- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
Sahil havası çok yaramış hocam sizeDertlendim bak şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahil havası çok yaramış hocam sizeDertlendim bak şimdi
Dost aci soyler lafini cok severim " 90lar grubunda 1 yıldır kg verebilen pek yok. " cunku hergeldiginde yaparsin dersin ve bosvermislik yerlesir 1 yildir pek kilo veren olmaz bakiniz burada bir yil bile olmadan ne kilolar verildiBu laflarda bana geldi oyleyse yeyip geldim demeyimde ne diyim? Birşey yaptiysam soylemek zorunlulugu hissediyorum. 3 5 gün ugramama durumumda olmadi. Evet ben yeri geldi iradesiz de oldum, yeri geldi günlerce şekersiz beslenme de yaptim. Ama baskalarinin diyet bozmasindan etkilenmedim aksine burda diyet bozdugumuzda da destek olmak gerekli diye düşünüyorum. 90lar grubunda 1 yıldır kg verebilen pek yok. Yine de ordaki arkadaşlara bir kez bile sen iradesizsin gelip burda bunu yazma demedim. Her zaman yine başlayabilirsin yine yapabilirsin deyip umut verdik birbirimize
Sorma kacmamiAraya mı kaçıyor
Kolay gelsin canim Bende cikiyom
Kuzu olayı yanlış anladın bahar hepimiz iradesiz olduğumuz için birbirimize destek ihtiyacımızın olduğunu söylemek istediBu laflarda bana geldi oyleyse yeyip geldim demeyimde ne diyim? Birşey yaptiysam soylemek zorunlulugu hissediyorum. 3 5 gün ugramama durumumda olmadi. Evet ben yeri geldi iradesiz de oldum, yeri geldi günlerce şekersiz beslenme de yaptim. Ama baskalarinin diyet bozmasindan etkilenmedim aksine burda diyet bozdugumuzda da destek olmak gerekli diye düşünüyorum. 90lar grubunda 1 yıldır kg verebilen pek yok. Yine de ordaki arkadaşlara bir kez bile sen iradesizsin gelip burda bunu yazma demedim. Her zaman yine başlayabilirsin yine yapabilirsin deyip umut verdik birbirimize
Hoşgeldin canım sen nasılsınÇok özledim kızlar sizi nasıl siniz
Hade bakalım pazartesi çiğ çiğ yicem seniKontrol bende menulerde etiket yapilacak siz kendiniz düşünün
MasferFit yerine kuaförum sensin mi yapaydik acaba tırnakları bitiremediniz torpuleye torpuleyeSiz bizi gevşedi sanıp hareket edin tatlım Ozaman cumaya büyük şaşkınlık yaşamayın sonra(tırnak torpuleyen emojisini koydum farzet buraya
Yiyerek zayıflariz bizKarışma kıza özgür iradesiyle ne yemek istiyorsa yesin
Ellerin dert görmesin canım kırmızı takımı kiler bol şekerli olsun içimden geldikahve servis edeyim. Misafir çok.
İnşallah olur canımKoymadim
Tabi bekar kizin yanında herşey konuşulmazZipzip- sen yokken takımın esprileri arşa yükseldi
Ev darma duman cocuklar yastigi yorgani cadir yapmis cerez koymus yerlerde ortaligi topluyacamSorma kacmami
Sen nereye gidiyon kaptanım sahada kalıp bize laf ettirmemen lazım
Nehircim seni çok düşünüyor oysa sen tutturmuşsun Elisa diyeSahil havası çok yaramış hocam size
Dost aci soyler lafini cok severim " 90lar grubunda 1 yıldır kg verebilen pek yok. " cunku hergeldiginde yaparsin dersin ve bosvermislik yerlesir 1 yildir pek kilo veren olmaz bakiniz burada bir yil bile olmadan ne kilolar verildi
"Yine de ordaki arkadaşlara bir kez bile sen iradesizsin gelip burda bunu yazma demedim"
Sana iradesiz demedim tekrar oku eger senin yemen benim motivemi bozuyorsa iradesiz diyebilirsin bana ama ben dahil hepimiz iradesiz yoksa burda olmazdik dedim
Evin halini bende atsam içler acısı mutfak bile duruyor fotoyu kaldırıp toplayıp öyle uyumam lazım benimEv darma duman cocuklar yastigi yorgani cadir yapmis cerez koymus yerlerde ortaligi topluyacam
Gece gelirim
Kırmızı Takım
Fitt_anne
North River
@Brzhuzur
@Umutumut82
@bluegreeneyes
@Kmsl Hnd
@zeyneppk
sandriyon
@sardunya1038
Evet takımım hazir miyiz
hepten sasirdi tutturdu mavitosbigi alacagim diye yok diyoruz dinlemiyorKırın değil kızın yazmıştım kırın diye çevirmiş
Ah ah elisa pikaccu diyorsun hala
şaşırdı şaşırdı yoksa ben akla gelinmeyecek birimiyim
Ellerine sağlık tatlım
Başarılar dilerim arkadaşlar , bizi yenmek için baya çaba harcamanız gerekecek .
Çünkü kilo aldık vermesi kolay olacak
Hayirdir ezmemi yapiyorsun ben yaptim biraz once gonderiyim yemavi takım
takım kaptanı askrhpozitif
Cordelia
Nehir6161
@Tutku44
@fantastikaa
@Tesnim1989
@Poni Bon
Elhan
@Ytmz
@ekim2009
bu hafta kırmızı takımı ezmeye hazirmiyuzz zzzzz
ellerinw saglik canimMerhaba
Başlangıç Kilolarını yazdım. Yanlışlık varsa bildirmenizi rica ederim.
P.tesi kontrol tartısı var. Kaptanlar Resimli atmalı. Diğerleri resim atmak zorunda değil.
24 Eylül Cuma resimli tarih ve nick yazan tartı bildirimleri en geç saat 15.00 a kadar bekliyoruz.
Sonuç Akşam 18.00 -22 saatleri arasında açıklanacak.
Herkese başarılar. Takım Ruhu İle hareket edelim. Birimizin görevini yapmaması bütün takıma haksızlık oluyor.
MasterFit Yarışması 1. Etap 17.Eyl 24.EylKırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 66,2 2North River 70,5 3Fitt_anne 72,4 4@Brzhuzur 67,8 5@Umutumut82 90,2 6sandriyon 66,1 7@bluegreeneyes 72,4 8@sardunya1038 66,3 9@zeyneppk 84 10@Kmsl Hnd 63,05Mavi Takım 1askrhpozitif Kaptan 86,35 2Cordelia 60,95 3Nehir6161 74,8 4@Tutku44 76,8 5@fantastikaa 101,8 6@Tesnim1989 63,6 7@Poni Bon 80,4 8Elhan 68,2 9@Ytmz 65,4 10@ekim2009 81
Uyenin biri mapusta ona eppek arasi mi yapcazKizlar bugun spor ve menuler yazilsin hepsine bakacam yarindan itibaren kacamak yok
Fitt_anne
North River
@Brzhuzur
@Umutumut82
@bluegreeneyes
@Kmsl Hnd
@zeyneppk
sandriyon
@sardunya1038
O ne kiz mahsun kirmizi gul geldi aklima , kurdale bari olsaydikEbem kirmizi donu nerde bulmuski lastikli don giyerdi zaar
Kirmizi gul olsun ne dersiniz kizlar
Manevi hocam, ruhuna iyi gelmis Ben bugün hava ile kavgaliyim birazNehircim seni çok düşünüyor oysa sen tutturmuşsun Elisa diye
Bana gelince iyi bir şey söylemişindir inşallah tosbiğim bu yaramak maddi mi manevi mi pek anlamadim ama
Canım çok geçmiş olsun Rabbim korumus
Allah beterinden korusun rabbim şifa versin iyi soğukkanliligini koruyabilmissin yazın başında bizimde küçük kızın başına bir kaza geldi dışarıda oynarken düştü dişleri dudagini kesmiş sandık meğer hem dudağı kesilmiş hem üstteki süt dişi kökten çıkmış ama o kani görünce elim ayagim çekildi hiçbir şey yapamadım Allah'tan yanlız degildim
Sagolun kizlar, iyi cok sukur.Off canım çok geçmiş olsun. Nasıl şuan?
Sagol canimAfiyet olsun canım
Rabbim yar ve yardimcisi olsun surada ufak bi kaza gecirdim kendime yenice geldim annesine rabbim sabir versin cok zor cokBu kadar enerji dolu olmanın bir bedeli olmalıydı kötü bir haber almasam olmazdı eltimin kardeşi 6 ay önce prematüre doğum yapmıştı O gün bugündür hastanedeydi yavrucak savaşıyordu ama bugün yenik düşmüş boğazıma bir öküz oturdu
Vaktinde dogsaydi benim kardeşimin bebeğiyle bir olacaklardi Allah'ım hiç bir annenin ciğerini yakmasin
Sagol canimAfiyet olsun canım
Rabbim evlatlarimizi korusunCanım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. Keşke meleklerimize birşey olmasa. Ben böyle durumlarda elim ayagim birbirine giriyor maşallah sana süreci iyi yönetmişsin.
Cok sukur bir yardim eli attin
Esim cocuklar burasi sıkışıp kaldim
değiştir canım
Hahah aynen neler oluyor yaaaSandriyon sergen mi paylasilamiyor bende safanurm en sona kalacagm
Yuz gorumluk isterimO sadriyondu
MasterFit Yarışması 1. Etap Kırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 2North River 3Fitt_anne 4@Brzhuzur 5@Umutumut82 6sandriyon 7@bluegreeneyes Mavi Takım 1askrhpozitif Kaptan 2Cordelia 3Nehir6161 4@Tutku44 5@fantastikaa 6@Tesnim1989
Kırmızı Takım
Fitt_anne
North River
@Brzhuzur
@Umutumut82
@bluegreeneyes
@Kmsl Hnd
@zeyneppk
sandriyon
@sardunya1038
Evet takımım hazir miyiz
Kizlar bugun spor ve menuler yazilsin hepsine bakacam yarindan itibaren kacamak yok
Fitt_anne
North River
@Brzhuzur
@Umutumut82
@bluegreeneyes
@Kmsl Hnd
@zeyneppk
sandriyon
@sardunya1038
Canim normalde cok dikkat ediyorum ama dunku olaydan dolayi bugun arkadasin bahcesine davetliydim kafam dagilsin diye cagirdi orada yedim valla ne yalan soyleyim. Pisman degilim hakim beyMenu yazan beni etiket yapsin kizlar karışmasin
Hadi guzel takimim başaracağız
Fitt_anne
North River
@Brzhuzur
@Umutumut82
@bluegreeneyes
@Kmsl Hnd
@zeyneppk
sandriyon
@sardunya1038
Çocuklar, babaları derken, o ne yaptığını biliyor mu ki Sabah okuyup, bunlar ne diyebilirEvet bize kirmizi cok yakisti ya :)
hepten sasirdi tutturdu mavitosbigi alacagim diye yok diyoruz dinlemiyor
Hayirdir ezmemi yapiyorsun ben yaptim biraz once gonderiyim ye
ellerinw saglik canim
Uyenin biri mapusta ona eppek arasi mi yapcaz
O ne kiz mahsun kirmizi gul geldi aklima , kurdale bari olsaydik
Tamamen kisisel algiliyorsun bugunun mevzusu degil bu , ben dahil hepimiz takim kapaninca yedik mi yedik ama artik bitti buraya duzenli gelemezsen ne sen ne biz motive saglayamayiz. Ben senin bebegin hasta biliyordum filizede oylw dedim ama sen geldin ben yedim deyince uzuldumTamam canim ben anlayacagimi anladim
Mapustaki uyeye eppek olmazEvet bize kirmizi cok yakisti ya :)
Hayirdir ezmemi yapiyorsun ben yaptim biraz once gonderiyim ye
ellerinw saglik canim
Uyenin biri mapusta ona eppek arasi mi yapcaz
O ne kiz mahsun kirmizi gul geldi aklima , kurdale bari olsaydik
Gecmis olsun canim ben yeni gordum kiz acil telafi et sen iyi verirsin diye aldirdim ben kirmiziyaSelam kizlar ben yokken neler neler olmus simdi alintilari cvplicam
Sagolun kizlar, iyi cok sukur.
Evet soguk kanliyimdir
Buyuk kizimi tek basima buyuttum cok seyler atlattim oyuzden soguk kanli kalabilmeyi ogrendim.
Kaza oldugunda kucagimda cocuk agliyo buyuk kiz obur odada korkudan agliyo annem panikledi. Kendi cantami telefonumu arabanin anahtrini aldim annem panikli onun tlfnu ve cantasini aldim ayakkabimi giyerken buyuk kiza arabanin anahtarini verdim git calistir dedim uzaklassin diye.
Arkada anneme verdim kizi, buyukde yanimda oturdu. Kafasi dagilsin diye telefonun navigasyonuna adresi yazdim, hastaneyi bilmeme ragmen. 7dkda geldim hastaneye oyle oldu iste
Cok sukur dikis falan olmadi ama bana kalsa Turkiyede olsaydim dikis atilirdi gibime geliyo.
Sagol canim
Rabbim yar ve yardimcisi olsun surada ufak bi kaza gecirdim kendime yenice geldim annesine rabbim sabir versin cok zor cok
Sagol canim
Rabbim evlatlarimizi korusun
Hahah aynen neler oluyor yaaa
Yuz gorumluk isterim
Tamam ben kirmiziyim
Canim normalde cok dikkat ediyorum ama dunku olaydan dolayi bugun arkadasin bahcesine davetliydim kafam dagilsin diye cagirdi orada yedim valla ne yalan soyleyim. Pisman degilim hakim bey
Neyse yarin devam son gaz
Ustelil yarin burada arabasiz gun
Evde guzel temizlik yaparim belki bisiklet bilmiyorum bakacam yarin duruma gore
Oje koyalim kirmizi :)Mapustaki uyeye eppek olmaz
Katiksiz yatsin belkim biraz zayiflar su yeterli
Bisey bulamadik kiz kurdale var mi imojelerde
Hayırlı geceler kaptanım inşaAllah iyi dinlenirsinIyi geceler
Hıh diyene bak seçtin de sankiO zaman kirmizi takim olsaydiniz farkimiz bayragimizin rengi
Hoş geldin tatlımTmm canım teşekkürler artık rahat gelebilirim takip ediliyorum korkusu sona erdi
Bugğn tam aksiyon vardı deseneEv darma duman cocuklar yastigi yorgani cadir yapmis cerez koymus yerlerde ortaligi topluyacam
Gece gelirim
Ablam , hangi konuya alıntı yaptın acaba anlayamadım. Ama iyi birşey herhaldeNehircim seni çok düşünüyor oysa sen tutturmuşsun Elisa diye
Bana gelince iyi bir şey söylemişindir inşallah tosbiğim bu yaramak maddi mi manevi mi pek anlamadim ama
İşte bizim kaptanımız be maşaallah nazar almaSpora kaçıyorum. Eva time