- 13 Ağustos 2022
- 6.186
- 25.323
Evet sarma yemeyim dedim ama aldım 4 tane canım çektiAkşam Sarma yerine et ve salata olsa, yada sebze yemeği ve yoğurt olsaydı. Ozaman tam şahene olacaktı. Ama eski menülerine kıyasla bu hafta çok iyisin canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sarma yemeyim dedim ama aldım 4 tane canım çektiAkşam Sarma yerine et ve salata olsa, yada sebze yemeği ve yoğurt olsaydı. Ozaman tam şahene olacaktı. Ama eski menülerine kıyasla bu hafta çok iyisin canım.
Abla yemiycektim canım çekti 4 tane yedim normalde daha çok yerim tuttum kendimiBol eksi getirsin inşallah.
Gayet az yemişsin sarmayı çok şükür. Şansini birazcik azaltmissin.
Tatlım işte onun alt tabanındaki domates ve biber yoktu. Domates püresini yulah yumurtayla karıştırdım. Müthiş doyuruyor. Teşekkür ederim.Domatesli biberli olan mı ablaa aşırı doyurucu oluyo bide chiatohumu da yulafla beraber fena oluyo yulafım bitti bittiği için edemedim afiyet olsun
Afiyet olsun bitanem. Çok yememişsin 700 gr yerine 650 gr eksi gelir üzülme.Abla yemiycektim canım çekti 4 tane yedim normalde daha çok yerim tuttum kendimi
Canım diyetisyenim diyor ki 2 adet sarma = 1dilim ekmek diyor. Hem kalori, hem de karbonhidrat açısından eşit olmuş oluyorlar. Onun için 6 adet sarma= 3 dilim ekmek eder. O gün Diğer menülerinden karbonhideatını kısarsan gönül rahatlığıyla sarmanı 6-7 tane yiyebilirsin canım. Yanında da bol yoğurt yersen hem doyarsın hemde bağırsakları çalıştırmış olursun.Kızlar yarin aksama sarma sarmayı düşünüyorum akşam menüsünde kac tane yemeliyim sizce
O zaman hemen kalkıp Yeşilçay yapıyorum motive edişine hayranım valla efsanesin senHayalkuran tatlım sarman zaten çok az ama sarma +ekmek karbonhidat ve yarın tartı günü diye o yorum yani tartıda bir tık rakamı etkilemez senide daha mutlu ederdi yoksa hafta ortası olsa 4 sarma zaten tek kelime ile direk bravo deriz. yarın senden güzel bir eksi gelecek merak etme hadi o zaman yeşilçaya limon sık iç sarmada su tutmasın daha da fazla düş
Canım benim yüzümde tatlı bir tebessüm oldu şimdi. Mutlu ettin beni sağol.O zaman hemen kalkıp Yeşilçay yapıyorum motive edişine hayranım valla efsanesin sen
Ooo iyimis o zamanSaat 17' ye kadar acikmadim canım. 10.49 da bitirmiştim
Yap canım güzel oluyorAy harika görünüyor bir kaç gün sonra bende bunu yapayım
Oooooo bu gün bomba gibi bir atak yapılmış
teşekkür ederim bebeğim biraz orman yeşillik birazda bukle bukle saçlar hoşuma gitti. Îyi oldu değişiklik böyle ben kendi profilimde hep aynı resmi görürsem sıkılıyorum ondan arda değiştiriyorum.
Barbunya şişkinlik yapmasın cnm
Evet ablaAfiyet olsun canım Ekmeğe surdugun labne mi
Tamamdır biz onları dedik ama göz temasından kaybettik sanırım birdahakine kurmucamNeresi orası
Hahah yaklaşma abla saol diyeceksin göz teması kurmayacaksın istemem deyip kestirip atacaksın
Hayırlı olsun canım
Emin olma tatlım inşallah eksi gelirsin.Yarın güzel bir tartı gelmicek eminim
19 ekim
Kahvaltı.
Eki Görüntüle 3320719 tabağa ek 2 tk kahvaltlık sos
Ara
Türk kahvesi
1 avuc yer fıstığı içi
4 top çikolata
Akşam
1.5 lahmacun
1 bardak ayran
Su 2 lt
Beth18 Elhan
Afiyet olsun Yasemincim.Sabah
dukan birası
Adacayi (boğazım ağrıyor)
Limonlu kahve
Kahvalti 13.00
Pizza omlet ( karışık şeyler vardi içinde biber domates peynir sucuk zeytin)
1 dilim ekmek
Akşam 17.00
2 kepçe kurufasulye
1 Dilm ekmek
s i d e l y a blonde ambition gezegenfeza Elhan
Teşekkür ederim bitanemKusursuz , örnek bir menü olmuş bu