- 1 Aralık 2019
- 5.658
- 22.881
- 30
Bu kafalar güzel looNeolacak halimizz loooo
Bide düzeltme ederken cvp vermişinn
geçen 2.000 ettim başım çok ağrıdı gece zor uyudum oyüzden fazla etmiyorum dediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kafalar güzel looNeolacak halimizz loooo
Bide düzeltme ederken cvp vermişinn
geçen 2.000 ettim başım çok ağrıdı gece zor uyudum oyüzden fazla etmiyorum dediydim
Hahahahahahah yaaBu kafalar güzel loo
Teşekkür ederim canım benim ayy bahaneyle değiştim bor şey degil erkek zannedecekler baksana herkez Ekrem diye.algilamisHayırlı olsun yeni nick, bu arada ben de Ekrem diye okuyordum
Çok güzel Seferihisar şimdi.nerdesin canım35 leri görünce duygulanıyorum ilk görev yerimiz izmir seferihisardi suan dağ başındayız ah ah ne günlerdi
Aynen canım bu mutluluğu düşün yemeği unut yoksa hepimizin canı çekiyor çekmez mi hiç hepimiz burda iştehlı ve yemek yemeği seven insanlarız yoksa buraya hiç düşmezdik ama şuan sonunu düşünüyoruz tutuyoruz kendimizi yoksa elbiselere,aynalara yada tartılara bakınca mutsuz olacağız . Bu yol Kalıcı mutluluğa gider Oysa yemenin mutluluğu 5 dakika sürüyor. 5 dakika sonra bitince geçen bir mutluluk ve bir kaç saat sonra yerine pişmanlık gelir. O çiğköfteye sen 5dakikalık geçici mutluluksun artık sana kanmam deNasıl direniyorum bendeki gayrete nazar değecek diye korkuyorum aklım dün geceki cigkoftede kaldı ama sabahki mutluluk 10 kofteye bedeldi
Markete gidince bende alacam canım çekti afiyet olsun bebeğim 3 çocukla bu tempo sporla cuma günü -2 bekliyorumEki Görüntüle 3319988
@s i d e l y a Jou Elhan
Aşaaaammm yeeemaaammm bunda kolaya kaçtım işte Hayalkuran
Bende bu sabah tartıldım baya vermişim ya aşırı mutlu oldumNasıl direniyorum bendeki gayrete nazar değecek diye korkuyorum aklım dün geceki cigkoftede kaldı ama sabahki mutluluk 10 kofteye bedeldi
Kızz bize niye attın fotoğrafı canımız çeker aaaaKız benim okuduğum daha kötü her seferinde Ekler diye okuyorum diyetteyken iyi olmuyor ekler görmek bilinç altım kurtuldu şuan
Eki Görüntüle 3319999
Menülerin bu ara çok güzeldi ama hep dedim yani ben bu hafta bekliyordum senden böyle bir şeyBende bu sabah tartıldım baya vermişim ya aşırı mutlu oldum
Sayenizde yanlış yaptığım her şeyi düzelttim diyet listemdeMenülerin bu ara çok güzeldi ama hep dedim yani ben bu hafta bekliyordum senden böyle bir şey
Ödül listene ekle 10'ar kilo verince senle yerizKızz bize niye attın fotoğrafı canımız çeker aaaa
Ben döktürmüyorum pardonBu mesajıma niye sinirli attın Jou
Tamamdır beraber parti yaparızÖdül listene ekle 10'ar kilo verince senle yeriz
Döktürmüyor olsan sürekli tarif alır mıyım kızBen döktürmüyorum pardon
Allah canını almasın sesli güldüm ayy ıyiki değiştirdim vallahi elhan sebep olduKız benim okuduğum daha kötü her seferinde Ekler diye okuyorum diyetteyken iyi olmuyor ekler görmek bilinç altım kurtuldu şuan
Eki Görüntüle 3319999
Şimdi yumuşadım bakDöktürmüyor olsan sürekli tarif alır mıyım kız
Bende değiştir dicektim sana amaa dedim karışmayayımAllah canını almasın sesli güldüm ayy ıyiki değiştirdim vallahi elhan sebep oldu
Kız ekler olarak hiç aklıma gelmedi öyle okumak resmen E K R L okuyordumKız benim okuduğum daha kötü her seferinde Ekler diye okuyorum diyetteyken iyi olmuyor ekler görmek bilinç altım kurtuldu şuan
Eki Görüntüle 3319999