- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.972
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kardeş farklı. Canın yansa canı yanıyor.Hemde nasıl
Kardeşlerim memlekette ağlamaktan helak olmuş, kuş olsam gidip ablama baksam demişler, gurbet işte, beni sakin görünce ağlamayı bırakmışlar
Bu gece de uyudum uyandım uyudun uyandim. Böyle uyku ilacı alıp 24 saat uyumak istiyorumAyy uykusuzluk gün boyu sersem gibi eder Allah yardımcınız olsun
Bi zamanlar bende öyleydim gece 3 de 4 de yemek yapardım artık uyuyamıyorum diye sonra depresyon tedavisinde bi başladım uyumaya çok şükür 4 yıl dır ilaclarida bıraktım uyku duzenede girdi
Allah yardımcınız olsun kuzum
Gurbetlik zor ya Türkiye olsa kardeşin akraban zaten kimseye bırakmaz seni de zaten merak etme bizim buralarda da komşuluk yardımseverlik yok 6 yıl oldu bu evde oturuyorum 3 gün kapıyı açma bi Allahin kulu bu öldümu kaldimi görünmüyor demez
Ben hem mecburi, hem de alışkanlık yapmış vücut kurulu saat gibi zipliyorumBende mecburi erken kalkanlardanim
Günaydın canım Gececiler ne etti acabaGünaydın ahali hayırlı sabahlar diliyorum güzel haberler alacağımız sağlıklı bir gün olsun
Günaydın tatlımBende mecburi erken kalkanlardanim
Afiyet olsun canımGünaydın herkese. Dukan la güne merhaba diyelim bugün
nasıl arzu ediyorlardı şimdi deliksiz uyumayı ama bunlarda geçici süreGünaydın canım Gececiler ne etti acaba
Öğlen yemeye başlayarak çok iyi ediyorsun menun güzel bence afiyet olsun
İlk defa duyuyorum canim teşekkür ederimTabi tabi canımm malzemeler ayni sadece pirinç koymuyorsun tarifleri var genelde
Tazesoganli omlet kuzum
Kacamaklarini da yaz canim ona göre yorum yapalim ama bu haliyle guzel
Demek ki kacamaklarinj yazmıyorKız menün çok az oluyor . Bu nasıl aç furuyor diye bakıyorum nasıl artı çıksın ki çıkmaz bence
Ben de yarın dukan birası yapayım ödemeleri atayimGünaydın herkese. Dukan la güne merhaba diyelim bugün
Kuzumm evdeki bazı şeyleri değerlendiriyorumm illaki tazesoğanlı omlet vardır hic bakmadım tarife kendim yaptım baktım soğan gidiyo elden çöp olcaK öyle ettim ciddende güzel olduÖğlen yemeye başlayarak çok iyi ediyorsun menun güzel bence afiyet olsun
İlk defa duyuyorum canim teşekkür ederim
Kacamaklarini da yaz canim ona göre yorum yapalim ama bu haliyle guzel
Demek ki kacamaklarinj yazmıyor
Misafirlere zaten servis etmekten birşey yiyemeyeceksin öyle öyle atlatırsınYarına yemekli misafirim var. En az kayıpla atlatirsam Perşembe hurma yapacağım inşallah
Çok güzel yapmışsın canım benim hiç aklıma gelmez aa bu çürüyor derim ama aklıma omlet kıymak gelmez benim de aklımda olsun böyle değerlendirme fikirleri. Evlendiğimde 10 sene oluyor ama hep yeni şeyler öğreniyorum sagolKuzumm evdeki bazı şeyleri değerlendiriyorumm illaki tazesoğanlı omlet vardır hic bakmadım tarife kendim yaptım baktım soğan gidiyo elden çöp olcaK öyle ettim ciddende güzel oldu
Zaten öyle olurrr evlenince öğreniyorsun zamanla cabuk değillÇok güzel yapmışsın canım benim hiç aklıma gelmez aa bu çürüyor derim ama aklıma omlet kıymak gelmez benim de aklımda olsun böyle değerlendirme fikirleri. Evlendiğimde 10 sene oluyor ama hep yeni şeyler öğreniyorum sagol
Amin cnmGünaydın ahali hayırlı sabahlar diliyorum güzel haberler alacağımız sağlıklı bir gün olsun
Günaydın ablacimGünaydın tatlım
Bende limonlu koca bi bardak su içtim. Şimdide yeşil çay demledim onu icicem sonra bi fincan turk kahvesi sonra kahvaltıya ne yapsam diye düşüncemGünaydın herkese. Dukan la güne merhaba diyelim bugün
Günaydiiinnn cnmmGüünnnnooooooo
Ben çalışmadığım dönem Ya da pandemi de hafta sonları evdeyken çok yapardım :)Bende öyle canım sıkılırsa yaparım amaa kızıkam tüm gün beni yorduğu için akşam kanepeye yayılıyom
Ay valla çok güzel olurdu feza abla :)) ama kilo vermeye odaklıyız olmaz şu anEn sevdiğim börektir ve hiç tek yapmadım
Komşum olaydın ne olurdu