Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anı yaşıyoruz ayıptır söylemesi sabahın 7sinde tokat ile uyandiriyolar sagolsunlarOlsun onun güzelliğini anı yaşayın o günler geri gelmiyor
Canın benim sen koca popisini erit diye yorum yazıyorum bundan sonra yorum yazmam olur biterHer zaman kaçamak yapmiyorum bu hafta zorluyor zaten yazmıştım . Bebem küçük diye fazlada kasmiyorum yavaş veririm tam veririm kaçamağı da söyledim zaten bitter vs diye . Kendime 4 5 ay süre verdim bu sürede 60i görecem. Daha 1 ay bile olmadı giden eksiler sana göresini bilmem ama bana gore güzel
Evet canımLezita 700 gr Ispanak Mozarella Dolgulu Kroket Fiyatları
Lezita 700 gr Ispanak Mozarella Dolgulu Kroket en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Lezita 700 gr Ispanak Mozarella Dolgulu Kroket fiyatlarını karşılaştır ve ürün özelliklerini inceleyerek en ucuz Lezita 700 gr Ispanak Mozarella Dolgulu Kroket keşfet.www.cimri.com
Bundan mi canim?
Gerçekte de sarışın mısın canımBenimki de hep uyumlu sarışın kız oluyor her zaman
Günaydın
Günaydın bacılar
Bebesizler nasıl belli oluyor
Günoooo kızlar bu saatte uyandıran çocuklar bize neler yapmaz
Günaydın canım
Günaydın kızlarDukanli gunaydinlariniz olsun. Burada hava çok kötü. Yağmur yağıyor hava kapalı.tam uyunacak hava ama uyuyabilene.
Burdada şimşek çakıyorDukanli gunaydinlariniz olsun. Burada hava çok kötü. Yağmur yağıyor hava kapalı.tam uyunacak hava ama uyuyabilene.
Günaydın şekerimGerçekte de sarışın mısın canım
Günaydın kızlar
Günaydın hanım ablaGünaydınlar hanımlar
İzmir de günlük güneşlik dün o kadar yağmur yağmadı sankiBurdada şimşek çakıyor
Günaydın sanadaGünaydın hanım abla
İzmir de günlük güneşlik dün o kadar yağmur yağmadı sanki
Size kış gelmiyor bizim dogalgaz devri başladı 1 haftadirGünaydın hanım abla
İzmir de günlük güneşlik dün o kadar yağmur yağmadı sanki
GünaydınnGünaydın kizlar
Ben ictimm bileeeDukanli gunaydinlariniz olsun. Burada hava çok kötü. Yağmur yağıyor hava kapalı.tam uyunacak hava ama uyuyabilene.