patates kızartma
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Tereyağ
Sekersiz vişne reçeli
2 çavdar
1 bardak laktozsuz Süt
17.00