Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok seker bisey amaBir yandan spor listesi bir yandan kuş besle. Bir yandan Fitt_anne adımı ara
Benim kuşum da eşimi ısırıyor. Sakalını acıtıyor.Benim yapamadığımı yaptı akıllı oğlum bi de çok ısırıyor ve sadece esimi öyle böyle değil kolunu ağzını burnunu en son kulak memesini bir kaptı bırakmıyorda krizlere girdim
Sağol tatlım.Cok seker bisey ama
Kuslarin var bi bildigi demek kiBenim kuşum da eşimi ısırıyor. Sakalını acıtıyor.
Sağol tatlım.
Paylaşcam birazdan çok isim vardi giremedim siteyemadamhd @Tostombalakanne
Kaptanlarim ,
cumartesi adımlarında. Fitt_anne arkadaşımizın 16 Ekim adım resmi gelmedi henüz.
Pazar adımlarıni bildirmeyenler
prensinin annesi fantastikaaa C Chikolata_gozlum eceboce bluegreeneyes madamhd K klbk33
Yarın haftasonu kazanan takım açıklanacak, o yüzden hatırlatayım dedim...
Allah'ım yardım etsin. İnşallah düzelir herşey.16 ekim menüm
Sabah 4 adet köfte 1 bardak şekersiz çay bir dilim ekmek 2 yk yoğurt
Ara öğün 2 y k irmik helvası
Akşam 4 y k sulu köfte 2 tane kornison turşu 1 dilim ekmek bugün telefonla saydik adımları Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne k. bakmayin geEki Görüntüle 2935340 ç oldu alevi sorunlar cikti ablam esiyle kavga etti karakolluk oldular baya bi sey girip yazamadim
insallah ya arada olan çocuğuna oluyoAllah'ım yardım etsin. İnşallah düzelir herşey.
TeşekkürlerMerhaba arkadaşım ben dilek hayırlı kandiller yapman gereken hemen elindeki kandil simidini bırakıyorsun ve diyete başlıyorsun ilk öncelikle
Hoşbulduk çok teşekkür ederimHoş geldin canımm. Hayırlı kandiller
@Tostombalakanne annene geçmiş olsun canım rabbim Şifalar versin amin
inşaAllah en çok istediğim şey.O zaman doğru yerdesin hoşgeldin insalalh en yakın zaman da fazla yuklerinden kurtulur arinirsin
Aminnn Allah razı olsun .Cümlemizin evlatlarını bağışlasın Rabbim.Aradığın adres tam olarak burası canım çok doğal hepimiz bir şekilde bu yollardan geçiyoruz insaAllah sağlıklı bir şekilde hızla kilo verirsin sağlığına kavuşursun canım Allah evlatlarını bağışlasın
Hoşbulduk..Cokk teşekkür ederim.İlk başta geçmiş olsun . Rabbim şifalar versin inşaallah hep beraber burda kilo vereceğiz aramıza hoşgeldin
Amin canım Amin. Atlaya atşaya okuyunca böyle oluyor kusura bakma
Hemen farkedip attım canım bir daha atayım
Ne vuruyon be
Allah kabul etsin Sahurda ne yedin yazmamişsin
Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 çiçek brokoli
5 Zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik
Aksam
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Domates ,biber , taze soğan
Sıvı: 2 lt su ,1 lt ödem suyu
Adim
Eki Görüntüle 2935248
madamhd Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Menüm
Sabah 10.40
2 dilim beyaz ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ara 15.00
1 avuç leblebi
1 elma
Akşam 19.30
1 tavuk but
1 kase yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Selam kizlar menum
Sabah 09.00 1 yumurta maydanoz 5 zeytin 1 Wasa ekmegi 3 dk kasar
Öglen 13.00. Bal kabagi corbasi 1 Avuc leblebi yarim yesil elma
Aksam 18.00 100 gr balik 1 tam patates
Salata
Spor olarak 1 Saat tempolu yuruyus yemek sonrasi Zipzip-
Menüm
Sabah
1 det domates
1 adet salatalık
2 H. Yumurtanın sarısı
Yeşillik (rokka, maydanoz)
Çay 3 dilim 2kmek
Ara
1 avuç kuru üzüm
2 adet bostan domatesi
Akşam
7 kaşık tavuklu pilav
1 kase cacık
2 adet Közlenmiş biber
Çay
Bundan 1 saat önce 1 det muz
Afiyet olsun kızlar16 ekim menüm
Sabah 4 adet köfte 1 bardak şekersiz çay bir dilim ekmek 2 yk yoğurt
Ara öğün 2 y k irmik helvası
Akşam 4 y k sulu köfte 2 tane kornison turşu 1 dilim ekmek bugün telefonla saydik adımları Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne k. bakmayin geEki Görüntüle 2935340 ç oldu alevi sorunlar cikti ablam esiyle kavga etti karakolluk oldular baya bi sey girip yazamadim
Günaydın kapuskalar şişirmiş seniGünaydın
+300 ile geldim
Ödem var içimde
Gece yatmadan türk kahvesi içmişim