- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.650
- 30
Naber bebeğimm dukan birami ictimn kızıkam yarimsaattir memede simdi bıraktı kapadı üstümü cekti gittiJou günaydın bebegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber bebeğimm dukan birami ictimn kızıkam yarimsaattir memede simdi bıraktı kapadı üstümü cekti gittiJou günaydın bebegim
Eşimi işe gönderip tekrar yatmıştımGünaydın bacılar
Bebesizler nasıl belli oluyor
Süper olmuşSenin için profil resmî ekledim gezegenfeza abla olmuş mu :))
Kasım ortasına kadar açılmaz muhtemelen bizde kombiSize kış gelmiyor bizim dogalgaz devri başladı 1 haftadir
Günaydın canımGünnnooooooo
Günaydın canımGünaydiinnnn canlariiimmmm iyiyim ac ac uyudum ama güzel uyandim
TeşekkürlerSüper olmuş Eki Görüntüle 3320342
Bizim evde soğuk trakya bölgesindeyiz bide cok soguk olur buz gibi ama guney cephede olunc akurtarıyoruz günes var evin içini az da olsa ısıtıyorr iyi oluyoKasım ortasına kadar açılmaz muhtemelen bizde kombi
Günaydın canım
Günaydın canım
Teşekkürler
Bizim evde tüm gün güneş alıyor. Kışın iyi oluyor da yazın kötüBizim evde soğuk trakya bölgesindeyiz bide cok soguk olur buz gibi ama guney cephede olunc akurtarıyoruz günes var evin içini az da olsa ısıtıyorr iyi oluyo
Aynı durumdayız pişmekten ağladımBizim evde tüm gün güneş alıyor. Kışın iyi oluyor da yazın kötü
ben çalıştığım için gündüz evde olmuyorum akşam da klima ile idare ettikAynı durumdayız pişmekten ağladım
Kim kiloşları daha çok verdiyse o kırmızı oluyo özel o kaptan maviyi kim olsun isterse onu seciyoreeeeeKızlar bir şey soracağım her hafta kaptanlık neye göre seçiliyor
Miss gibiiben çalıştığım için gündüz evde olmuyorum akşam da klima ile idare ettik
Olsun tatlım menülerin güzel regl bu hepimizi duraksatiyo ayda bir. Sonraki hafta yüzümüz güler ben de durağan gittim bu haftabi sökebilsem karnım taş ama kaptanımı mutlu edemicem ona üzülüyorum s i d e l y a
Beni de yazın kervana canlar geliyor gelmekte olanBu işi anca kan temizler hep beraber kan dökülecek
Anladım canımKim kiloşları daha çok verdiyse o kırmızı oluyo özel o kaptan maviyi kim olsun isterse onu seciyoreeeee
Miss gibii
Yaaa kaptanımm bakalım bugün dahada dikkatli olcam ben neler göstercekOlsun tatlım menülerin güzel regl bu hepimizi duraksatiyo ayda bir. Sonraki hafta yüzümüz güler ben de durağan gittim bu hafta
Beni de yazın kervana canlar geliyor gelmekte olan
Ben de bugün bi Dukan içeyim son gün artık elimizden ne gelirseYaaa kaptanımm bakalım bugün dahada dikkatli olcam ben neler göstercek
Buraya erken kış geliyor Kasım ortasında kar düşüyorKasım ortasına kadar açılmaz muhtemelen bizde kombi
Günaydın canım
Günaydın canım
Teşekkürler
Ben açkarna ictim kaptanım ustünede 1litre sudaha bitirdimBen de bugün bi Dukan içeyim son gün artık elimizden ne gelirse