- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta muaynesimi cnmHanımlar dua eder dua beklerim hayırlısıyla bugünde güzel geçsin inşallah felaket derecede stresliyim ve mideme vurdu sanırım stresim
Evet iğnelerim bitti kontrole geldim şimdi Dr kapısında bekliyorumyumurta muaynesimi cnm
en tatlı heyecan..Evet iğnelerim bitti kontrole geldim şimdi Dr kapısında bekliyorum
Günaydın
+300 ile geldim
Ödem var içimde
Gece yatmadan türk kahvesi içmişim
Günaydın masterfitin azimli hırslı boğazına dur diyebilen iradeli kızlarıkahvemi içtim yürüyüşume cikicam gelince tartıya cikicam 2 günlük patlarcasina yemenin bedeli ne merak ediyorum ben artı 2,5 diyorum varmı artıran
Günaydın güzel bir hafta olsun hepimize
Günaydın güzellikler
Günaydınnnnnnn.
Günaydın kizlar
Herkese hayırlı sabahlar, ben sabitim . Erkenden yazıyorum hacemat yaptırmaya gideceğim inşaAllah. ALLAH a emanet olun
72.2
Sabit
@Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Hanımlar dua eder dua beklerim hayırlısıyla bugünde güzel geçsin inşallah felaket derecede stresliyim ve mideme vurdu sanırım stresim
Günaydın kızlar başım çok ağrıyor bugünGünaydın kızlar
Evet ama panik atak var bende ve ister istemez tedirgin oluyorum buraya gelince tatlı heycan yok olup stres basıyo değişken dönem sanırımen tatlı heyecan..
şansın bol olsun cnm
Geçmiş olsun inşallahGünaydın kızlar başım çok ağrıyor bugün
Günaydın canımGünaydın kizlar
Günaydın canımohhh beeeeeeeeee millet haftasonunu iple çeker
ben haftabaşını iple çekiorum
vallahi iş yerinde dinleniyorum ben
sizide özledim heemmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Afiyet olsun canım09:00
8 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 biber
12:00
2 ceviz
1 elma
18:00
2 adet tavuk göğsü
salata
yoğurt
2 lt su
2.000 adım
Sende Allaha emanet ol canimHerkese hayırlı sabahlar, ben sabitim . Erkenden yazıyorum hacemat yaptırmaya gideceğim inşaAllah. ALLAH a emanet olun
72.2
Sabit
@Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Günaydın canımGünaydın kızlar
geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar başım çok ağrıyor bugün
cnm stres yapma hormonların oynamasın :)Evet ama panik atak var bende ve ister istemez tedirgin oluyorum buraya gelince tatlı heycan yok olup stres basıyo değişken dönem sanırım
Geçmiş olsun inşallah
fellüzüm olmuşmu menü ?Günaydın canım
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Sende Allaha emanet ol canim
Günaydın canım
Dürttüm olmuşgeçmiş olsun cnm
cnm stres yapma hormonların oynamasın :)
fellüzüm olmuşmu menü ?
dürt beni
Sağol canım heyecan yapma Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahEvet ama panik atak var bende ve ister istemez tedirgin oluyorum buraya gelince tatlı heycan yok olup stres basıyo değişken dönem sanırım
Geçmiş olsun inşallah
Sağol canımM MissHayaLet gecmis olsun canim
Sağol canım benimgeçmiş olsun cnm
cnm stres yapma hormonların oynamasın :)
fellüzüm olmuşmu menü ?
dürt beni
Sen simdi bana pide yapmicanmiSağol canım heyecan yapma Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah
Sağol canım
Evet yarın yapcam bugün de kazandibi yapayim denemeSen simdi bana pide yapmicanmi
Sağol canımM MissHayaLet geçmiş olsun
Bende apaçi anladımApacı yi apaçi anlayn ben