- 13 Ağustos 2022
- 6.192
- 25.375
Bayılıyorum tariflerine sus otur yerineŞimdi yumuşadım bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayılıyorum tariflerine sus otur yerineŞimdi yumuşadım bak
Öylede abla eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorŞiskolarin imtihanı tatlım
Yuvalama mı en sevdiğim yabancı damat dizisi var orda çok yaparlardıAkşam 4 kaşık yuvalama
Sığacık taGeçen sene gidip 1 hafta Seferihisar, sıcacıkta 1 hafta kaldım
Harikasin Akşam çok hafif olmuş ne güzel cacık falan da olsaydı keşke . Akşam açlar kervanına katilacaksin
Afiyet olsun tatlım.Dünkü benim klasik kahvaltı
Ara bir mandalina
Akşam tavuk sote iki tb ekmek
Bugünkü menüm
Sbah iki tb ekmekten karışık tost
Ara yok
Akşam 4 kaşık yuvalama 4 kaşık pilav
s i d e l y a
Elhan
@Jou
Kalabalıktık, öğlen çarşı pazar, akşam yürüme mesafesi sokakta gezdikFeza abla ufak yer sığacık iyi kalmışsın 1 hafta:)
Hayırlısı canım, bazen evlerin planı öyle kötü oluyorkiBenimki banyo baska proje abla oyle olsa oyle yapardım ev sahibim cokgüzel yaptırmış banyoyu makine üstüne koyacak gibi degil üstüne raflar yapıştırmış cıkarsak elimizde kalır vallaha yoksa denedik çıkmadı almadık odalarada koyamam ben gözüme kalabalık gelir koyacak yerimde yok maalesef artik yeni ev alırsak inşaallahh
Evet seferihisara da gittik, bir köyde küçük bir bakkal vardı, işletmecisi küçücük, minicik (cüce) bir bayan, çok hoştuSıgacık Seferihisarla arasında 10 dakika filan ara ara kafa dinlemeye giderdik denizi pek sevmiyorum oranın alacati harikaydı ya simdi kiralar orda 15 20 bin olmuş orayi isterdik tekrar tayine ama olmaz gbi artık
Allah’a emanet olunİzmir yine sallandı
Kiz alacati degil seferihisardan bahsettimŞuan çok güzel olmuş bayıldım. Güle güle kullan.
Bence de
Canım 15e hiç sanmam . Şuan bizim burasının kiraları 15-20 bin yani izmirin en merkezi yerleri. Çeşme nin başka tarafı belki 15dir ama Alaçatı en pahalı yeri ondan 15e artık oralarda yoktur bence
Ben hiç hissetmedim. Sıfır yani bizim sokakta hissedilmedi.
Aynen canım buraya tayin oldukKiz deseydin yaaa neden karismicann ayy alel acele ne yapmışım ben
Ayy canımsın kaptanım ne demek
Evet fena sallandık allahtan uzun surmedi
Diğer uca gitmişsiniz iş dolayısıyla mi
Ayyy canım teşekkürler
Çamaşır mak. Üstüne canım işte sadece orası varVallaha yerin varsa al çok ihtiyaç birsey benim olsa alırdım
Sağolasın
Bayadır anneme gitmemiştim kadında kızartmış benimde asla hayır diyemediğim bişey ama az yedimBiyere gidersen öyle olur
Buyurr kuzuş
Aynen öyle canım vallaEvet yazın her yerde kuruyor kışın çok zor oluyor haklısın