- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
Maşaallahh aşkommmaaa süpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallahh aşkommmaaa süpersin
AmiinnSağolasın canım amin iniallah
Hiç süper hissetmiyorum ya yine nerden çıktım bu 8lereMaşaallahh aşkommmaaa süpersin
Az kaldı kuzu yaa bende o civarlardaydım işteHiç süper hissetmiyorum ya yine nerden çıktım bu 8lere
Aaaaaaaaaa gelmedimi daha niye böyle kayboldu gelirdii bu sabahlarıKilo bildirimi de yapmadı
Evet canım bende öyle ön görüyorumKilon boyuna göre biraz fazla ama verilmeyecek gibi değil canim ve çok güzel menulerin böyle devam edersen 1 2 ayda 60li kiloları görürsün insallah
Evet ya çok güzel tarifleri var ve kadın ne kadar genç gozukuyor değil mi?
bilmiyorum kuzumAaaaaaaaaa gelmedimi daha niye böyle kayboldu gelirdii bu sabahları
Saol ablacımAllah şifa versin canım
Tebrikler canım
Insaallahh iyidirr kendisibilmiyorum kuzum
ayy tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur.. bundan sonrasında sağlıklı beslenerek güzel bir hamilelik geçirirsin umarım. geçmişteki olumsuz deneyimlerini ya da gelecekte 2 çocuklu hayatın zorluklarını düşünerek modunu bozma.. tadını çıkarmaya çalış canımÖzelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyandan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerdeydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
InsallahOooo pazartesiye yakışır bir eksi
Canim yasin kaç ? Metabolizman hızlı çalışıyordur bundan dolayı az almışsındır canim belki
Aaaaa çok sevindim canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel pazartesi bu kadar verdiysen Cuma daha çok verirsin
Canim boyun kilon ve yasin kaç? Birde hani geçenlerde pizzacida salata yemistin ya belki öyle yapıp hem diyete devam edersin hem de arkadaşının gönlü olur
Tesekkur ederim kuzumTebrikler canım muhteşem
Ay kuzum çok sevindim bereketiyle gelsin inşallah hayırlı uğurlu olsunBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Regl isen düzelir kuzumm haftaya hiçbirşeyciğin kalmaz
Reg iken öyle oluyor yaa sidoşumm saçmalama ne ozürü
Amin kuzum teşekkür ederiimm
Hahahahaha ne dündü yaaa aferimm 2 güne 100gram eksi çok iyi
Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyandan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerdeydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
Tesekkür ederim fizisommAy kuzum çok sevindim bereketiyle gelsin inşallah hayırlı uğurlu olsun
Altın kürü ne bebeğim ?Kabızlıktan olur zaten kuzum akşam yatmadan 2 saat önce altın kürü yap ve 4 5 bardak su iç ara ara sabah birşeyciğin kalmazzz
Banada dua et bol bol hayırlı zamanda olsun inşallahTeşekkür ederimm kuzumm rabbim sanada nasip etsin
Çorba salata yiyeceğim bugün abla valla karnım çok şiş adet olucam bide 2 güneHayırlısı olsun bakalım. Sıvı ağırlıklı ,posalı beslen tatlım.
70lilere düşsem deniycem de çok zor yapıyom ben 10 senede anca oluyo şimdi başlasam ancaYap gitsin kızz beraber doğurakk miss olurr teşekkür ederimm
Yarından itibaren dönüyorum ablişko bugün bildirim yapamıycam affet beni adet bitiyo ama düğün telaşıda bitti yine bi sarılırım ben diyeteHayırlı olsun canım. Gençlere mutluluklar dilerim.
Dönüşün muhteşem olsun.
Öyle yapıcamm canımm gene aynı sağlıklı beslenmeye devamayy tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur.. bundan sonrasında sağlıklı beslenerek güzel bir hamilelik geçirirsin umarım. geçmişteki olumsuz deneyimlerini ya da gelecekte 2 çocuklu hayatın zorluklarını düşünerek modunu bozma.. tadını çıkarmaya çalış canım