- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Çok çok sevindim senin adına kızlarına güzel bir ömür diliyorum canım Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. düşüklerden sonra bebeklermi sıkıntılı diyip pgtli tüp bebek denedik. Ondada malesef kaybettim. En son doktorum sorun yaratacak herşeyi eledik tek bir kilo kafada şüphe onuda ver öyle tekrar başlayalım dedi. O zaman 86ydım canım. 77ye kadar düştüm bak bu son haftalarda noldu bilmiyorum geri 80 oldum. Gerci doktorum 60 olmadan gelme dedi ama onu da nasıl olcam bilmiyorım ama iite jouya da dediğim gibi ben zayıfkende kaybettim bebe o yüzden onumda çözüm olabileceğini düşünmüyorjmZayıflaman herseyi kolaylaştıracak coki 4 defa tüp bebek yaptırmış biri olarak en son ki gittiğim Dr dediki böyle olmaz bu şekilde bu kg ile tedaviye baslayamayiz ilaçlar paran boşa gitmesin istiyorsan kg ver gel dedi 15 kg verdim gittim hemde 1.5 ayda( benimkisi biraz uzunca hikaye kimseyi ağlatmak istemem şuan bende hazır degilm neyse ) gittim doktora şimdi hazırsın dedi ve başladık tedaviye tabi önce Allahın izni sonrada doktor ve benim eşimin mücadelesinin ve dualarımızın mükafatını ikiz kızlarımızı kucağımıza alarak gördük. Darısı sana inşallah ama sana tavsiyem kg vermeden başlama biliyorsun ki tüp bebek dolar ve euro bazlı yükselişe geçiyor pahalı bir tedavi boşa gitmesin emekleriniz .