- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
Düşersin kuzum ben 55 lere düşüp bebe yapmayı düşündüm ama 64 lere nasip oldu70lilere düşsem deniycem de çok zor yapıyom ben 10 senede anca oluyo şimdi başlasam anca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşersin kuzum ben 55 lere düşüp bebe yapmayı düşündüm ama 64 lere nasip oldu70lilere düşsem deniycem de çok zor yapıyom ben 10 senede anca oluyo şimdi başlasam anca
Altın kürü ne bebeğim ?
Banada dua et bol bol hayırlı zamanda olsun inşallah
Ben Bayadır kandırmaya Çalışıyorum yap kardeş kardeş buyusunler diye de nafile ben 2 ledim oda 2lesin diye ısrarlarım devam ediyorYap gitsin kızz beraber doğurakk miss olurr teşekkür ederimm
Yaaaa tekmi kii ben 2 bebesi var sandımBen Bayadır kandırmaya Çalışıyorum yap kardeş kardeş buyusunler diye de nafile ben 2 ledim oda 2lesin diye ısrarlarım devam ediyor
Gelemeyende çoğu öyle kaptanim gelmedi yoksa odamı kaçamakKaçamak yapınca buraya girmeye utanıyorum
Tamam bitanemYarından itibaren dönüyorum ablişko bugün bildirim yapamıycam affet beni adet bitiyo ama düğün telaşıda bitti yine bi sarılırım ben diyete
Dışarı tehlike kuzum. Hepimizin başına geliyor. Önemli olan sarildigimiz ipin ucunu bırakmamak. Havan güzel olsun 350 gr vermek zor değil. Eksiye bile geçersin. Yeter ki hatalardan ders alıp tekrarlamamak.Selamlar
Bu hafta hiç havamda değilim
Cuumartesi misafirim vardı dün de hep dışardaydık
Hiç iyi geçmedi kısaca
Cuma 67.10
Bugün 67.45
350 gr artıdayım
Elhan
Harikasın canım rakibim benim
Eksi eksidir kuzum ve daha pazartesi Cumaya daha eksi olacaksın ne güzelCuma: 73.50
Bugün: 73.45
Fark. :50 gram
Nasıl verdim bu 50 gramı bilmiyorum. Ama olsun her hafta pazartesi + 200 çıkıyordum. Şimdi az da olsa eksi çıkmışım.
Elhan blonde ambition Hayalkuran
Canımmmm benimmmm ya olur mu öyle şey Tabi ki hiç bir zaman asla kırmadın ve tam tersine her zaman beni güldüren, eğlendirip, gönül rahatlığıyla espirileşebildiğim kişilerden birisin sen . ❤.Asıl sen hakkını helal et. Zaten birlikteyiz . Bizle sağlıklı beslenme yaparsın bebeğe faydalı olur. Bu arada çok tebrik ederim. ❤Ben sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Regl isen düzelir kuzumm haftaya hiçbirşeyciğin kalmaz
Reg iken öyle oluyor yaa sidoşumm saçmalama ne ozürü
Amin kuzum teşekkür ederiimm
Hahahahaha ne dündü yaaa aferimm 2 güne 100gram eksi çok iyi
Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyandan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerdeydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
Carsamba günü gidicem kuzumm sağolll yarına yoktu bosHarikasın canım rakibim benim
Eksi eksidir kuzum ve daha pazartesi Cumaya daha eksi olacaksın ne güzel
Canımmmm benimmmm ya olur mu öyle şey Tabi ki hiç bir zaman asla kırmadın ve tam tersine her zaman beni güldüren, eğlendirip, gönül rahatlığıyla espirileşebildiğim kişilerden birisin sen . ❤.Asıl sen hakkını helal et. Zaten birlikteyiz . Bizle sağlıklı beslenme yaparsın bebeğe faydalı olur. Bu arada çok tebrik ederim. ❤
Hemen folik asit acil kuzu bebeişin beynine lazım
Kız birşey değil o kadarcık Wc dendir o. Cumaya kadar dikkat bak kesin eksi geliyor
Evettt dikkat edicem inşallah cumaya kadar hepsini vericemKız birşey değil o kadarcık Wc dendir o. Cumaya kadar dikkat bak kesin eksi geliyor
Sağol canimMaşallah Sibel tebrik ederim + olmadığına sevindim
WC işi sıkıntı bend daha çözemedim o sıkıntıyı
Geçen hafta +200 dum herhalde . cepte şu an -250 var. Geçen haftaya göre -250 öndeyim-50 bizim için çok önemli.
Ben hafta içi veriyorum zaten. Haftasonu benim vücuduma birşey oluyorHarikasın canım rakibim benim
Eksi eksidir kuzum ve daha pazartesi Cumaya daha eksi olacaksın ne güzel
Canımmmm benimmmm ya olur mu öyle şey Tabi ki hiç bir zaman asla kırmadın ve tam tersine her zaman beni güldüren, eğlendirip, gönül rahatlığıyla espirileşebildiğim kişilerden birisin sen . ❤.Asıl sen hakkını helal et. Zaten birlikteyiz . Bizle sağlıklı beslenme yaparsın bebeğe faydalı olur. Bu arada çok tebrik ederim. ❤
Hemen folik asit acil kuzu bebeişin beynine lazım
Bir ayın acisini bebekle taçlandirmişiniz Düşündüğünle yazıya döküşün farklı bu arada. Diyet bölümünde değil de bdv de yazsaydın bunu hayal edemiyorum. bir aydır mesaide olan koca yok artık jou falanBen sana tebrik ediyorum bitanemm hakkını helal et eğer kırdıysam veya varsa üzdüğüm bi konu kuzum evettt hamileymişim sabah test ettim sabah batmalarım oldu orda kesin anladım hemen cift cizgi çıktı cok kötüyüm ve ağlıyorum çok değişik duygular içindeyimm
Hahahaha bence ben +
HIç belli olmazzz
Regl isen düzelir kuzumm haftaya hiçbirşeyciğin kalmaz
Reg iken öyle oluyor yaa sidoşumm saçmalama ne ozürü
Amin kuzum teşekkür ederiimm
Hahahahaha ne dündü yaaa aferimm 2 güne 100gram eksi çok iyi
Özelliklee kızlarr topiğinn güzell diyetcilerimm herşey için çok teşekkür ederimm sizlerle cok güzel zaman geçirdim nedediysem yanlış anlamadınızz sizleri çok sevdim özellikle ablaamm Elhan hep yanımda oldun hakkın ödenmezz
varsa hakkım hakkınızı helal edin kırdıysam affolunn tabikide gitmicem hazırlıkta durucam benim sağlıklı diyete devamm evettt Hamileyimm değişik duygular içerisindeyim sabah beri ağlak oldum istiyodum biyandan kızım huysuz oluncada istemiyodum ama nasıl oldu bilmiyoruz 1 aydır kocamla iliskimiz yoktu mesailerdeydi hep ondan şoktayız ve beklemiyorduk kocam tabi tebrik etti o ayrı hersey olacağına varırr rabbim ol dedi ve oldu
Canım üzümle , cumaya verirsin ama keşke buradan uzaklaşmasan burası bizi çok frenliyor ondan menü paylaşımı, aktiflik çok önemli. ÖSelamlar
Bu hafta hiç havamda değilim
Cuumartesi misafirim vardı dün de hep dışardaydık
Hiç iyi geçmedi kısaca
Cuma 67.10
Bugün 67.45
350 gr artıdayım
Elhan
Bdv lik hahahaha ablaa kurtulamazdım vallahaa hepimiz ban zıplama yoh artıkk teşekkür ederim bebeğimmBir ayın acisini bebekle taçlandirmişiniz Düşündüğünle yazıya döküşün farklı bu arada. Diyet bölümünde değil de bdv de yazsaydın bunu hayal edemiyorum. bir aydır mesaide olan koca yok artık jou falan
Sevinciniz daim olsun. Süreci beraber takip edeceğiz artık. Ziplamandan da kurtuldum çok şükür belini incitmenden korkuyordum.
Yeter bu kadar eridin kız
Bu bebenin doğumunda sonra düşersin sende 55 lere kuzum . Hem hamileliklerde bitmiş olacağı için tamamen kalıcı olur ❤Düşersin kuzum ben 55 lere düşüp bebe yapmayı düşündüm ama 64 lere nasip oldu