- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Yarinki tartilara bagliBende çok merak ediyorum hangi üyeleri alacaklar hangilerini verecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarinki tartilara bagliBende çok merak ediyorum hangi üyeleri alacaklar hangilerini verecekler
Yarin benimde maraton yeniden başlıyor. Bugun iyiydi kizim, okula goturecegim inşallah. Bende takip edecegim bakalim ne olacak takimlardaMerakla bekliyorum yarını tamda okul telaşı zamanına geliyor
Ne güzel iltifatAnnem sen iyice süzülmüşsün diyor
Diyet olmasa bı çay bi çekirdek izlerdik keyifle.Merakla bekliyorum yarını tamda okul telaşı zamanına geliyor
Cocuklarla ugrasirken suzulmusum ama hey gidi hey nerden bilecek kac gece aç uyumuşumNe güzel iltifat
Tartıları ayrı merak ediyorumYarinki tartilara bagli
Allah kolaylık versin canım sevindim toparladiginaYarin benimde maraton yeniden başlıyor. Bugun iyiydi kizim, okula goturecegim inşallah. Bende takip edecegim bakalim ne olacak takimlarda
Ben tartilmasam.Tartıları ayrı merak ediyorum
Tuzsuz ve kavrulmamis çekirdeğin tadı da olmuyor ki alıp onunla izleyelimDiyet olmasa bı çay bi çekirdek izlerdik keyifle.
Tartil bence canım önüne geçmek daha sonra daha zor olur en azından cumadan cumaya tartilBen tartilmasam.
Bugün süper geçmiş canım afiyet olsunMenüm
Sabah 10.40
2 dilim beyaz ekmek
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ara 15.00
1 avuç leblebi
1 elma
Akşam 19.30
1 tavuk but
1 kase yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Bence kahvaltı eşliğinde zeytin yiyerek izleyelim. Aynı keyfi vermez ama idare ederiz.Tuzsuz ve kavrulmamis çekirdeğin tadı da olmuyor ki alıp onunla izleyelim
Tartilacagim canım. Kaçarsam daha çok alırım.Tartil bence canım önüne geçmek daha sonra daha zor olur en azından cumadan cumaya tartil
Cok teşekkürler canim. Bakalim bu hafta tam gidebilecek mi okula bana kafan rahatlamıştir diyen adamin kafasına kafasına vurmak istiyorumAllah kolaylık versin canım sevindim toparladigina
Güzel fikirmisBence kahvaltı eşliğinde zeytin yiyerek izleyelim. Aynı keyfi vermez ama idare ederiz.
HarikasınTartilacagim canım. Kaçarsam daha çok alırım.
Annem zeytin getirmişti tadina bakayim bir yandan buraya bakarim inşallah tansiyonlar yukselmesBence kahvaltı eşliğinde zeytin yiyerek izleyelim. Aynı keyfi vermez ama idare ederiz.